Shopping din dulap: pensula MAC 181SE

3.5.13

Nu mi-au placut niciodata in mod deosebit pensulele kabuki (singura pe care am folosit-o mai mult a fost cea retractabila de la Too Faced, pensula care de altfel imi place si acum, dar n-am rabdare sa astept 2-3 zile pana se usuca), iar varianta asta special edition a pensulei 181 de la MAC am primit-o acum 2-3 ani intr-un set cu MSF si blush mineral. N-am folosit-o, dar am pastrat-o si mi-am amintit recent de ea.


Nu este cea mai fina pensula din ce-am incercat pana acum, este destul de micuta si am folosit-o atat pentru blush (aplica ok si atat), cat si pentru fond de ten mineral (din nou nimic spectaculos), dupa care am abandonat-o iar in sertar. Si cine stie cand o voi mai folosi iar.


Concluzia: o pensula fara de care pot trai linistita!

2 comentarii

  1. Sarbatori frumoase, alaturi de mama ta si cei dragi sufletului tau! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac pensulele kabuki dar doar estetic vorbind. Cand le vad asa micute ma dau gata. Oricum am una singura aasa si o folosesc pentru pudra, imi place cum o aplica. E de la elf dar nu mai stiu exact din ce gama. Oricum ma gandeam acum ca cei de la ecotools au un set cu vreo 4 kabuki taiate in forme diferite care arata asa cute. Nu stiu daca si la ce le-as folosi dar pe cuvant ca sunt scumpe foc :)

    Astea sunt: http://www.ecotools.com/limited-edition-beautiful-expressions-kabuki-set

    RăspundețiȘtergere