From Me to You

30.7.13

Astazi e ziua mea ... fac 34 de ani. Probabil ca pentru unii pare mult, sunt momente cand nici mie nu-mi vine sa cred cum au trecut anii, insa nu ii simt, ma simt mai bine ca oricand, ma simt impacata si stiu ca urmeaza lucruri frumoase. Sunt convinsa ca tot ce-am trait pana acum m-a pregatit pentru ce urmeaza si sunt sigura ca ma asteapta multe momente de fericire.

Sunt intr-o continua schimbare de niste ani, am daramat, am construit, am incercat, am gresit, am esuat, am luat-o de la capat, am pierdut, am plans, am suferit, am ras, am iubit, m-am incapatanat, mi-am fortat limitele, dar acum sunt pe drumul cel bun ... in ultimele doua saptamani am tot auzit ca radiez, deci banuiesc ca sunt acolo unde "trebuie". M-am tot gandit ce-a contribuit la schimbarea asta pentru ca este ceva din interior nu are nici o legatura cu lumea din jurul meu ... si am ajuns la o concluzie.

In fiecare an de ziua mea am incercat sa fac cuiva o bucurie si am oferit cadouri pe blog, insa de fiecare data m-am axat pe lucruri care se pot cumpara cu bani (pentru ca asta e lumea in care traim si asta e mecanismul dupa care functionam), insa anul asta se schimba povestea ... vreau sa ofer ceva pentru sufletul cuiva care are nevoie de asta.


Si pentru ca eu ma simt alt om de cand am inceput sedintele de vindecare prin bioenergie vreau ca una dintre voi sa beneficieze de o sedinta de terapie cu bioenergie. Asadar daca sunteti din Bucuresti (sau imprejurimi) si simtiti ca ceva nu e cum trebuie in viata voastra (sau pur si simplu aveti nevoie sa va eliberati) puteti sa castigati o sedinta de terapie (cabinetul este in zona Decebal, terapeutul este Otilia Deak - daca vreti sa ma intrebati ceva si nu considerati ca e cazul s-o faceti public, imi puteti trimite fara probleme mesaj pe mail sau pe Facebook) daca imi spuneti printr-un comentariu la aceasta postare de ce va doriti sa castigati (poate ati auzit din alta parte, poate e doar curiozitate, poate simtiti ca nu puteti depasi un anumit blocaj, poate aveti nevoie de niste raspunsuri, sunt multe variante posibile). Aveti timp pana sambata sa va inscrieti si duminica anunt castigatoarea.

M-as bucura sa vad ca lasati deoparte prejudecatile si scepticismul (pe care le-am avut si eu si nu neg asta) si va decideti sa incercati ceva pentru sufletul vostru, imi doresc sa citesc comentariile sincere si "gandite" cu sufletul.

Ce planuri am eu la 34 de ani? Sa zambesc si sa fiu fericita!

28 de comentarii

  1. La multi ani sanatosi si fericiti ! Sa ti se implineasca toate dorintele ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai transmis un mesaj foarte frumos de ziua ta! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, sper sa ai parte de fericirea si zambetele pe care ti le doresti! E intotdeauna o placere sa te citesc, pentru ca esti mereu sincera si "goala" in fata noastra.
    Uneori, rezonez si eu cu ceea ce scrii, alteori mi-as dori sa gasesc puterea ta de a merge mai departe. Poate o s-o gasesc candva, in viitor.
    Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. LA multi ani fericiti si frumosi! Sa ai o zi superba :*

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani! O zi frumoasa sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, draga Camelia! iti doresc pace in suflet si cat mai multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani fericiti, cu bucurii si impliniri. Sa ai o zi superba!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mereu sa zambesti si sa fii fericita!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Aurelia Dumitru30 iulie 2013 la 16:23

    Camelia, te urmaresc zilnic si vreau doar sa-ti urez La multi ani si ca ceea ce-ti doresti sa se implineasca :)Mi-as dori o sedinta de terapie prin bioenergie...din curiozitate...imi place sa incerc lucruri noi!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani frumosi, sa fii fericita si iubita!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani draga Camelia, asta iti doresc si eu: sa fii toata un zambet si sa ai numai zile bune si pline de fericire. Sa fii sanatoasa si sa-ti implinisti fiecare vis.

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani, Camelia!
    Sa fii sanatoasa, sa ai parte de cele dorite, sa fii iubita si implinita!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani ! Sa fii fericita. :)

    Apropo de concurs, eu sunt intr-un blocaj continuu si imi doresc atatea raspunsuri, doar ca n-am cui sa le cer, iar psihoterapia costa bani si ia timp. La anul fac si eu 34 ani si simt ca mi-am irosit viata si toate sansele. Am fost un copil de nota 10 si olimpiade si premiul intai, cu atata potential, si-am ajuns o tristete nemarginita, fara slujba si fara prieteni. Sufar de prea mult sulfet si sensibilitate intr-o lume care nu le apreciaza.

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani! Sa fii fericita si mereu cu zambetul pe buze ca acum! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani, Camelia!!! Iti doresc sa ti se implineasca dorintele si sa fii fericita!!
    Da, mi-ar placea sa benefiez de o astfel de sedinta, de bioterapie..poate m-ar ajuta sa ies din starea de blocaj in care ma invart de o perioada prea lunga de timp si nu reusesc sa vad iesirea la lumina..iti multumesc pentru oportunitate :)
    Cu drag, Daniela

    RăspundețiȘtergere
  17. La multi ani plini de impliniri! :*

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi, multi ani frumosi, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani, Camelia! Sa radiezi in continuare, tot mai intens. Eu trec printr-o perioada foarte tulbure, de vreo luna trag la un proiect important pentru viata mea personala si ieri m-am blocat, am primit o veste urata si care imi zadarniceste toate eforturile. Cred ca nu trebuie sa mai spun ca m-a cam afectat si ma simt nitel pierduta... Dar this too shall pass! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani Camelia! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti.

    Ne-ai povestit cum e cu sedintele de bioenergie? Nu-mi aduc aminte, desi iti citesc blogul zilnic. Ar fi interesant sa ne spui in ce consta, ce schimbari ai vazut, etc. Sunt curioasa in legatura cu subiectul, desi sunt foarte sceptica in legatura cu efectele propriu-zise :D

    RăspundețiȘtergere
  21. La Mulți Ani, dragă Camelia! Să fi fericită și senină ca o zi de vară!

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu o mica intarziere ( si imi cer scuze pentru asta) iti doresc din tot sufletul un calduros La multi ani, multa sanatate , fericire si tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca . Sper ca ai avut parte de o zi frumoasa si plina de surprize. Sa ramai aceeasi persoana optimista (ceea ce te caracterizeaza ) si sa ne bucuri cu postarile tale multi ani de acum inainte . Cred ca si Bella a zambit de ziua ta , si ti-a transmic La multi ani pe limba ei :) . Te pup , o pup si pe Bella , si iti doresc o zi frumoasa in continuare .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi-as dori sa incerc aceasta terapie...De cativa ani simt ca viata s-a oprit pt mine, ca am dat gres cu totul. Sigur ca viata nu se opreste nicicand, eu sunt cea care s-a blocat, incercand mereu sa fac ceea ce e "corect", uitand de dorintele mele adevarate. Am facut si psihoterapie o vreme, in urma ei am devenit constienta de multe lucruri, dar nu pot sa spun ca m-am impacat cu ele. Tot nu pot sa spun ca reusesc sa ma fac vazuta, sa ma exprim asa cum sunt cu adevarat, sa-mi folosesc calitatile. In ultimele luni m-am inversunat cumva asupra acestui lucru, dar simt ca m-am pierdut in hatisul gandurilor, am obosit incercand sa gasesc cai de exprimare, sa-i inteleg pe ceilalti ca sa nu mai sufar.Desi rational mi se pare ca pot sa inteleg tot ceea ce mi se intampla, imi merge tot mai prost si ma simt tot mai extenuata si apatica. Tocmai m-am intors dintr-un concediu mult dorit si asteptat care nu mi-a adus deloc relaxare si bucurie.M-am surprins ca si acolo asteptam cu nerabdare sa vina noaptea ca sa pot dormi, sa uit de toate, sa obtin putina liniste in interior.M-am rugat pentru un semn, pentru o cale care sa ma ajute sa ma eliberez si in cateva zile am citit postarea ta, poate asta e semnul, nu stiu...Madalina

    RăspundețiȘtergere
  24. Stiu ca a trecu aproape o saptamana de la ziua ta, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, asa ca La multi ani Camelia! Multi ani fericiti in care sa ne umplii zilele cu post-urile tale atat de utile si tentante!

    RăspundețiȘtergere