Real Techniques Setting Brush

29.10.13

Setting Brush de la Real Techniques a fost pe lista mea de cumparaturi cateva luni bune, chiar imi doream sa o incerc, mai ales ca atunci cand ma fardez intotdeauna fixez concealerul cu pudra (ori Secret Brightening de la Laura Mercier ori Well Rested de la Bare Minerals) si am fost chiar curioasa sa vad cum e.

Eu am luat-o de pe Makeup Shop (nu este disponibila in acest moment) cu 33 ron, insa o gasiti si pe iHerb la 7.99 dolari (nu uitati ca pana la sfarsitul lunii puteti beneficia de transport gratuit la comenzile cu valoare mai mare de 40 dolari).


Forma este interesanta, perii sunt moi (la fel ca la toate pensulele Real Techniques), se spala foarte usor si se usuca extrem de repede, insa eu nu intind mana foarte des dupa ea. De ce? Nu-mi place cum aplica pudra sub ochi (de cate ori am folosit-o mi s-a strans pudra in liniile fine de sub ochi - ceea ce n-am patit pana acum), iar pentru iluminator deja am o pensula care imi place la nebunie.


I-am facut cateva poze langa Contour Brush de la Real Techniques ca sa va dati mai bine seama de forma si dimensiune. Este mai mica si nu asa densa, iar perii sunt mai scurti. Pot sa folosesc pensula pentru contur sa fixez pudra sub ochi si sa aplic iluminatorul, insa nu pot sa folosesc Setting Brush pentru contur, asa ca, din punctul meu de vedere, cea pentru contur este versatila si merita sa fie cumparata.




Nu pot sa spun ca este o pensula proasta (pentru ca nu este), insa eu nu i-am gasit o intrebuintare pana acum si mi se pare o pensula careia nu i-as simti lipsa daca nu ar fi intre pensulele mele. Inca o mai incerc si poate imi voi schimba parerea pe viitor, insa in acest moment nu este printre preferatele mele.

O aveti? Cum o folositi? Va place?

8 comentarii

  1. Pensula pentru contur se gaseste si separat sau doar in set?

    RăspundețiȘtergere
  2. Coconut, in setul Core, din cate imi amintesc eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu imi doresc aceasta pensula si am sa o iau cu urmatoarea comanda pe iherb. Vreau sa o folosesc tot pentru a fixa concealerul cu pudra .

    ps: nu am pagina de fb , dar cand am intrat azi la tine pe blog, mi-a sarit privirea in dreapta...unde apareau noile produse de la YR, pe care le-ai primit . Sunt foarte curioasa sa-mi spui cum miroase noul parfum . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anamaria, nu cred ca o sa-ti placa pentru concealer, ia prea mult produs, aplica prea mult, nu stiu care e problema, insa nu e ce ar trebui sa fie. Eu m-as orienta spre altceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe asta nu o am dar o iubesc pe cea pentru contour. Cum ai spus si tu, e foarte versatila. Tu la ce folosesti pointed foundation brush din setul core collection?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit numai cuvinte de lauda despre aceste pensule, dar uite ca mai primesc si bile negre....

    RăspundețiȘtergere
  7. Într-adevar unele pensule RT au și minusuri...

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriela, n-o prea folosesc, insa cand mai intind mana dupa ea o folosesc pentru concealer (daca celelalte pensule sunt murdare).

    Adina, nu e neaparat o bila neagra, pensula e ok, doar ca eu nu i-am gasit o intrebuintare.

    Elena-Alexandra, nu stiu daca l-as numi minus, avem tehnici diferite de a aplica un produs, in cazul meu pensula asta nu imi e de mare folos, insa sunt sigura ca sunt persoane care au cu totul alta parere.

    RăspundețiȘtergere