Wella BioTouch Extra Rich Self-Warming Mask

11.9.13

Am cumparat masca de la Wella de pe StrawberryNET (inca o gasiti la oferta - 31 ron) acum cateva saptamani si am tot folosit-o. O data pe saptamana o aplic pe parul umed, in contact cu apa se incalzeste (e prima masca de acest gen pe care am folosit-o si chiar imi place senzatia), o las sa actioneze un minut (mi s-a intamplat sa o las si mai mult dar n-am vazut vreo schimbare spectaculoasa) si clatesc parul.


Efectul: par matasos si stralucitor, usor de pieptanat. Parul meu nu este degradat, nu am varfuri despicate, deci nu pot sa spun daca ar ajuta in aceste cazuri insa tinand cont ca este o masca tratament ultra intensa si ca prin efectul de incalzire se accentueaza penetrarea ingredientelor in profunzime cred ca ar putea ajuta daca va confruntati cu astfel de probleme.

M-am gandit sa profit de oferta si sa o cumpar iar pentru ca imi place, dar acum cateva zile am gasit o alta oferta pentru o masca de la Wella pentru par vopsit (750 ml - pana in 40 ron) si am luat-o pe aia.

Credeti ca masca pentru par este o necesitate sau un moft?

11 comentarii

  1. Am folosit si eu una self warming, tot de la Wella. Chiar mi-a placut, poate o voi cumpara din nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu spun ca este o necesitate, nu un moft . Nu am folosit aceasta masca , dar mi se pare foarte interesanta descrierea ta .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Alice, am vazut ca mai este inca una din gama Enrich - pe aceea ai folosit-o?

    Anamaria, sunt de acord cu tine, insa am auzit si alte pareri si eram curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Necesitate, clar. Oricat de bun ar fi samponul si balsamul, cred ca si masca de par este esentiala pentu un par frumos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur ca este o necesitate,din cauza poluarii si a apei dure trebuie sa ne protejam parul daca vrem sa fie sanatos.
    Eu imi fac de doua ori pe saptamana masca cu galbenus de ou,ulei de masline,miere de albine si un pic de zeama de lamaie...in rest folossc sampon si balsam

    RăspundețiȘtergere
  6. Masca de par este o necesitate, clar. Eu am una de la Kallos, dar o folosesc mai mult pe post de balsam si periodic aplic un amestec de uleiuri si tincturi cu care incerc sa stau cat mai mult. Treaba asta cu incalzitul suna bine, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Claudia, asa e - la cate este expus parul in zilele astea :)

    Lucica, ai perfecta dreptate, chiar are nevoie de ajutor ca sa reziste la tot ce e expus.

    Andreea, eu n-am folosit niciodata ulei pe par (ma refer sa stau cu el pe par) mai mult - tu ce ulei folosesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uleiul de cocos e cel mai bun, dar mai folosesc si un amestec de uleiuri (samburi de struguri, jojoba, luminita serii) cu tincturi (de brusture si de ardei iute)

      Ștergere
  8. Multumesc Andreea, poate-mi fac curaj si incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere :) mare curaj sa stii ca nu-ti trebuie. Mai ales cu ulei de cocos, mie mi se pare mult mai comod decat cu masca. Doar sa nu uiti sa speli bine parul pe toata lungimea, nu cum am facut eu zilele trecute :))

      Ștergere
  9. Mai mult ca sigur, este o necesitate, mai ales daca gasesti produsul potrivit, care sa isi faca treaba.Interesant acel efect de incalzire.

    RăspundețiȘtergere