Imi doresc ...

23.7.13

Peste fix o saptamana este ziua mea, nu simt nimic special cand ma gandesc la asta - nu ma sperie varsta pe care o implinesc (pentru ca nici nu simt anii), nu-mi doresc cine stie ce lucruri marete, vreau doar o zi in care sa ma bucur de ceea ce am in viata mea in momentul asta. Si vreau un nou inceput ... vreau sa las in spate tot ce am trait pana acum si sa fiu fericita, simt ca sunt in sfarsit pregatita pentru asta (a fost greu drumul pana aici, dar simt ca sunt aproape, mai aproape ca niciodata).

Am fost intrebata des in ultimele zile ce-mi doresc sa primesc de ziua mea (si inteleg ca unii oameni au nevoie de sugestii si idei pentru ca uneori poate fi dificil sa faci un cadou cuiva) si m-am tot gandit la asta, nu am nevoie si nici nu-mi doresc ceva in mod special, insa putin rasfat nu strica niciodata. Intotdeauna am primit cadouri frumoase si care stiu ca au fost oferite din inima, insa astazi vreau sa va spun ce as vrea sa-mi fac eu cadou de ziua mea (si ma refer strict la ce se poate cumpara cu bani):

- tratament WishPro la SlimArt (v-am povestit aici despre el) - mi-a placut foarte mult si chiar am vazut  pe tenul meu ce poate face, asa ca asta imi doresc

- sesiune de shopping pe feelunique (ca sa profit si de reducerea de 15% de care v-am spus mai devreme pe Facebook) - as vrea niste produse pentru par de la John Frieda, o masca GlamGlow, un set de 2 geluri de dus de la Korres (sunt la oferta 8 lire in loc de 16 - Basil Lemon este preferatul meu), niste produse de la Nubar (daca le-ar mai livra in Romania, dar cum nu le mai livreaza ...) si lista poate continua

- masaj de relaxare (vreau o ora in care cineva sa se ocupe doar de spatele si mainile mele si sa uit de tot ce ma inconjoara)

- doua blushuri crema, cel mai probabil de la NYX (am tot folosit nuanta Golden in ultima vreme, asa ca vreau sa incerc si altele, mai ales ca mi-a placut mai mult decat cel de la MAC pe care il am) - gasiti aici nuantele disponibile, pe mine ma tenteaza Natural si Boho Chic - aveti vreo recomandare?

- Hydro Moisturizer cu vitamina C de la Mario Badescu (o gasiti aici) - am avut cateva mostre si am folosit-o in perioada asta si-mi place foarte mult

- o geanta colorata - poate albastru sau rosu sau chiar un roz puternic - ceva in genul celei de mai jos


Si as putea continua la infinit ... dar renunt la toate astea pentru sanatate si inca cateva alte "lucruri" pentru sufletul meu.

9 comentarii

  1. Sper sa ai parte de o zi foarte frumoasa si sa primesti tot ceea ce iti doresti .Cat despre blushurile crema sunt preferatele mele,pot sa le modelez cum doress, in schimb nu le suport pe cele compacte . Ti-am povestit zilele trecute ca am achizitionat un blush crema de la NARS, de pe Strawberry si sunt indragostita de el, nuanta este Cactus Flower , pare o nuanta foarte puternica la prima vedere dar sa stii ca dupa ce o aplici iti schimbi total parerea .Trebuie doar sa ai grija cu cantitatea aplicata,altfel poti arata ridicol:) .Un alt blush crema preferat pe care l-am folosit foarte mult timp este in forma de stick si se poate aplica si pe buze, de la 100 percent pure cosmetics, am folosit si alte produse de la ei si sunt mare fana .Cat despre blushurile crema de la NYX, nu am folosit pana acum dar am inteles ca au o nuanta care este un dupe al celebrului orgasm de la NARS.Chiar as vrea sa-l incerc .Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut modelul de geanta de mai sus! Asa ceva mi-ar placea si mie, intr-adevar! Iti doresc sa ai parte numai de lucruri dragute, sa fii mereu apreciata si iubita de cei dragi sufletului, si intotdeauna sa treci peste toate cu zambetul pe buze!:) O zi cu raze de soare in suflet iti doresc, si nu in ultimul rand, sa ai parte de o petrecere de neuitat de ziua cea speciala! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anamaria, stiu Cactus Flower si stiu si de ce iti place asa mult :) Sa ai o zi frumoasa si sa ti se intoarca gandurile bune.

    Cristina, multumesc frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu mi-am dorit geanta, dar am ales sa o fac pe comanda. Rezultatul: nervi si timp pierdut. Nu-mi mai trebuie designeri romani cat voi trai.
    Sper ca tu sa ai mai mult noroc si sa primesti fix ce iti doresti :)
    La multi ani :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina Pavel, n-am incercat sa fac niciodata o geanta pe comanda :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sunt inebunita dupa tot felul de blush-uri

    sper sa primesti tot ce iti doresti

    te pup:*

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult geanta aceea!:)
    Parca am mai spus eu aici, la tine, ca ador blush-urile crema de la NYX; eu am Rose Petal (o nuanta fina de piersica cu usoara tenta de nude-roz) si Glow (un roz frumos)! Am tot tras si eu cu ochiul la Boho Chic!

    Mi-a placut finalul! Intelept!
    Pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Intrebare: blush-ul crema se poate aplica fara probleme peste pudra? Sau doar peste fond de ten?

    RăspundețiȘtergere
  9. ilda, sunt multe nuante tentante :)

    Gabriela, eu nu aplic peste pudra, aplic peste fondul de ten si daca vreau sa reziste mult fixez cu un blush pudra.

    RăspundețiȘtergere