Apa naturala de trandafiri Naturalis

1.7.13

N-am incercat nici un produs Naturalis pana acum si am fost sceptica cand am primit apa florala cu trandafiri intrucat citisem ca nu aduce nici un beneficiu si este si iritanta (datorita procesului de distilare - nu ma pricep sa dau detalii, insa daca va intereseaza subiectul gasiti informatii destule pe net), insa am decis s-o folosesc pentru ca pielea mea este cel mai bun sfatuitor in final si in ultima perioada m-am convins de multe lucruri (inclusiv de cat e marketing si cat e interes personal in promovarea anumitor produse si demontarea altora) si am invatat sa analizez un produs prin prisma tenului meu si atat. Suntem diferiti, avem nevoi diferite si reactii diferite.


Am asteptat aproape doua luni pana sa va povestesc despre acest produs tocmai pentru a fi sigura de ceea ce spun. Am folosit apa de trandafiri ca sa-mi curat fata dimineata si seara (in zilele cand nu am folosit produse de machiaj si uneori si dupa ce ma demachiam) sau pur si simplu cand am stat acasa si am simtit nevoia sa-mi reimprospatez tenul. 
 
Nu mi-a iritat si nu mi-a uscat tenul, n-am simtit nici o neplacere (si pentru ca sunt curioasa am aplicat inclusiv pe o zona iritata de pe gat ca sa ma conving de niste lucruri - si nu m-a usturat de nici un fel, ba pot sa zic - fara sa fabulez - ca mi-a calmat zona iritata). Pielea mea a ramas hidratata si curata chiar si in zilele cand n-am folosit nici un produs pe fata (da, am avut 3 zile in care n-am folosit nimic - sa zicem doar ca am facut un test pe propria piele, poate va dau mai multe detalii cu alta ocazie).

Am pus mai jos o poza cu ce contine aceasta apa (pentru cele ce sunt interesate de ingrediente) - nu mi se pare vreun produs fenomenal fara de care nu poti trai, insa imi place si chiar o folosesc cu placere in perioada asta (mi se pare foarte spornica si ambalajul, desi simplu, ma atrage). Si am invatat sa nu mai iau de bun tot ce citesc si sa refuz sa incerc un produs doar pentru ca asa spune o carte/ o persoana/ etc. - am testat pe pielea mea anumite produse laudate si care au numai ingrediente benefice si care nu mi-au priit de nici un fel (desi m-am incapatanat sa le incerc niste saptamani bune tocmai pentru ca-s bine formulate).


Pretul este de 19 ron pentru 330 ml in farmaciile Catena (pentru cei ce detin card Catena pretul este 14,82 ron) si zilele trecute am vazut in farmacii o promotie: la un produs cumparat din gama Naturalis, al doilea putea fi cumparat cu o reducere de 50% - nu stiu daca mai este valabila promotia si nici n-am apucat sa ma uit la celelalte produse din gama intrucat eram foarte grabita.

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut? (sau ati incercat alte ape de acest gen - sunt curioasa de alte experiente)

7 comentarii

  1. Eu mi-am achizitionat-o din purul fapt ca vroiam o apa de randafiri insa nu imi prea place cum miroase.asa ca mi-am luat o alta de la plafar care nu se compara mirosul ...nu prea am folosit-o pana acum decat pe cea de la plafar insa poate am sa-i dau o sansa in viitor cand o sa-mi fie mila sa o arunc :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am avut vreo 3 sticlute din apa aceasta, dar am renuntat la ea, pentru ca, asa cum ai spus si tu, am citit pe undeva ca e iritanta. Dar mi-a placut mult si acum parca as vrea s-o recumpar :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uuu, eu nu stiam de apa asta de trandafiri. Pun pariu ca miroase genial si are un pret asa bun. Pe mine cred ca m-ai convins sa o cumpar mai ales ca pare destul de light.

    RăspundețiȘtergere
  4. O am si o folosesc, la fel ca tie, mi-a calmat iritatiile. Eu ma irit dupa ce ma demachiez si imi spal tenul, atunci o folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buburuza, are miros de trandafiri (puternic) - eu mai am niste produse cu acelasi miros, chiar nu m-a deranjat. :)

    aura, daca citim prea mult :)

    Abigail, miroase a trandafiri, daca iti place mirosul sigur o sa fie pe gustul tau.

    Carmen :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu interpretez apa de trandafiri ca fiind o micelara parfumata :D Adevarul e ca nu as stii cand sa o folosesc asa ca o sa zic pas :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Apa de trandafiri se aplica tenului curat inainte de aplicarea unei creme sau a fondului de ten
    Sau dupa demachiere

    RăspundețiȘtergere