Vorbe ... si iar vorbe

23.5.13

In ultima perioada parca nu-mi ajunge timpul ... v-am mai spus ca trec printr-o perioada aiurea si incerc sa fac cat mai multe lucruri intr-o incercare (as vrea sa cred ca nu disperata) de a salva ceva - daca mai e ceva de salvat, eu sper ca da ... ajung seara acasa cu gandul ca fac aia si aia si ailalta, dar nu ma mai simt in stare. Nu vreau decat sa lenevesc si sa nu ma gandesc ca a doua zi incepe iar nebunia ... cam asta se intampla si asta e motivul pentru care nu apuc sa postez pe blog asa cum o faceam inainte.

Un alt motiv care ma tine departe (poate nu e cea mai potrivita exprimare) de blog este faptul ca sunt dezamagita de multe din blogurile pe care candva le citeam cu placere ... si aici vorbesc din postura de cititor de bloguri. Vad atat de rar o postare originala, ceva personal sau chiar un produs de care nu au mai povestit alte 15 persoane inainte incat nu-mi mai vine sa scriu nimic ... dimineata cand ajungeam la munca ma relaxam putin si citeam postarile de pe alte bloguri, acum sunt dimineti cand nu citesc nimic ...

Dar sa lasam partea cu blogul deoparte, probabil ca lucrurile vor intra in "normal" cat de curand ... ieri a fost ziua Bellei, a facut 10 ani si am incercat sa ii arat ce inseamna in viata mea. Sper ca am reusit ... nu-mi amintesc cum a fost viata inainte de ea, sunt insa convinsa ca lipsea ceva ... n-o sa gasesc niciodata cuvintele potrivite pentru a exprima tot ce m-a invatat catelul asta de-a lungul timpului, dar mai ales sa-mi exprim recunostinta pentru dragostea neconditionata pe care mi-a aratat-o in toti anii astia. Ma rog sa fie alaturi de mine cat mai multi ani de acum inainte ... printre cadourile pe care le-a primit (nu multe si nici scumpe - ca nu e momentul potrivit) a fost o zgarda noua de care e incantata.


Sambata am programare la SlimArt pentru ultima sedinta de epilare definitiva cu IPL pentru fata si a patra sedinta la axila (o sa va povestesc saptamana viitoare cum e cu axila pentru ca rezultatele sunt uimitoare) si urmeaza sa-mi fac programare pentru a incerca unul dintre noile tratamente pe care le fac in clinica - WishPro (despre care am auzit ca ar fi mai bun decat Intraceuticals), detalii gasiti aici daca va intereseaza tratamentul - oricum o sa va povestesc despre el si efecte dupa ce-l incerc.

Am adunat cateva produse pe care trebuie sa vi le arat intr-o sesiune de shopping (printre care si o pensula de pe ebay care mi se pare geniala), asa ca sper sa am timp in weekend de poze si sper sa am si chef sa scriu ... mi-am mai luat ceva materiale sa mesteresc niste bratari, asa ca daca ma loveste talentul intr-una din serile astea va arat si voua ce am facut.

10 comentarii

  1. din pacate si eu am perioade deastea .."fara timp"...

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani pentru Bella , o pup . Tare draguta e zgarda , banuiesc ca o poarta cu mare placere :) . Abia astept sa ne arati produsele, m-ai facut deja curioasa . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani pentru Bella ! Sa fie sanatoasa si fericita si ea si stapana :D !

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani pentru Bella, sa-ti faca zilele senine si de acum inainte!

    Problema cu lipsa timpului cred ca o intelege toata lumea. Suntem toti pe fuga si pe drumuri incat momentele de relaxare ajung sa fie extrem de limitate. Eu am decis sa nu treaca mai mult de 2 zile fara sa-mi citesc blogurile preferate si in fiecare seara sa-mi fac timp minim 1 ora pentru citit.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani Bellei!:)
    Dorinta ta in ceea ce o priveste...sa fie ascultata si implinita!

    Asteptam sa ne arati noile achizitii!
    Te pup, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani catelusei dragi! Mi-a placut in mod deosebit articolul, pentru ca m-am regasit in el!
    Multe bloguri, pe care abia asteptam sa le citesc s-au schimbat datorita tentatiilor externe! Pacat .....

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi anisori catelusei ! Noi avem rabdare, te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim pentru gandurile bune :)

    RăspundețiȘtergere