Azi imi place ... gelul de dus cu grepfruit de la Yves Rocher

19.6.13

Am de cateva luni acest gel de dus, dar am inceput sa-l folosesc de-abia saptamana trecuta si am sperat sa-mi placa la fel de mult ca cel cu rodie pe care l-am folosit anul trecut cand era asa cald. Si-mi place ... desi sunt convinsa ca nu este pe placul tuturor.


Are ceva amar in el (asa ca daca va plac doar mirosurile dulci, nu cred ca o sa va incante prea tare), nu acrisor cum spune descrierea, dar in acelasi timp are ceva ce pe mine ma atrage si-mi da o stare de bine, asa ca mi-am inceput aproape fiecare dimineata cu el. 

Nu stiu daca asa am fost mereu, dar in ultima perioada am observat ca ma atrag mirosurile/ aromele de citrice. Am in baie gel de dus cu portocale, gel de dus cu mandarina si acum am adaugat si grepfruit, pentru perioada asta cu calduri de simti ca te topesti mi se par cele mai potrivite.

Pretul normal este 10,50 ron, dar acum il puteti gasi la oferta pe siteul Yves Rocher la 7,50 ron, asa ca daca va tenteaza uitati-va si la restul ofertelor de pe site.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut? Ce dusuri de gel folositi pe caldura asta?

12 comentarii

  1. e cam ciudat pt gustul meu..raman la cel cu cafea!!

    RăspundețiȘtergere
  2. este mirosul meu preferat , si la parfum ...cateodata ma dau doar cu ulei eteric bio de grapefruit !

    RăspundețiȘtergere
  3. eu le am pe cele cu rodie, cu cafea si cu bumbac si nu ma pot hotari care-mi place mai mult. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place foarte mult, ti-am mai zis undeva intr-un comentariu ca este pe locul 2 dintre gelurile de dus de la YR , pe primul fiind cel cu cafea . Cel cu grepfruit este perfect pentru perioada de vara, proaspat....si imi place la nebunie mirosul lui . In aceasta perioada chiar nu suport mirosuri prea dulci :) . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. irina andreea, e clar un produs care nu are cum sa placa tuturor ... eu de exemplu nu suport mirosul de cafea, deci cel cu cafea nu-mi place

    coco, interesanta asta cu uleiul bio

    Alina, e greu, nu? :)

    Anamaria, te inteleg perfect cu mirosurile dulci. Daca nu ma insel tu ai zis de apa de toaleta cu lacramioare, nu? Am incercat-o si eu azi si-mi place.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am unul Balea cu grapefruit si aroma imi place foarte, foarte mult, e putin dulce si fresh, nu e acrisor sau amarui, poate il gasesti intr-un DM sa-l mirosi :) De la YR am comandat si eu azi cu rodie, abia astept sa vad cum e.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei de la YR sunt foarte tari cu gelurile de dus din gama asta. Mie imi vine mereu sa le cumpar pe toate si e ingrozitor de greu sa aleg. Pe asta n-am apucat sa-l incerc dar cat de curand....

    RăspundețiȘtergere
  8. Tocmai azi l-am terminat pe al meu :)) Si mie mi se par potrivite aromele de citrice pentru caldurile astea. Sa il folosesti in continuare cu placere.

    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut de la YR doua geluri de dus: unul din gama aceasta si unul cu hammamelis... Desi ca textura si aroma mi s-au parut ok, la cap. eficacitate, mie una nu prea mi-au placut...
    Nu simteam pielea suf. de bine curata. In plus, de cate ori le foloseam imi aparea acnee pe piept, de ex., o zona in care nu am probleme de acest tip de obicei.

    O alternativa la acelasi pret (in Kaufland) care imi place enorm,enorm [curata bine pielea si miroase suav!!] este noul gel de dus-crema de la Elmiplant - varianta hidratanta cu unt de shea, extract de bambus si proteine din orez, acesta:
    http://www.elmiplant.com/ro/ingrijire-corp/geluri-de-dus-crema/gel-de-dus-crema-hidratant.aspx

    Imi place atat de mult incat il folosesc si pe ten si uneori chiar in loc de sapun, pt maini, caci miroare tare, tare fain (parfum discret, dar f. placut si ramane in piele cateva minute bune].

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe acesta il folosesc si eu acum, nu e exact pe gustul meu mirosul dar e ok, il mai alternez cu cel de lavanda.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi place mult. Preferatul e cel cu cafea, dar imi plac mult si acesta si cel cu portocale. Pacat ca le-au scos din productie. :(

    RăspundețiȘtergere