Vorbe plouate

31.5.13

Va place titlul meu, nu? Asa nu-mi place vremea asta ... am avut o saptamana grea la munca, de abia astept ziua de maine sa ma odihnesc (ieri toata ziua am crezut ca e vineri - cred ca-mi doream atat de mult sa se termine saptamana asta de munca incat as fi dat ziua inainte daca ar fi fost posibil) si sa nu am de-a face cu nici un om fara educatie ... in ultima vreme ii intalnesc din ce in ce mai des 

M-am trezit cu o durere in gat de nici nu pot sa vorbesc ... si nu stiu de la ce. Asa ca starea asta de disconfort cu oboseala mea nu fac o combinatie prea reusita, dar recuperez eu maine ... si maine am o surpriza pentru voi, va spun acum doar ca e inflorata si aromata ... detalii maine pe blog.

Si m-am pierdut in ganduri ... vroiam sa va spun multe lucruri, dar nu-mi mai amintesc ce si cum. Si numai de la oboseala mi se trage ... mai imi fac o cana de ciocolata fierbinte si pierd timpul pana cand o sa plec acasa, azi e una din zilele alea cand n-are sens sa incerc sa fac ceva pentru ca nu am chef si sigur nu-mi iese nimic. Dimineata as fi ramas in pat, la caldura, cu Bella ghemuita la picioarele mele ... dar nu s-a putut.

De cand ma "chinui" eu sa scriu postarea asta s-a luminat afara si momentan nu vad nici un nor ... sper sa nu mai ploua. Ma opresc aici ca oricum ma uit degeaba la fundalul asta alb ... n-am succes!

O seara frumoasa sa aveti si nu uitati: maine am o surpriza!


10 comentarii

  1. Da, imi place titlul, chiar se potriveste cu vremea de afara :) . Si pe mine ma enerveaza vremea asta , ma simt obosita tot timpul , nu am chef de nimic , e aiurea de tot . Cand ma gandesc ca in urma cu ceva timp era o vreme superba de vara iar acum mi-am scos iar hainele groase din dulap . Sper doar ca in curand vremea se va schimba . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, mda, sper sa-si revina repede ... ca maine e vara :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am crezut ieri ca-i vineri ... Dar gata, am terminat cu munca pe saptamana asta! Parca vad ca nici nu-mi dau seama cand trece week-end-ul! Dar ma bucur ca a iesit soarele si pot sa-l plimb pe Ukko :)Pup, sa te faci bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vrut si eu sa scriu cum a fost sa plimb 3 caini prin mocirla aia, dar ma apuca depresia :)) Weekend placut sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine ma deprima vremea asta, sper sa scapam mai repede. Imi este frica de furtuni cu fulgere si tunete, si-s asa panicata ca nici nu dorm noaptea daca-i furtuna :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca vremea ne-a cam dat pe toti peste cap. Ploaie, vant, niste caldura apoi iar frig...nici nu mai stii cum sa te mai imbraci. Am o gramada de rochite de vara care se asteapta imbracate, mi-am cumparat cea mai frumoasa pereche de sandale acum 2 saptamani...nu pot sa le port si pe cuvant ca ma deprima. Vestile proaste sunt ca vremea cica o sa fie la fel si saptamana viitoare. Rabdare...avem nevoie de rabdare.

    Te pup Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper , draga Camelia ca si tu ai avut o seara linistita si frumoasa.


    Pupici,

    RăspundețiȘtergere
  8. Ooff, eu am crezut ca-i joi inca de marti.:))
    Trateaza gatisorul, nu-l lasa asa!
    Foarte dragut mesajul inpirational de final!

    Pupici!
    La multi ani copilului din sufletul tau! O zi frumoasa!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu urasc timpul ploios, vremea capricioasa! (: Ador ploitele scurte si racoritoare de vara, dupa care se face frumos si e curat! Ieri a fost frumos afara la noi, azi la fel, pana spre seara, cand iar s-a stricat vremea! Sincer, nici eu nu prea am chef de multe in asemenea zile...iar cand ma apuc sa-mi fac planuri, apar altele care mi le dau peste cap! O seara placuta, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  10. Alina Stan, mie nu-mi e frica, dar tot parca tot mi se opreste inima putin cand bubuie :)

    Gabriela, da, am vazut deja ieri cum a fost :)

    Maria, multumesc :)

    ilda76, multumesc, tratez eu, dar tot isi face damblaua :)

    Cristina P., cred pe toti ne-a cam dat peste cap vremea asta atat de schimbatoare.

    RăspundețiȘtergere