Oferta Yves Rocher iulie

5.7.13

Luna asta cei de la Yves Rocher au lansat o oferta destul de buna la comenzile pe site. Eu nu o sa comand nimic de pe site, intrucat am primit o oferta personalizata prin mail pentru ziua mea care ma tenteaza mai mult si o sa profit de aceea. Ce ofera?

- reducere 40% la un produs la alegere (exceptie produsele din promotie, seturile, produsele cu bulina verde si cele editie limitata)

- pachet 4 geluri de dus (Grepfrut din Florida / Rodie din Spania / crema Bob de cafea din Brazilia / Portocala din Florida) + geanta Vanity la 30 ron


- o surpriza la alegere la o comanda de minim 39 ron: apa de toaleta si gel de dus Liliac Violet / esarfa diafana / fluid pentru stralucirea parului
 
 
- o surpriza pentru o comanda de minim 109 ron: crema Anti-Age Global (valoare 140 ron)


Cum vi se pare oferta de luna asta? O gasiti aici.

13 comentarii

  1. Tentant, tentant...mai ales pentru gelurile de dus si reducerea de 40%.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, da, insa ma tenteaza mai mult sa-mi aleg cadou orice parfum vreau :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, trebuie sa recunosc ca m-ai ispitit si pe mine cu oferta asta. Imi voi comanda gelurile de dus+geanta la 30 lei, am mai pus un gel de dus pentru barbati, ca sa fie comanda de minim 39 lei, sa primesc si setul acela cu liliac.
    In legatura cu reducerea de 40%, sa inteleg ca nu intra si produsele care sunt deja reduse... Ca tare mi-as comanda un lapte pentru corp Liliac Violet, sa am gama completa. Dar are deja 28% reducere, deci nu are cum sa mai intre si la reducerea de 40%, asa-i?
    Si cand putem alege produsul la care vrem reducere? La finalul comenzii (intreb, deoarece inca nu am ajuns acolo, acum studiez ofertele de pe site). Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar fi placut sa fie varianta cu lacramioare in schimbul variantei cu liliac.Le-am scris un mail sa-i intreb daca este posibil sa primesc setul cu lacramioare, inca nu mi-au raspuns:) .Dar da, ma tenteaza oferta.Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina, din cate stiu reducerea se aplica automat celui mai scump produs din cos (si nu se aplica produselor deja reduse).

    Anamaria, ofertele sunt fixe si, din cate am inteles, oferta cu liliac e limitata (mai mult ca sigur ca nu va fi disponibila pana la sfarsitul lunii, asa ca nu cred ca e vreo sansa reala sa accepte un schimb. Intr-adevar cel cu lacramioare miroase foarte bine, l-am folosit si eu in ultimele zile si chiar imi place, chiar daca nu persista cine stie ce.

    RăspundețiȘtergere
  6. Uf, tentant, tentant..am vazut oferta de pe site imediat dupa ce mama a plasat comanda din oferta ei personalizata, in care am ales cam tot ce aveam nevoie..chiar si asa e mult spus nevoie, dar trebuia sa profitam de oferta. Din parfumul cu liliac mai am putin, din varianta lui mai veche, Pur Desir..Daca era setul cu lacramioare in oferta de pe site, sigur mai aveam si eu nevoie de un gel de dus, un demachiant ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  7. child_in_time, vad ca setul cu lacramioare e la mare cautare, poate o sa fie si el intr-o oferta :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia, iti multumesc mult pentru raspuns. Da, se aplica reducerea de 40%, am verificat. Conditia e ca produsul sa fie la pret intreg (nici macar bulina verde cu pret simpatic sa nu aiba). Pana la urma, am ales doar ce am spus in primul comentariu, in rest am de toate. Abia astept sa vina coletul, imi doream demult parfumul cu miros de liliac. Multumim ca ne-ai spus de oferta.
    Weekend placut sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar vazusem azi pferta asta, dar acum parca ma tenteaza si mai tare sa dau comanda :)) Imi spui te rog daca plata se poate face la primirea coletului?

    RăspundețiȘtergere
  10. Madalina, coletul se plateste la ridicarea de la posta (e singura metoda de plata).

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna,
    Voiam sa va intreb daca ati primit comanda pe luna iulie . Va intreb pt ca eu am dat comanda de ceva zile dar nici urma de sms-ul de confirmare , le-am trimis un e-mail dar si e-mailul " a uitat" sa mai apara . Scuzati-mi nestiinta dar sunt " incepatoare", e prima mea comanda la yves rocher . Va multumesc anticipat .Scuzati-ma daca sunt off topic :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim, in general comanda ajunge la oficiul postal in 10 zile de cand ai plasat comanda.

    RăspundețiȘtergere
  13. Deja au trecut 9 zile si sms-ul de confirmare nu l-am primit , dar totusi sunt increzatoare . Va multumesc mult pentru raspuns . :* Va admir mult , pentru timpul il oferiti , pentru a-i ajuta pe altii :)

    RăspundețiȘtergere