Just a little bit of shopping

29.7.13

Am profitat de oferta de pe feelunique.com de saptamana trecuta si mi-am luat un sampon din gama Brilliant Brunette (spre marea mea mirare a ajuns in 3 zile). Daca va tenteaza ceva de pe site incepand de astazi pana miercuri puteti beneficia de o reducere de 15% folosind codul 3DAYS15 ... la cate tentatii are siteul asta imi doresc niste bani in Paypal.


Cautam pe ebay o pensula pentru o prietena si am vazut alta pensula care m-a tentat rau (cea din dreapta - kabuki pentru ochi, zic ei - eu am luat-o pentru cu totul altceva) si am preferat sa iau setul de 5 (mai e o varianta cu 6 pensule) pe care am dat 20 si ceva de ron, pensula singura o gasisem la 15 ron, asa ca am zis ca merita mai mult setul.


Tot pe ebay am castigat o licitatie pentru o masca (sheet-type, cum sunt cele de la Skinlite din DM care mie imi plac la nebunie) - am platit vreo 2 ron si a ajuns in 7 zile din Corea, asa ca am de gand sa mai urmaresc vanzatorul si sa-mi mai iau cateva.


A ajuns (greu de tot - aproape o luna) si un colet de pe iHerb, eu n-am avut decat doua esente de la Now Foods - le gasiti inca la oferta (3,95) aici. Eu am ales French Vanilla si Lemon Twist si le-am folosit deja - am facut pancakes si biscuiti si imi plac mult de tot. Ma bate gandul serios sa mai dau o comanda sa mai iau cateva arome.


Cand am dat comanda era inca oferta cu 60 capsule de Coenzima Q10 gratuit si am profitat de ea si am primit un minimarker si o mostra de Omega.




Si nu in ultimul rand mi-am luat o bluza subtire si albastra (parca nuanta din poza nu reflecta in totalitate realitatea, dar e un albastru superb) dintr-un material fin si am de gand s-o port maine cu o fusta maxi neagra. Am dat 20 ron pe ea si-mi place la nebunie.


Voi ce mici bucurii v-ati facut zilele astea?

13 comentarii

  1. sa le folosesti cu drag
    bluza . mai ales ca are fluturas imi place la nebunie

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant magazin, sa folosesti produsele cat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. bluzita e tare draguta,imi place si culoarea :)
    eu mi-am cumparat o bluzita roz si 2 oje roz,imi trebuiau la un concurs :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoasa este bluzita!!! unde ai gasit-o?
    Sa te bucuri de toate achizitiile! F. faine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. buna, voiam sa te intreb daca ai mai facut in ultima luna comenzi pe strawberrynet. eu astept 2 (una data pe 16 iulie si una cred ca pe 21). livreaza cu posta elvetiana acum si suks big time. cea de pe 26 abia azi imi arata in traking ca e avizata pt oficiul postal - VAMAL. acasa inca avizul nu l am primit, posibil maine poimaine. pt cea de a doua comanda deja mi-au zis ca nu se mai poate face urmarirea coletului.
    voiam sa te intreb oare mi-or percepe taxe vamale?
    la comenzile de pe ebay nu mi-au luat niciodata nici un ban, ba chiar nici nu mi au deschis pachetele vreodata.
    sunt tare dezamagita, sunt si eu la 7.5% reducere si tare mi pare rau sa nu mai dau comanda la ei, insa drumul pana la posta vamala ma omoara.
    tu ai mai dat comenzi luna asta? cum au venit?

    RăspundețiȘtergere
  6. interesante pensulele si masca de fata, De la ce seller le-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  7. La mine e chitaiala de dinainte de salariu asa ca n-am mai luat nimic de ceva vreme :D Dar stevia cu vanilie am si eu si o folosesc la ceaiuri, e divina.

    RăspundețiȘtergere
  8. You've got mail! :)

    Imbratisari! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand :La multi ani!
    sper sa-ti placa samponul.Pe mine nu m-a dat pe spate,sta pe marginea cazii si ocazional il mai folosesc.
    Eu sunt fan feelunique.Pacat ca nu mai livreaza parfumuri in Romania.Aveau super preturi.
    La ultima comanda am peste 20 date la ei pachetul mi-a venit la vama si au vrut sa ma puna sa platesc vama,noroc ca factura comenzii era de vreo 20 euro.Pachetul vine dintr-o insula Jersey care nu intra in UE.De atunci nu am mai comandat pana ieri cand am profitat de 15%.
    Tie unde iti soseste comanda? ai platit vreodata vama?

    RăspundețiȘtergere
  10. Daniela, de la inceputul anului toate comenzile de pe Strawberry au ajuns la oficiul postal, nu in vama - n-am primit insa nici un colet in ultima luna, deci nu stiu daca s-a schimbat ceva

    Claudia, niste vanzatori noi cu calificative putine, am ordonat dupa pret si asa am ajuns la ei.

    Felicia, am mai avut samponul si-mi place, le-am incercat pe toata din gama Brilliant Brunette. Ultima comanda mi-a venit si mie la vama, dar nu am platit nimic; asta de acum a venit la posta normala.

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Camelia , bluzita este minunata, sa o porti cu mare drag.Cand am citit aceasta postare, iti spun sincer ce am constatat (esti regina pensulelor) :) . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  12. Daniela, eu am primit recent un colet de pe Strawberry, mi-a venit la posta vamala , am ramas surprinsa pt ca nu stiam ce se intampla, restul coletelor de pe Strawberry au venit la posta locala .Cand am fost sa-l ridic vamesul a spus ca trebuie sa platesc tva-ul (asta din cauza ca a fost trimis din Elvetia, nefacand parte din EU, se percepe TVA ) .Problema a fost ca am comandat un parfum, (iar in comenzile trecute doar cosmetice) si parfumurile sunt in sediul lor din Elvetia. M-am hotarat sa nu mai comand parfumuri de la ei . Cand am comandat doar cosmetice, nu am avut nicio problema .Sper ca ti-am fost de ajutor.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere