Tratament WishPro la SlimArt

18.6.13

Cei de la SlimArt au lansat recent doua tratamente noi pe piata si intrucat sunt o clienta fidela a lor m-au invitat sa incerc tratamentul WishPro (care se pare ca este tratamentul preferat al familiei prezidentiale Obama - nu suna rau, nu?) - pe scurt combinatia dintre magnetii puternici si vibratii cu efect calmant stimuleaza drenajul limfatic si microcirculatia dermica si accelereaza reinnoirea celulara. Am studiat ce si cum si mi-am facut programare. Puteti sa cititi aici mai multe detalii si sa profitati de oferta pe care o au in clinica (diamong peeling + WishPro la 180 ron, pretul normal al unei sedinte este de 50 euro).

Cea care s-a ocupat de mine a fost Cristina (care mi-a facut si Diamond Peeling data trecuta) asa ca stia exact ce ten am si de ce este nevoie. Pentru cele ce citesc doar aceasta postare o sa reamintesc ca mai am putin si fac 34 de ani, nu am probleme majore cu tenul, nu am riduri adanci si am un ten normal cu cativa pistrui, asa ca in cazul meu s-a ales terapia de rejuvenare faciala prin fototerapie (in functie de ten si de nevoile fiecarei persoane in parte se stabileste ce se foloseste).

Ca orice tratament a inceput cu o curatare a tenului, dupa care a urmat exfolierea (a fost unul din cele mai relaxante tratamente la care am fost - cele 15 minute de exfoliere au fost un rasfat total si mi-a placut la nebunia senzatia - pulsul magnetic a pregatit pielea pentru tratament) - capsulele de peeling exfoliant utilizeaza microdermabraziunea pe baza de siliconi (concepu unic WishPro) pentru exfolierea gentila a celulelor moarte de la suprafata pielii, stimularea circulatiei sangvine si proliferarea celulelor sanatoase ale pielii.

In mod normal ar fi urmat partea de aburi si extractia comedoanelor - la mine a fost cazul doar de cateva extractii minore intrucat eram inainte de acea perioada a lunii si tenul meu se manifesta ca atare - nu mi-au ramas urme, n-am avut nici un fel de problema.

Urmatorul pas a fost insertia de nutrienti si ingredinte active - pentru mine s-a ales capsula de rejuvenare, tehnologia folosita pentru acest tip de tratament este lumina rosie 660 nm (pentru tratamentul anti aging se folosesc microcurentii, iar pentru pielea sensibila si acneica se foloseste BlueV - lumina albastra cu efect calmant) care s-a dovedit stiintific ca activeaza fibroblastii dermici ce sintetizeaza colagenul si elastina si, de asemenea, determina sistemul imunitar al pielii sa elibereze citokine, ce au rolul de a creste imunitatea pielii la toxine. Capsulele de reintinerire (ce contin unt de shea natural si vitamina E) lucreaza pentru a repara celulele pielii, uniformizeaza tonalitatea pielii si atenueaza liniile fine de expresie si ridurile. Ultimul pas este aplicarea mastii si masajul - doar v-am zis cat de bine a fost.

N-o sa mai insist cu detaliile tehnice (care pentru mine nu inseamna cine stie ca nu stiu nimic despre asta) si o sa va spun concret ce-am observat dupa WishPro. Imediat dupa tratament tenul meu era luminos, pielea intinsa (ca un lifting instant) si eu ma simteam foarte bine si daca tenul meu era unul obosit si cu probleme sunt convinsa ca efectele ar fi fost mult mai spectaculoase.

Surpriza (mai mult decat placuta) a venit la cateva zile mai tarziu (mai exact luni - tratamentul a fost facut intr-o sambata) cand m-am uitat cu atentie in oglinda si am vazut ceva schimbat la fata mea - cearcanele mele negre (de care v-am mai spus pe blog si pe care am tot incercat sa le "repar") nu mai erau atat de negre, ridurile de expresie de sub ochi erau aproape invizibile, iar pielea mea avea un alt tonus, efectul general fiind un ten luminos si relaxat. Au trecut 10 zile de cand am incercat WishPro si tenul meu arata la fel - cearcanele nu au disparut, insa nu se compara cu ce vedeam inainte (si ma gandesc la microcirculatie si drenajul limfatic care erau in lista cu "ce face WishPro"), pielea este mult mai intinsa, mai ferma, exista o diferenta majora pe care nu am cum s-o descriu in cuvinte.

WishPro a depasit asteptarile mele cu mult, m-am dus cu gandul la un tratament si atat si am descoperit o chestie care m-a facut sa ma gandesc ca cearcanele mele au sanse sa dispara si ca varsta poate fi pacalita (desi la mine nu e cazul sa ma gandesc inca la aspectul asta). Daca urmeaza in viata voastra un eveniment important (sau pur si simplu aveti nevoie de un rasfat) si aveti nevoie de o solutie salvatoare rapida va recomand WishPro fara nici o retinere. (sunt absolut convinsa ca pe un ten afectat de probleme - acnee, riduri, pete - rezultatele sunt si mai spectaculoase)

Daca l-ati incercat sau aveti de gand sa-l incercati (oferta de care v-am pomenit la inceputul postarii este foarte buna) sunt curioasa sa aflu parerea voastra.

4 comentarii

  1. Eu nu l-am incercat dar suna atat de tentant . Multumim pentru articol , este foarte util .Imi place in special faptul ca diminueaza cearcanele.(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, mi-a placut mult de tot, cred ca ma mai rasfat o data de ziua mea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, eu l-as vedea ca pe un rasfat ocazional cu efecte benefice. Dar epilarea cu IPL ramane pe primul plan la capitolul "dorinte care pot fi indeplinite la slim art" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca ti-a placut, Camelia!
    Tratamentul chiar este special, pentru ca introduce ingrediente nutritive in straturile profunde ale pielii!

    RăspundețiȘtergere