MeMeMe Shimmer Stack - Gold

15.7.13

Astazi vreau sa va povestesc despre al doilea produs incercat de mine de la MeMeMe Cosmetics si anume Shimmer Stack-ul in nuanta Gold (puteti vedea aici si celelalte nuante disponibile). Mi-a placut la nebunie cum a venit ambalat - cutie carton neagra, funda satin lata - mi s-a parut elegant.


Imi place ambalajul (desi este cam mare), sistemul de deschidere mi se pare mult mai bun decat la alte produse de acest gen (am reusit de cateva ori sa-mi stric unghiile incercand sa desfac cutii asemanatoare).


Produsul are 12 grame si merita toti banii din punctul meu de vedere. Eu l-am tot folosit in ultimele saptamani si nu se vede nici o urma de folosire, asa ca sunt convinsa ca ma va tine mult timp de acum incolo, ceea ce nu poate decat sa ma bucure pentru ca-mi place si este usor de folosit.


L-am folosit cu o pensula mare pe post de bronzer si iluminator, dar si se separat (partea de jos pe post de blush si linia de sus ca iluminator) si-mi place efectul - ten usor bronzat si luminos fara a incarca tenul si a evidentia porii. Nu l-am incercat pe post de fard de ochi (pentru ca nu prea m-am machiat in ultima vreme) insa sunt sigura ca ar arata foarte bine folosit si asa.

 
Puteti sa-l vedeti aici comparat cu Shimmer Brick-ul Beige de la Bobbi Brown (unul din produsele mele preferate) de care mi-a amintit de la inceput, asemanare care de altfel m-a facut sa-l si vreau. 

Ambele produse incercate de la MeMeMe mi-au placut (fondul de ten e singurul pe care l-am folosit in ultima perioada, iar Shimmer Stack-ul il folosesc de 2-3 zile pe saptamana), asa ca sunt curioasa sa incerc si altceva de la ei. Aveti vreo recomandare?

7 comentarii

  1. iluminatorul beat the blues am auzit ca e un dupe foarte bun dupa cel de la benefit. eu mi-l voi comanda cat de curand pe acela.
    aaaa,si blushurile lor sunt foarte frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De pe ce site l-ai comandat ? Imi place foarte mult !

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata tare bine si cred ca e foarte potrivit pentru vara :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut acum ceva timp ceva similar marca Avon si l-am folosit cu mare drag! :) :*

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. E deosebit, are niste particule foarte interesante, dupa cum se vede!

    RăspundețiȘtergere
  6. Annie, da, stiu, eu am iluminatoare lichide de la MAC (vreo 3 nuante) si d-asta nu m-a tentat Beat The Blues, am avut si High Beam de la Benefit (varianta mini).

    ioana, am pus linkul catre site la inceputul postarii, din cate stiu se gaseste si in Romania la un magazin on-line.

    bambina, da, asa e :)

    TheMay Day, au ceva produsele de genul asta :)

    Kisstyana, e versatil si asta il face mai "cu mot".

    RăspundețiȘtergere
  7. Au produsele astea niste ambalaje de-mi vine sa le pun in vitrina. Sunt superbe! Ai putea incerca un rimel? Te-ar tenta?

    RăspundețiȘtergere