Sesiune de shopping: beauty related

5.6.13

Recent a fost o prietena in vacanta si m-a intrebat ce vreau sa-mi aduca si am rugat-o sa-mi aduca trei din produsele mele preferate de la TRESemme: spuma si sprayul pentru volum la radacina din gama 24 Hour Body si Heat Tamer Spray. Este a nu stiu cata oara cand le primesc/ cumpar si nici nu cred ca o sa le inlocuiesc curand cu altceva.


Am dat o comanda pe StrawberryNET.com cand a fost oferta zilei cu Silk Infusion de la CHI, am platit 40 ron pentru varianta de 180 ml pe care am luat-o s-o impart cu o prietena, asa ca partea mea a fost 20 ron pentru 90 ml care imi vor ajunge o vesnicie - folosesc Silk Infusion de vreo 2 luni (sau poate mai mult) si imi place cel mai mult din toate tratamentele/ uleiurile pe care le-am incercat pentru par.


La cateva zile dupa comanda cu Silk Infusion, cei de la StrawberryNET.com au postat o oferta pe Facebook la care se oferea cadou o pensula Heavenly Face de la Bare Escentuals, pensula de care am citit pareri foarte diferite si pe care am vrut acum ceva vreme sa mi-o iau, dar am renuntat. Asa ca am zis sa profit de oferta sa o incerc mai ales ca vazusem blushurile baked de la Pupa (n-am mai folosit de ani buni Pupa, dar am ramas cu amintiri placute despre produsele lor) si-mi facuse cu ochiul Amber Beige. 35 ron am platit - deloc rau, zic eu.


Dintr-un magazin oarecare (care habar n-am de unde aduce marfa) mi-am luat o crema pentru epilat de la Nair (am mai avut varianta asta si mi-a placut) si niste pernute cu gel pentru pantofi/ sandale, nu cred ca am dat mai mult de 15 ron pe amandoua.


Si nu in ultimul rand mi-a ajuns coletul de pe ebay cu pensula pe care vroiam s-o incerc (v-am povestit in postarile trecute despre celelalte doua pe care le-am luat si am ajuns sa le folosesc zilnic) si care e aproape identica cu Buffing Brush de la Real Techniques (ultima poza), ceea ce am si sperat. Desi perii nu sunt din acelasi material, ca forma si aplicare sunt foarte apropiate. Si cea de pe ebay costa putin peste 2 lire ...



Voi cu ce v-ati rasfatat in ultima perioada?

9 comentarii

  1. am cumparat si eu produse john frieda de pe cosmeticepenet si sunt ok
    acum am primti balsamul pentru volume TreSemme si sunt foarte incantata..sigur voi incerca toata gama lor
    de spuma nu stiam ca e asa buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Pensula este tare draguță, sper sa reușesc sa o achiziționez și eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. as vrea sa incerc si eu produsele tresemme

    RăspundețiȘtergere
  4. Am folosit sprayul pt protectie de la TRESemme(care mi-a placut destul de mult)pana in momentul in care am descoperit silk infusion (pe care l-am incercat doar de putin timp) dar imi place la nebunie si precis am sa raman la el . De altfel si eu am profitat de oferta de pe Strawberry si mi-am luat Silk Infusion , a fost o afacere foarte buna,de care sunt foarte multumita.Sa tot prindem asa oferte .In ultima perioada mi-am facut si o comanda pe Iherb , prima pe acest site si am mari emotii pana o primesc pentru ca am citit pe mai multe bloguri ca se pierd din pachete .Sper sa nu am ghinionul acesta .

    Sa folosesti cu mare drag produsele noi , te pup. (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. irina andreea, mie spuma asta imi place in combinatie cu sprayul pentru volum.

    Coco, spor la cumparaturi :)

    flori0304, le gasesti pe cosmeticepenet

    Anamaria, mie mi-au ajuns toate coletele de pe iherb, dar a durat mai mult de o luna de fiecare data. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ai facut sa-mi amintesc ca atunci cand am implinit 18 ani am primit cadou de la niste prieteni o trusa imensa de la pupa cu toate nebuniile prin ea. Cred ca am folosit trusa muuulta vreme si imi placea atat de tare ca vroiam sa renunt la ea cu nici un chip. Cam de atunci n-am mai incercat nimic de la ei si blush-ul ala arata delicios.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabriela, si tu am avut farduri de la ei si mi-au placut si acum vreo 10 ani imi amintesc ca foloseam si fond de ten si mascara, dar aveau preturi destul de mari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Comenzile de pe strawbeerynet.com vin la posta vamala? m-ar tenta si pe mine ceva de acolo, insa vama e cam departe de mine. pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexandra, da, tot ce a venit anul asta a ajuns la posta de cartier.

    RăspundețiȘtergere