Vichy Rehydrating Thermal Mask

30.9.13

Eu si produsele Vichy nu avem nici o treaba (n-am avut nici o experienta negativa cu ele, pur si simplu nu simt ca se potrivesc tenului meu), asa ca nu ma tenteaza deloc sa le incerc atunci cand am ocazia, drept urmare masca asta a stat ceva vreme intr-un din sertarele mele pana m-am decis s-o folosesc. Am primit-o cadou de la o prietena care a fost in Franta, asa ca nu stiu daca la noi este sub aceasta forma si la ce pret.

Am decis s-o folosesc cand am simtit ca tenul meu nu arata asa cum imi doream (citisem undeva ca pe langa apa termala mai contine doua ingrediente - bineinteles ca n-am retinut cum se numesc si nici nu m-am uitat pe tub daca scrie - care ajuta la rehidratarea tenului) si pentru ca m-am gandit ca isi asteapta randul de prea multe luni. Nu ma asteptam la nimic de la ea (nu pot sa nu va spun ca la prima folosire o cantitate buna a ajuns pe telecomanda de la televizor - nu stiu cum am reusit sa deschid tubul si sa apas pe el aiurea), dar m-a surprins mai mult decat placut, asa ca de atunci o tot folosesc saptamanal.

Are o textura de gel si e o placere sa stai cu ea pe fata (are efect racoritor), eu am lasat-o cam 10 minute pe ten dupa care am indepartat-o cu dischete demachiante. Tenul ramane hidratat si luminos si mi se pare ca efectul chiar dureaza cateva zile (posibil sa fie doar mintea mea).

Mi-am promis mie ca n-am sa mai fiu asa sceptica cand vine vorba de produsele anumitor firme si o sa le dau o sansa inainte sa le las sa zaca uitate in vreun sertar.


Ati incercat-o?

4 comentarii

  1. Nu, dar imi place apa lor termala. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat-o, insa produsele Vichy imi plac, in general.

    RăspundețiȘtergere
  3. TheMay Day, nici macar pe aia n-am incercat-o, desi am o varianta mini acasa. :)

    Adina, ce anume ai folosit si ti-a placut?

    RăspundețiȘtergere
  4. Crema de maini VichyNutriExtra, ser Liftactiv pentru ochi si apa termala.

    RăspundețiȘtergere