Prima impresie: Me Me Me Flawless Cream Foundation SPF15

3.7.13

Am auzit de cosmeticele Me Me Me acum niste ani buni si am si fost tentata sa-mi iau ceva de pe ebay acum multa vreme, dar din nu stiu ce motiv n-am mai apucat. Am tot vazut pareri pe alte bloguri despre produse si cel mai tare ma tenta fondul de ten Flawless Cream (pe care mi-l laudase si Choco mai demult), asa ca atunci cand cei de la Me Me Me Cosmetics mi-au propus sa le incerc produsele n-am zis nu.

Citisem ca nu-s seriosi si ca dureaza mult pana trimit produsele, n-a fost cazul la mine, vineri le-am trimis o lista cu ce as vrea sa incerc, luni mi-au trimis coletul si miercuri mi l-a adus postasul acasa. Mi-a placut cum au venit ambalate (Shimmer Stack-ul de care o sa va povestesc in alta postare a venit intr-o cutie neagra legata cu funda de satin, chiar m-a facut sa zambesc si sa-mi amintesc cat de mult conteaza detaliile). Insa astazi vreau sa va spun despre fondul de ten ...


Am ales 01 Porcelain Pure (puteti vedea aici si restul nuantelor disponibile) si mi se potriveste perfect. L-am folosit aproape zilnic de cand l-am primit si-mi place la nebunie. Nu incarca deloc fata, are o textura cremoasa, este usor de aplicat, are un miros placut, dar discret si rezista pe fata intreaga zi (fixat cu pudra). Acoperirea este medie si n-am simtit nevoia sa aplic si concealer pentru ca tenul meu arata destul de bine zilele astea.

Faptul ca are SPF 15 este un punct in plus in favoarea lui, desi tinand cont ca este nevoie de o cantitate mica pentru intreaga fata in mod sigur protectia reala este mult mai mica (oricum eu folosesc crema cu SPF deci nu ma bazez pe fondul de ten). Ambalajul imi place mult (sistemul de dozare mi se pare cel mai bun pentru fondul de ten - nu stiu de ce nu fac asta si alte branduri) si ma declar mai mult decat incantata de alegerea mea.


L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

7 comentarii

  1. Nu l-am incercat, dar dupa descrierea ta pare un fond de ten ce merita incercat. Eu il folosesc pe cel de la Bourjois, healthy mix, tocmai am achizitionat noua varianta in recipient din sticla , sunt foarte multumita de el, il folosesc de foarte mult timp , dar inca nu vreau sa renunt la el :) .Singurul dezavantaj este ca nu are SPF, dar folosesc o crema hidratanta cu SPF.(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, si mie imi place Healthy Mix, n-am incercat varianta noua care am inteles ca este diferita. Sa-mi spui cum ti se pare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am incercat nimic de la me me me dar le-am vazut des pe bloguri si jur ca sunt indragostita de ele, de ambalajele dragalase si de numele pe care il are brandul. Au ei un blush care imi face rau de tot cu ochiul insa nu a venit vremea lui deocamdata :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia,ai primit comentariul meu la aceasta postare, in legatura cu parerea mea despre noul fond de ten Healthy Mix ? Pentru ca am lasat azi un comentariu dar vad ca nu apare.(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anamaria, nu, m-am uitat si in Spam - nu e nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu ce s-a intamplat exact,a fost un comentariu foarte lung, si la sfarsit am setat eu gresit ceva, cine stie .Incerc sa rescriu in mare ceea ce iti spuneam ieri.
    Noul fond de ten contine o cantitate mai mare de fructe fata de primul, oferind mai multa luminozitate si hidratare tenului, spun ei. Acum sa iti spun parerea mea . Fiind mare fana a acestui fdt,nu mi-a convenit cand am auzit ca s-a schimbat formula, nu stiam de ce au simtit ei nevoia sa schimbe un produs atat de bun (dupa parerea mea) .Dar am fost si foarte curioasa in legatura cu noua formula, asa ca am asteptat pana s-a terminat cel vechi si am mers sa-l achizitionez pe cel nou (asta fiind acum 2 saptamani) . Eu folosesc nuanta 52 Vanilla, asa ca atunci cand am fost in magazin nu am stat prea mult pe ganduri si am luat aceeasi nuanta(fara sa stiu ca noua formula este diferita la nuante fata de prima).Am constatat acest lucru in momentul in care l-am folosit pt prima data .Culoarea este putin mai calda , mai deschisa decat prima varianta . Nu m-a deranjat acest aspect pentru ca diferenta este foarte mica si nu am avut nicio problema.Acoperirea este medie spre mare (parerea mea) ,mirosul este cam acelasi , fructat si proaspat .Pe tenul meu s-a mentinut pana la 8 ore (asta pentru ca nu am stat eu machiata mai mult timp) fara sa fie fixat cu vreo pudra.Vara nu imi place sa imi incarc tenul si cu pudra, prefer doar o crema si un fond de ten . In concluzie, imi place noua formula, diferenta nu este mare fata de primul.Puncte minus ? DA ,recipientul este din sricla, si sincera sa fiu il preferam pe cel din plastic, se intampla de multe ori sa fiu in graba si sa-l scap pe jos :) .Dar noul ambalaj arata mai elegant.Pretul a fost de 69 lei, cumparat din Kendra .(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Anamaria, multumesc pentru detalii. Si eu tot 52 folosesc, asa ca ma bucur ca-mi zici ca nu-s diferente mari si n-o sa intampin probleme (desi nu cred ca o sa-l cumpar curand ca am cateva fonduri de ten incepute si o sa dureze ceva sa le termin). :)

    RăspundețiȘtergere