Sesiune de shopping: skincare & beauty

6.7.13

Incerc sa-mi limitez cumparaturile sau cel putin sa cumpar doar ceea ce-mi lipseste (si de fiecare data ma intreb daca chiar mai am nevoie de ceva - bineinteles ca nu-s dispusa sa-mi acord si un raspuns), dar cateodata curiozitatea ma invinge, asa cum s-a intamplat si cu pensula asta. Prea mi-a stat in minte multe vreme, am cumparat-o (este o copie dupa o pensula NARS care m-a intrigat mereu - v-am mai spus de ea) si am fost dezamagita cand a ajuns - i-au cazut cativi peri si nici nu mi s-a parut finisata bine, insa isi face treaba. O sa revin cu detalii despre ea (am mai comandat una pentru altcineva si arata cu totul altfel, deci e chestie de noroc si atat).


Aveam niste puncte de fidelitate (sau cum se numesc) pe niste carduri de la farmacii si am zis ca e cazul sa profit de ele, intrucat fac vizite rar de tot la farmacie si nu mai fac cumparaturi sa se adune ceva. Au fost niste incurcaturi cu niste softuri si in final m-am ales cu doua creme pe care le-am mai avut: Cicaplast de la La Roche-Posay si o crema de protectie solara de la Iwostin. Le stiu, imi plac, nimic nemaipomenit.


Si pentru ca se apropie ziua mea am zis ca e cazul sa-mi iau doua produse care imi plac si pe care le-am mai avut de atatea ori si raman printre preferatele mele: exfoliantul si untul de corp de la Boots din gama Mediterannean - migdale, fistic si ulei de masline. Imi plac mai mult decat pot sa spun in cuvinte, desi nu e cel mai atragator miros de la tipul asta de produse.


Voi cu ce v-ati "tratat" zilele astea?

10 comentarii

  1. Eu mi-am cumparat de la Avon un ruj "lustering nude" din gama Luxe si o BB cream din gama Anew. Rujul este absolut senzational, foarte potrivit pentru un ten bronzat, este lucios si se intinde foarte bine. Crema am luat-o din curiozitate si nu m-a incantat prea tare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te bucuri de ele! :)
    Eu am fost tare cuminte, un singur ser pt. par am luat, nu ca aveam nevoie, dar ma tenta de cateva luni bune.
    Weekend cat mai frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu mare drag pe toate . Eu am primit zilele trecute un colet de pe Strawberry, cu un blush crema de obraz de la NARS.care imi place foarte, dar foarte mult .Mai am pe drum tot un colet de la ei,cu un corector de la Estee Lauder, doublewear.Am auzit ca este printre cele mai bune si abia astept sa-l primesc.Iar in final, azi cand am deschis mailul m-au ispitit cei de la Yves Rocher cu o oferta, pt orice comanda primeai rujul cremos hidratant in nuanta rosu intens, asa ca nu am stat pe ganduri.Te pup sa ai un weekend frumos.

    ps: aveai dreptate in privinta cadoului cu apa de toaleta liliac,am primit azi raspuns de la ei, spunandu-mi ca oferta este una personalizata si nu se poate schimba,din pacate.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu placere!
    Eu imi limitez tare cumparaturi, mi-am luat saptamana aceasta doar o oja galben neon, fiindca voiam una neaparat si m-am tratat..la dentista. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de ele. Eu mi-am luat zilele astea apa micelara de la LÕreal, prea o lauda toata lumea :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioanasays, eu incerc sa nu cumpar nici un produs pentru buze pentru ca am prea multe incepute, desi tentatii exista ... si multe :)

    Georgiana, multumesc la fel :)

    Anamaria, blushurile NARS sunt printre cele mai bune de pe piata, desi inteleg de ce iti place asa mult. Sa le folosesti cu placere :)

    AlezantzA, multumesc, oja galbena n-am, dar nici nu cred ca as folosi-o :)

    Alina, da, si eu sunt curioasa, insa am altele de terminat inainte sa cumpar :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere pe toate!
    Eu mi-am luat un singur produs luna asta-un blush The Balm, in rest, am "investit" in haine. Pur si simplu nu pot spune nu reducerilor :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Exfoliantul de corp il am si eu si mi se pare ok. Eu insa caut un exfoliant cu particule mai mare decat au cele din gama boots. Am avut cateva recomandari dar n-am gasit nimic pana acum....cel de la balea era perfect si era si ieftin :(( Pacat ca nu se mai gaseste de ceva vreme.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dorina, nici nu te inteleg :))

    Gabriela, nu stiu de care spui de la Balea, nici nu cred ca l-am vazut vreodata in DM.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, ii spunea Balea Cellulite Meersalz Ol Peeling. Era preferatul meu :(

    RăspundețiȘtergere