Azi imi place ... lip combo MUA

24.9.13

Zilele astea machiajul meu (atunci cand exista) se reduce la cateva produse si una din combinatiile dupa care am intins mana este formata din produse pentru buze de la MUA: ruj nuanta 4 si Out There Plumping Lip Gloss (Candy Pink).


Rujul este de fapt un gloss putin colorat si m-am chinuit ceva vreme pentru swatch-ul de mai jos (insa imi place tocmai pentru ca nu obisnuiesc sa port culori puternice), dar recunosc ca mi-a luat ceva timp pana sa-l incerc pentru ca m-am speriat initial de culoare. Glossul il stiam (mai am o culoare - ceva nude) si nu ma deranjeaza senzatia de piscare, insa n-am vazut nici un efect de marire a buzelor.


Ambele produse au fost luate cu reduceri de 50% si transport gratuit (atunci cand a existat oferta), asa ca banii n-au fost irositi aiurea.

Voi dupa ce intindeti mana zilele astea cand e vorba de buze?

9 comentarii

  1. Eu prefer balsamul de buze, il am pe cel de la Himalaya acasa si pe cel de la Madre Bees cu rodie la birou. Am si un luciu de la Mua, intr-o nuanta de nude, pe care il folosesc cand mai ies.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa balsamul de la Nivea si dupa un gloss pe care il am de ceva timp si statea uitat intr-un colt.

    RăspundețiȘtergere
  3. In prezent folosesc noile rujuri de la Avon:)

    Vă aştept cu drag la primul meu giveaway: http://damirapetrean.blogspot.ro/2013/09/my-first-giveaway.html :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Balsamul pt buze este un must-have in sezonul rece , eu am setul Blistex compus din 3 balsamuri delicioase luat de pe iherb si le iubesc . Iar pentru putina culoare apelez la stickul 3 in 1 de la 100% percent pure . Acestea sunt produsele care le folosesc perioada aceasta pe buze . Te pup
    ps : in octombrie apare si la noi varianta noua Comme une evidence :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit o postare de-a ta in care mentionai c-ai comandat de pe site-ul beautybay.com Imi poti spune daca ti-a venit la posta locala sau vamala? Am vorbit cu o angajata de la posta si mi-a zis ca-mi va sosi comanda din UK la vama.Merci

    RăspundețiȘtergere
  6. Claudia, si eu mai am zilele d-astea, dar in general prefer putina culoare. :)

    Adina, doar atat? :)

    Damira, nu le stiu, o sa ma uit.

    Anamaria, interesante produsele tale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim, beautybay e din UK, vine la posta normala (insa in Bucuresti nu mai exista oficii vamale, toate vin la oficiile de cartier).

    RăspundețiȘtergere
  8. Doar atat, sunt intr-o perioada, in care nu am chef de nimic si folosesc minimum de produse cosmetice si de machiaj...Nu stiu de ce, dar mi se mai intampla sa iau cate o astfel de "pauza'!

    RăspundețiȘtergere
  9. Adina, te inteleg, am si eu zile d-astea ... si nu putine.

    RăspundețiȘtergere