Ruj Yves Rocher Couleurs Nature - Litchi

7.6.13

V-am aratat acum vreo doua saptamani (sau poate mai mult) ca am luat rujul Sheer & Shine (Lipstick) de la Yves Rocher in nuanta Litchi si multe dintre voi m-ati rugat sa scriu despre el. Detalii despre ruj si celelalte nuante le puteti vedea aici - eu am profitat de o oferta 1+1 asa ca am luat 2 rujuri cu 28 ron, bani pe care nu i-am cheltuit deloc rau.


Ambalajul chiar imi place, este mai subtire decat cel clasic de la rujurile Yves Rocher si e foarte usor de luat in geanta, portofel, etc. Fiind un ruj stralucitor este mai moale decat un ruj normal, asa ca eu as avea putina grija cu el tinut la caldura ca sa nu am surprize neplacute si sa se topeasca.


Se aplica foarte usor, nu usuca buzele si aplicat arata mai degraba a gloss decat a ruj, insa mi se pare perfect pentru un machiaj usor de zi cu zi. Rezistenta e medie, nu se strange inestetic in colturile gurii si dispare treptat de pe buze ceea ce din punctul meu de vedere il face un produs usor de folosit si accesibil ca pret. Prin urmare imi place si nu regret deloc ca l-am cumparat.


Ati incercat vreun ruj din gama asta? Cum vi s-a parut?

8 comentarii

  1. Foarte frumos, cei de la Yves Rocher au produse de toata splendoaria, preturile sunt si bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Il am si eu pe acesta si-mi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult timp asteptam un rewiew cu rujul acesta, m-am abtinut de multe ori sa nu-l cumpar pentru ca nu stiam cum e. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana acum cand am comandat sau cumparat de yves rocher m-am orientat catre produse pentru ingrijirea corpului. Glossul si rimelul sexxy pulp imi fac cu ochiul de ceva vreme insa nu s-au aliniat planete si inca nu le-am cumparat :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am încercat, dar din ceea ce ai scris, reiese că ar trebui să fac asta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Valeria, unele produse chiar sunt bune, insa am intalnit si dezamagiri. Rujul asta chiar are pret bun.

    Deea, sa-l folosesti cu placere :)

    Mihaela, merita sa-l iei, poate il prinzi si la o oferta si e si mai bine.

    Gabriela, Sexy Pulp (si mascara si glossul) sunt foarte bune, mascara e una din cele mai bune incercate de mine in ultima perioada.

    Larisa, daca trebuie trebuie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie mi-a placut mult rimmel-ul Sexy Pulp :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am unul rosu din gama si il port mai rar, din cauza culorii indraznete, insa imi place mult din toate punctele de vedere, e foarte placut pe buze si destul de rezistent :)

    RăspundețiȘtergere