Real Techniques Expert Face Brush

31.7.13

Am auzit de atatea ori pe Youtube ca pensula asta e fantastica, perfecta si fenomenala (daca ma "chinui" mai gasesc cateva cuvinte) pentru aplicarea fondului de ten lichid incat curiozitatea a fost mai puternica decat ratiunea si am cumparat-o de pe iHerb acum cateva saptamani sa vad ce e cu nebunia asta si nu regret deloc ca am luat-o.


Ceea ce o face diferita din punctul meu de vedere este forma (este putin oblica, prea putin sesizabil - ceea ce eu nu am vazut nici pe net si nici in vreun videoclip - si nu este asa densa) care ajuta foarte mult la aplicarea produsului pe fata. Datorita formei se potriveste oricarui tip de fata si este foarte usor de folosit in zona nasului si sub ochi. Se spala la fel de usor ca restul pensulelor Real Techniques si, la fel ca si la celelalte, scrisul de pe maner deja s-a sters.


Mai jos gasiti niste poze facute impreuna cu Buffing Brush de la Real Techniques pentru a va da seama de diferente in cazul in care va tenteaza s-o luati si nu v-ati decis inca sau nu stiti daca aveti nevoie de ea. Eu o prefer datorita formei, mi se pare mult mai usor de folosit.


O aveti? Cum vi se pare?

Later edit: acum o puteti cumpara si din Romania - detalii aici.

13 comentarii

  1. Buna Camelia,
    Da, o am. In cazul meu fondul de ten arata groaznic aplicat cu aceasta pensula. Am incercat-o cu mai multe fonduri de ten insa mie nu imi place. Tot Beauty Blender e preferatul meu pentru aplicarea fondului de ten.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inca n-am reusit sa aplic fondul de ten cu altceva in afara de degete. Zici ca am doua maini stangi, asa de urat iese. Poate ca nici n-am cele mai bune pensule...cine stie?!?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu o am inca, dar mi-o doresc enorm!!!:)
    E mai mult ca o...curiozitate pentru ca nu am nicio pensula RT, doar dupe-ul acela de care iti ziceam care imi place foarte,foarte mult cum aplica fdt lichid.

    S-o folosesti cu placere in continuare!;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut. Si mie imi place mult, desi nu am termen de comparatie deoarece aceasta e prima pensula de fond de ten care o folosesc. Pana acum apelam la buretei, dar avand ten acneic, deshidratat in zona gurii, mi se strangea inestetic fondul de ten in dare in acea zona, dupa vreo 2-3 ore. Cu Expert Face nu mai am problema asta si un plus e ca folosesc si mai putin fond de ten decat inainte, iar acoperirea e mai buna si mai uniforma, fara sa arate tenul incarcat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Corina, eu n-am mai folosit Beauty Blender-ul de foarte mult timp, ma mir ca nu-ti place pensula :)

    Gabriela, ce tip de pensula folosesti?

    Ada, stiu de care zici, eu am abandonat-o de cand o am pe asta :)

    Anonim, e o diferenta majora cand treci de la degete la pensula, se simte/ vede imediat. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai am incercat cu doua pensule real techniques din setul core collection (cea pentru fond de ten si cea mai mare...nu mai stiu cum o se numeste)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu o am si imi place mult! Nearly Naked-ul se aplica perfect pe fata mea cu ea. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu o am, dar sper sa o achizitionez candva. :)
    Eram setata pe F80 Sigma, insa de cateva luni folosesc tot un buretel, fake-ul Beauty Blender-ului si sunt tare incantata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu o am si chiar daca nu am mai incercat nici o alta pansula de fond de ten pana acum, asta mi se pare ideala si nu as mai vrea sa incerc decat poate pensula stipple... doar de curiozitate :D

    RăspundețiȘtergere
  10. De luni de zile am boala pe o pensula buna pentru fondul de ten. Mi-o iau zilele astea cand apare pe makeup-shop. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. n-am, dar evident ca=s curioasa acum si vreau s-o am... :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce pensula pt aplicarea fardului de obraz recomanzi la o fata mica?(Am 109 de la MAC dar mi se pare p aspra ,am un ten tare sensibil,desi face treaba bine... _

    RăspundețiȘtergere
  13. darlyst, Nearly Naked trebuie sa-l incerc si eu candva ...

    AlexantzA, pensulele Sigma in timp se deterioreaza, eu una nu ti le recomand (F80 a ajuns sa piarda multi peri in timp)

    Madalina, pensulele de tip stipple mie nu-mi plac pentru fond de ten, n-am inteles niciodata de ce sunt asa laudate.

    Carmen's, ai luat-o? cum ti se pare?

    FromMegwithLove, si nu-ti satisfaci curiozitatea?

    Anonim, eu am o pensula de la Nastelle care imi place la nebunie - pensula pentru blush mineral de la ELF seamana mult cu 109 si nu e deloc aspra (109 pe care am avut-o eu pierdea o gramada de peri).

    RăspundețiȘtergere