Giveaway pentru blonde - vopsea John Frieda

26.7.13

Va mai amintiti cand v-am spus ca vreau sa incerc vopseaua John Frieda? Ei bine, nu s-a nimerit sa fie pentru mine, ci pentru voi ... cei de la cosmeticepenet mi-au trimis 3 cutii cu vopsea spuma de la John Frieda - Precision Color Foam (4R Dark Red Brown a ajuns la vara'mea care s-a vopsit si i-a placut la nebunie, 3VR Deep Cherry Brown a ajuns la Choco care o sa va povesteasca despre ea in curand si 8G Medium Golden Blonde o sa ajunga la una dintre voi).


Daca vreti s-o incercati (voi sau o prietena / mama / sora) si sa-mi trimiteti parerea voastra despre ea (daca mai faceti si niste poze o sa iasa un guest post ca lumea) tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi spuneti care e ceva mai buna vopsea incercata pana acum.

As aprecia daca ati da share si pe Facebook astfel incat sa aiba sansa sa testeze o vopsea buna si alte persoane. Va puteti inscrie pana pe 31.07 si pe 02.08 anunt castigatoarea.

Va las cu Bella care are si ea nevoie de o vizita la salon si nu neaparat sa se vopseasca.

 

21 de comentarii

  1. share:https://www.facebook.com/irina.andreea.94/posts/570887796286525

    pana acum cu voposeaua de la syoss m-am impacat cel mai bine. nu curge, culoarea rezista destul de mult.e ok pt mine
    dar as fi curioasa sa vad aceatsa vopsea cum se comporta

    RăspundețiȘtergere
  2. Lorven de la Seventeen si Compagnia del Colore mi-au placut cel mai mult,pigmenteaza foarte bine,tine culoare mult timp,straluceste parul sidauneaza foarte putin in comparatie cu alte produse aflate pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu m-am vopsit niciodata. Vara asta am avut o pornire sa-mi schimb culoarea, dar inca nu am avut curajul :)) Am intrat la salon si pana la urma doar m-am tuns. Nu as incepe chiar cu blond, dar am o prietena care ar fi tare happy sa o incerce.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/643076789045667
    cea mai buna vopsea...dificil sa ma pronunt, am incercat vreo cateva acasa de-a lungul timpului, si totusi cele mai bune rezultate le-am obtinut dupa vizitele la salon!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am folosit tot felul de vopsele dar nici una nu mi-a fst pe plac acum in ultimul timp folosesc vopseaua de la Syoss si pot spune ca sunt foarte incantata pentru ca nu iese cum ies cam toate au nuante foarte rezistente si raman asa c-am 6-8 saptamani .Am fost si la salon si nu am fost multumita,eu nu ma vopsesc in nuanta de blond dar fiica mea da si i-as oferi-o cu mult drag si ar fi incantata.

    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/244358595688716

    RăspundețiȘtergere
  6. share https://www.facebook.com/nicoletaalina.preda/posts/570989392944913 , cea mai buna vopsea pentru mine este garnier .

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am avut curaj pana acum sa ma vopsesc, insa de foarte mult timp imi doresc ca parul meu sa fie blond, dar imi este frica de rezultat si schimbarea radicala de la Saten la Blond sa nu ma determine sa ma tund zero :))
    Nuanta aceasta imi place, iar daca as castiga si as avea vopseaua acasa, mi-as face curaj sa o incerc si sa va povestesc cum este si ce imi place la ea.

    Share: https://www.facebook.com/fefe.mya/posts/695490483801629

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi e destul de costisitor, eu am ales sa ma vopsesc la salon. Doamnele de acolo folosesc vopsea profesionala. Sunt incantata de rezultat, chiar daca pretul e destul de mare, motiv pentru care ma vopsesc destul de rar.

    RăspundețiȘtergere
  9. hhmmm cam greu de spus am un par destul de dificil eu sunt blonda vopsita am incercat diferite vopsele dar nici una nu a fost pe placul meu dupa cateva spalarii reveneam la culaorea de dinainte.cele de la avon mi sau parut destul de bune multumim

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru mine cea mai buna a fost L'oreal Preference. Probabil si pentru ca a fost aproape singura incercata. Am mai incercat odata o nuanta inchisa de la Garnier care s-a dus dupa 3 bai, adica mai putin de doua saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru mine cea mai buna vopsea a fost cea de la Syoss.Mi-a iesit f bine culoarea,a si rezistat f mult.Mi-a mai placut si Pallete Mousse,nu am avut probleme cu nuantele in schimb dupa un timp se duce din par,ceea ce pe mine nu m-a deranjat pentru ca imi "spala" orice urma de vopsea mai veche,parul meu revenind la culoarea naturala!In schimb,o mare dezamagire vopseaua de la Garnier si cea de la Wellaton(care e si foarte scumpa).Pentru cea de la Wellaton am avut ff mari asteptari,am zis ca e mai buna fiind mai scumpa,dar nu,chiar cred ca este the epic fail in materie de vopsele,cel putin pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/567731449950508
    Mie cel mai mult mi-a placut Syoss in doua nuante. Mi s-a potrivit cel mai bine, una din nuante era un blond deschis, deschis, iar cealalta era un caramel cald tare frumos.

    RăspundețiȘtergere
  15. veronica picioroaga28 iulie 2013 la 09:56

    https://www.facebook.com/veronica.picioroaga/posts/500958283316705

    eu as vrea vopseaua ptr sora mea care isi doreste de mult sa se vopseasca blond si i-as face o surpriza f frumoasa.Ea e saten deschis si nuanta aceasta cred ca i s-ar potrivi. Eu , nu am folosit prea multe vopsele, in orice caz cand m-am vopsit acasa am folosit L-oreal casting care era ceva mai blanda si imi dadea un luciu f frumos la par .

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.facebook.com/caroline.maria.1029/posts/501384729937044
    vreau sa fac o schimbare de mult si un blond frumos si de calitate e tot ce-mi doresc. vreau si eu vopseaua :-)
    L'oreal casting am mai folosit si wella .mi s-au parut ok.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna! Multumim de invitatie la concurs ,nu m-am vopsit inca cu blond dar mi-ar place sa incerc sa vad ce iese.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/489614011116003
    Nu am incercat pana acum prea multe vopsele dar , din cele incercate, cel mai mult mi-aa placut de Palette Intensive Color Creme N7 Blond Deschis

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce frumoasa catelusa, sa ai mare grija de ea si sa nu o duci pe la salon ce e frumoasa asa cum e.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu, eu, eu vreau vopsea John Frieda pentru ca am auzit prea multe lucruri bune despre ea si in plus e fix culoarea pe care as alege-o daca ar fi sa o cumpar :D Cea mai buna vopsea pe care am folosit-o acasa a fost cea de la Bes insa de jumatate de an ma vopsesc la coafor si rezultatele sunt mult mai bune. Tocmai de aceea as fi curioasa sa vad daca vopseaua buna face diferenta sau mana care o aplica. In plus mi-a crescut parul vreo 2 cm deci e momentul prielnic sa ma vopsesc.

    PS: am dat si share pentru ca am mai multe prietene blonde :D

    RăspundețiȘtergere
  21. link share: https://www.facebook.com/ioana.nae.16/posts/4423893894538

    Mă vopsesc blod de mult timp și, de obicei, o fac acasă cu vopsea din comerț. Și am încercat o mulțime. Dar cea mai frumoasă nuanță de blond am obținut-o la salon cu Wella. Așa că tare sunt curioasă ce nuanță aș obține și cu vopseaua aceasta.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere