Epilarea definitiva cu IPL la axila

13.6.13

Va povesteam acum cateva luni ca am inceput epilarea cu IPL si la axila (urmeaza spre sfarsitul lunii o postare despre cele 10 sedinte facute la fata in care o sa discut mai pe larg ce rezultate am avut) si vreau sa va povestesc despre rezultatele avute dupa primele 3 sedinte intrucat eu sunt uimita si mi se pare unul dintre cele mai bune lucruri care le-am facut pentru mine in ultimii ani.

Istoria mea personala cu parul de la axila (si incercarile de a scapa de el) a inceput acum mult timp - am piele alba si par negru si des cu fir gros care creste foarte repede, asa ca de cand ma stiu am avut o problema cu radacina firului de par care se vedea daca foloseam lama. Parul meu creste foarte repede asa ca la folosirea lamei in 5-6 ore parul meu deja intepa si eu nu ma simteam ok in maieuri/ haine fara maneca, iar epilarea cu ceara la axila (pe care, de altfel, medicii nici n-o recomanda) a fost mereu o problema pentru pielea mea sensibila pentru ca axila este singura zona care se irita oribil indiferent de ceara/ temperatura ei.

Mi s-a spus ca rezultatele la axila sunt cele mai bune, asa ca am decis ca e cazul sa fac ceva in privinta asta. M-am dus putin timorata la prima sedinta (lucru foarte rar in viata mea) gandindu-ma la cat de sensibila e zona si amintindu-mi un episod de acum cativa ani cand am avut pielea de la axila dreapta atat de iritata ca nu suportam nici sa misc mana.

Mi-am facut griji degeaba, am avut o usoara senzatia de arsura cand lumina trecea peste zonele unde erau radacinile firelor de par si atat. Nu m-a usturat, nu m-a durut, n-am avut probleme dupa in conditiile in care axila este zona cu probleme la mine. Si asa a fost la fiecare sedinta - nimic neplacut, nimic dureros.

Primul soc (si nu exagerez cand spun soc - am ramas cu gura deschisa in fata oglinzii) a fost la trei saptamani dupa prima sedinta cand am ridicat mana sa iau ceva de langa oglinda si am vazut o axila alba (repet: radacina neagra a firelor de par a fost mereu deranjanta si a fost ceva de care am fost constienta tot timpul) cu cateva fire de par care nu se vedeau aproape deloc (am facut poze inainte de a ma apuca de sedintele de epilare insa nu ma simt bine sa le pun pe blog si n-o s-o fac, va spun insa ca aveam par mult la axila, mult si negru - o imagine deloc placuta - aici gasiti postarea Georgianei si va puteti face o idee clara de efecte, ea a fost mai curajoasa decat mine si a publicat poze cu axila inainte/ dupa o sedinta, insa situatia noastra nu se compara, eu avand mult mai mult par la axila si cate 2-3 fire de par in aceeasi radacina).

A doua si a treia sedinta s-au desfasurat la fel, rezultatele au fost din ce in ce mai bune - mai am cateva fire de par (maxim 30% din ce am avut), nu mai sunt atat de inchise la culoare si nici nu se vad cand sunt crescute 2-3 zile, iar radacina nu se mai vede (a disparut axila cu puncte negre si a ramas piele alba curata), ceea ce mie si acum mi se pare incredibil.

Dupa ani de zile in care a trebuit sa folosesc aparatul de ras zilnic in perioada calda (atunci cand am mai folosit ceara pentru axila parul isi facea simtita prezenta dupa maxim 3 zile, deci era un chin inutil) si niciodata nu am fost multumita de cum arata axila mea, acum sunt pur si simplu incantata de rezultate si sunt convinsa ca dupa ce termin cele 6 sedinte o sa fiu si mai fericita ca am facut pasul asta. Nici nu ma mai gandesc de 2 ori inainte sa ridic mana, nu mai am motive sa imi ascund axila.

Daca si voi v-ati chinuit ani de zile ca mine si niciodata n-ati fost multumita de rezultate, va recomand din toata inima sa incercati epilarea definitiva cu IPL la axila (nu se compara rezultatele cu cele de la fata - dar despre asta in alta postare) si sa incepeti un capitol nou in privinta asta.

Am discutat cu cei de la SlimArt (pe care vi i-am laudat de destule ori pana acum pe blog si nu fara motiv) si le-am spus ca intentionez sa scriu despre asta intrucat sunt incantata de rezultate si am obtinut pentru voi o oferta super buna: 5 sedinte pentru zone mici (inclusiv axila) la 240 ron, asa ca daca vreti sa incercati profitati de oferta. In cazul in care vreti sa incercati procedeul pe alte zone puteti beneficia de 3 sedinte gratuit la 3 sedinte platite (practic o reducere de 50%), afacere mai mult decat buna daca aveti in plan epilarea definitiva.
Tot ce aveti de facut este sa mentionati ca aveti oferta de pe Coltul Cameliei atunci cand sunati pentru programare si veti beneficia de cele 5 sedinte la 240 ron/ oferta 3+3. (nu cred ca este cazul sa va spun ca eu n-am nimic de castigat din oferta asta, am vrut doar sa puteti beneficia si voi de epilare la un pret bun in perioada asta)
Inchei postarea cu un zambet si daca va decideti sa incercati epilarea definitiva cu IPL astept sa reveniti cu impresii.

16 comentarii

  1. Foarte, foarte interesanta si utila postarea!
    Eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine la axile si nu stiu ce sa mai fac sa scap de acele radacini negre.
    Sincer, pe mine una m-ai convins! Vreau si eu sa incerc!
    Vroiam sa te intreb daca pretul mentionat de tine (240 de lei) e doar pentru o axila?
    Si stii cam cat timp se mentin rezultatele? 6 luni. un an, doi? Sau ei nu iti pot garanta o anumita perioada?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dorina, 240 ron 5 sedinte la ambele axile, se face o sedinta de intretinere la 6 luni (dupa terminarea primelor sedinte) si rezultatele ar trebui sa tina niste ani - insa nu stie nimeni cum reactioneaza pielea fiecaruia, deci nu se pot da termeni exacti, insa sunt rare cazurile unde rezultatele nu se mentin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bun articolul. De ceva vreme ma tot gandesc sa incerc si eu, tot pentru axila, e cea mai problematica. Dar am tot amanat, am zis ca mai cercetez, se spune ca e cancerigena dar asta o stiu din auzite, inca nu m-am..documentat. Anyway, mi se pare foarte buna oferta. Candva ma gandeam sa-mi iau un voucher pentru asta, sunt o groaza..doar ca n-am avut cele mai placute experiente cu voucherele in saloanele de infrumusetare si nu prea as vrea sa risc.
    Din cate stii tu, 5 sedinte sunt suficiente? (in afara de cele de intretinere)
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. child_in_time, si pe mine ma tenta de mult, insa n-am avut incredere sa ma duc undeva (pentru ca am niste prieteni cu experiente urate) - cu cei de la SlimArt eu am inceput sedintele pentru fata (gasesti detalii pe blog) si am facut mai multe tratamente la ei, deci nu am avut motive sa ma tem. Pentru axila sunt indicate 6 sedinte, insa depinde mult de cum reactioneaza corpul fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si pentru mine epilarea la axila e chinuitoare, prea sensibila zona si creste prea repede parul. Urat lucru!!! Si de mult ma tenteaza o epilare definitiva si tu m-ai convins 100% ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna foarte, foarte bine! :) Ma gandesc serios sa profit si eu de oferta 5 sedinte cu 240 lei, mai ales ca am obtinut rezultate asa bune dupa o singura sedinta.
    Sa inteleg ca pe fata procedura nu a fost la fel de eficienta? :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, suna atat de bine, pacat ca SlimArt nu-s in Galati ca zau m-as fi dus ls o asemenea oferta. Parul de la axilele mele e ceva mai mult fata de Georgiana, ma fac cu epilatorul electric. Zone care prezinta mai mult interes e cea inghinala(cu mai multe fire in acelasi por) si mustata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci gata, acum chiar m-ai convins.O sa merg si eu la Slim Art.
    Si inca o intrebare. Stiu ca te bat la cap, dar vroiam sa stiu de la o persoana care a trecut deja prin asta :)
    Trebuie sa fie crescut parul? Sau trebuie sa te razi chiar in ziua respectiva? :)
    Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  9. f buna postarea ,pcat ca in timisoara nu au clinica cei de la slimart, am auzit si eu doar vorbe bune despre ei, inclusiv Mara MBanica le face super reclama pe facebok, felicitari pt rezultate

    RăspundețiȘtergere
  10. Macy, cat m-am gandit eu la asta ... si nu aveam incredere sa ma duc nicaieri. Acum simt ca am scapat de un stres major. :)

    Georgia, parul de pe fata e strans legat de deregrlarile hormonale si rezultatele sunt mult mai lente si in unele cazuri foarte slabe. Eu am rezultate total diferite pe doua zone ale fetei - o sa incerc sa fac postarea aia cat mai completa pentru a fi utila celor interesate.

    Mihaela, am inteles ca si inghinal rezultatele sunt la fel de bune. O sa scriu spre sfarsitul lunii si postarea despre cele 10 sedinte la fata si o sa poti sa-ti faci o idee.

    Dorina, te razi cu 2-3 zile inainte - e cel mai bine. Si cu 2-3 saptamani inainte sa nu folosesti vreo metoda de epilare care sa implice smulgerea radacinii (ceara/ epilator).

    Simona, poate vor deschide :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte interesanta si utila postarea ta :-*
    Multumim! :-*

    RăspundețiȘtergere
  12. Epilarea definitiva as incerca-o pe gambe in primul rand. La axila n-am probleme majore si aparatul isi face treaba foarte bine. Dar pe ganme as scapa de foliculita si de aspectul inestetic al pielii. E ca un vis pentru mine...inca nu am banii necesari ca sa ma pot tine de toate sedintele. Offf astept cu nerabdare sa vina si ziua x in care o sa-mi pot permite.

    RăspundețiȘtergere
  13. Lucica, ma bucur ca sunt de folos informatiile :)

    Gabriela, asta m-a facut si pe mine sa ma decid cu sedintele la fata (foliculita) - am niste poze facute pe zona aia inainte de a incepe sedintele, ma tot gandesc sa le pun in postarea cu impresiile finale pentru sedintele la fata, dar nu m-am decis inca.

    RăspundețiȘtergere
  14. Va recomand aceasta metoda eficienta. Sunt pro epilare definitiva

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu as vrea sa incerc la axila si inghinal, sunt aproape convinsa, mai ales dupa ce am citit ce ai scris tu si celelalte fete din blogosfera.
    Dar nu stiu de ce ezit totusi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inghinal n-am incercat, insa la axila iti recomand din toata inima, mie mi-a schimbat total viata si nu exagerez (eu aveam mereu probleme vara si eram foarte atenta cand ridicam mana, acum am scapat de griji, desi nu mi-a disparut tot parul).

      Ștergere