Noua mea geanta de la dyfashion.ro

2.7.13

In ultima vreme rochiile maxi au fost prietenele mele cele mai bune (si din cauza caldurilor, dar si din cauza ca nu am putut incalta nimic altceva in afara de slapi/ flip-flops din cauza problemei cu circulatia limfatica de care v-am spus in weekend), insa mi s-a stricat geanta de la Accessorize pe care o tot purtam in perioada asta (si dupa care inca suspin - e a doua geanta in aceeasi nuanta care nu mai poate fi purtata si cu care am patit-o recent si nu gasesc nimic care sa-mi placa) si am zis ca e timpul sa caut ceva mai mic (dar incapator - tableta, telefon, portofel si inca alte cateva lucruri necesare zi cu zi).

Cand am fost contactata de la cei de la Dy Fashion sa incerc ceva de pe siteul lor, m-am uitat la haine si nu m-am regasit deloc (sunt sigura insa ca multe dintre voi veti gasi lucruri pe placul vostru pe site) in ele, m-am uitat la rochii, dar nu m-a fascinat nimic si am vrut sa refuz propunerea, dar am vazut geanta Browny si am zis ca ar putea fi o solutie la dilema mea desi nu este ceva spre care m-as indrepta in mod normal. Geanta nu mai este disponibila acum pe site, asa ca nu va pot pune un link direct, insa pretul a fost in jur de 70-80 ron - puteti vedea aici o poza pentru a compara ce s-a vazut pe site cu ceea ce am primit. Alte modele de genti puteti gasi pe site..


Geanta a ajuns repede cu posta (2 zile) si recunosc ca am avut ceva emotii deoarece nu stiam ce o sa gasesc in colet, m-am gandit sa nu fie de o calitate indoielnica, dar n-a fost cazul. Geanta este finisata ok, nu are vreun miros ciudat (cum mi-a trecut mie prin cap) si este compartimentata bine, fermoarele nu mi-au facut probleme, asa ca nu regret alegerea facuta chiar daca nu este ceva ce as fi ales in mod normal - ceva la impletiturile alea ma atrage. Am pus mai jos cateva poze ca sa va faceti o idee, chiar daca lumina nu m-a ajutat foarte mult (si asa nu fac eu poze grozave, daca mai sunt si nori, s-a terminat ...).


Am luat-o la purtat chiar sambata cand am iesit cu Bella la plimbare si m-am oprit la niste prieteni la curte si am asortat-o cu una din rochiile mele preferate - lunga, larga si comoda. Cureaua este lata si destul de lunga asa ca eu am purtat-o gen geanta cross-body si mi-a placut.


Intrucat a fost ceva lejer si fara pretentii, ca accesorii n-am ales decat o bratara turcoaz cu un fluture (pe care am facut-o eu intr-o seara) care se asorta cu pietrele pe care le are rochie pe zona bustului si parfumul Retropical de la Yves Rocher de care v-am povestit aici.


In ceea ce priveste machiajul m-am limitat la patru produse: fondul de ten de la MeMeMe Cosmetics (de care o sa va povestesc curand), Shimmer Stack tot de la MeMeMe pe post de bronzer/ blush/ iluminator, rujul lichid de la Lily Lolo si mascara One by One de la Maybelline.


Ma intorc la munca ... sa aveti o zi frumoasa!

5 comentarii

  1. M-ai facut tare curioasa de shimmerul de la MeMeMe :) .
    Gentuta e tare draguta sa o porti cu multa placere . Sa ai o zi frumoasa si tu . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Are un format foarte practic si pare bine facuta. S-o porti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Anamaria, am pus o poza pe Facebook - in comparatie cu shimmerbrickul de la Bobbi Brown (Beige) daca vrei sa-ti faci o idee :)

    TheMay Day, merci :)

    maRyya, e foarte practica :)

    RăspundețiȘtergere
  4. E simpatica gentuta, sa o porti cu placere. Ca si tine nici eu nu m-am regasit in rochitele de pe site :(

    RăspundețiȘtergere