Sesiune de shopping - random

25.5.13

Am tot ridicat diverse colete de la posta/ vama in ultima perioada, dar n-am apucat sa va arat ce mi-am luat asa ca azi profit de ziua asta libera sa va povestesc despre ce mi-am luat.

O sa incep cu o pensula luata de pe ebay cu 2 lire care este de nu stiu cate ori mai buna decat pensulele de la Sigma pentru fondul de ten - din pacate nu va pot recomanda un vanzator pentru ca am luat din 3 locuri diferite si la toate achizitiile au fost probleme (doua dintre colete n-au ajuns deloc, iar asta a intarzit foarte mult). Va aratam in postarea asta ca mi-am luat o pensula de pe ebay pe care am dat pana in 15 ron si care a devenit pensula mea preferata pentru fond de ten, asa ca am decis sa incerc si celelalte variante (varianta pointed si cea care imita buffing brush de la Real Techniques m-au tentat cel mai mult - din ce-am vazut mai sunt inca doua modele disponibile: o pensula clasica stippling si una in unghi).

De ce imi place pensula? Nu "suge" fondul de ten asa cum fac pensulele Sigma, nu i-a cazut nici un fir de par, se curata foarte usor si se usuca repede, aplica fondul de ten fara cusur si datorita formei poate si folosita si pentru pudra, blush sau bronzer. O pensula ieftina dar care isi face treaba exemplar - sper pana la urma sa ajunga si celelalte doua colete, daca nu, o sa-mi incerc norocul din nou si o sa le comand de la alti vanzatori.


Intrucat Bella a avut probleme cu pielea si nu au ajutat-o deloc cremele (si la un moment dat nici antibioticul n-a mai fost de ajuns), am citit intamplator de uleiul de Neem si am zis sa incerc si varianta asta, fiind foarte laudat ca ajuta mult in cazul pielii iritate si cu probleme. O sa ii dedic o postare separata pentru ca l-am incercat intai pe mine si pot sa va povestesc exact ce face.


Am profitat de una din ofertele de o zi de pe StrawberryNET.com si mi-am luat Infra Thermal Protective Treatment de la CHI - 350 ml cu 28 ron - nu stiu cum este ca nu l-am incercat inca, dar la cate pareri bune am citit despre el ma astept sa-mi placa.


Am dat o comanda la Yves Rocher dintr-un catalog primit prin posta si mi-am luat stiloul corector pentru ten - nuanta 01 sclipire roz - pentru a-l folosi pe post de corector sub ochi. Oferta a fost 1+1 asa ca am primit doua bucati si cadou parfumul Flowerparty la 50 ml (valoarea 155 ron), deci am facut o afacere buna. L-am incercat deja si-mi place chiar daca amabalajul lasa de dorit - ca si alte produse de genul asta invarti de te plictisesti pana iese produsul.


Tot de pe ebay mi-am luat niste snururi (si alte accesorii) sa-mi mai mesteresc niste bratari - numai ca de cate ori imi fac mie ceva, vrea si mama, vor si alte persoane din jurul meu si ajung sa fac un numar impresionant de bratari. Pana la urma cred ca ma apuc de afaceri cu bratari, pacat ca n-am timp sa ma joc cu ele asa cum as vrea pentru ca idei am multe. O sa va arat pe Facebook ce o sa fac cu ele in caz ca va intereseaza.


Si tot de pe ebay mi-am luat o husa (simpla si ieftina - neopren, desi initial am vrut altceva - poate o sa-mi iau altceva pe viitor, insa acum chiar n-am nevoie) pentru tableta pentru ca o tot caram in geanta fara nici o protectie. Am dat in jur de 8 ron pe ea si a venit in 20 zile, asa ca ma declar multumita de achizitie chiar daca a trebuit s-o las la aerisit ca avea un miros greoi cand a ajuns.


Sunt sigura ca am uitat sa va arat ceva, dar in momentul asta chiar nu-mi amintesc ...

27 de comentarii

  1. Vrei sa-mi iei afacerea cu bratari? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa vad pe facebook ce mai mesteresti tu, pentru ac tot ce iese din mainile tale este superb .

    Pupici,
    Maria :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu astept aceeasi pensula care din pacate intarzie , in conditiile in care cea buffer a ajuns de 2 saptamani si le-am comandat la o zi distanta. Ti-au dat banii inapoi pe cele care nu au venit macar?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pretul unei huse asemanatoare la noi in tara este de trei sau patru ori mai mare, cand am fost in Bucuresti la o vizita am ramas fara husa si am fost nevoit sa dau 27 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai ispitit cu pensula... Am comandat chiar acum doua, cele cu codurile 1051 si 1052. Cred ca a ta e 1050 dar nu mai era pe stoc. Multumesc pentru pont. Am si eu sigma f80, dar daca zici ca e mai buna...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, eu nu-mi dau seama care anume dintre pensulele RT e in poza. M-am uitat pe iherb si nu seamana cu niciuna de acolo :( pointed buffing brush este?

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe Ukko l-a ajutat uleiul de somon salbatic cand a avut o dermatita mai aiurea - http://www.happypets.ro/ulei-de-somon-salbatic-nutrivet-1l-p-2544.html
    Mi s-a parut si ca blana arata mai bine in timp, desi la inceput m-am chinuit sa-l fac sa manance. Poate o ajuta si pe Bella :)

    Sa le folosesti cu drag pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesante... sa le folosesti sanatoasa :*

    http://btl-allysa.blogspot.ro/ aboneaza-te daca iti place blogul meu :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Choco, da, te las fara afacere :))

    Maria, am facut ceva aseara ... multumesc pentru apreciere :)

    Jade, cam asa a fost si la mine, da, mereu cer banii inapoi daca nu ajunge coletul in 40 zile.

    Alin, am vazut si eu ce preturi sunt ... ca in Romania.

    Amici, o sa le poti compara - cele de la Sigma sug foarte mult produs si se curata greu de tot.

    Ana Maria, nu este o pensula RT, este o pensula luata de pe ebay.

    Alina, o sa ma uit si eu la el, momentan Bella e mai bine, dar la ea problema se repeta la intervale de timp, multumesc :)

    Incognito Fashion, merci :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, poate faci un review tabletei tale, pls. As fi tentata si eu de una in viitor, dar n-am idee la ce caracteristici sa ma uit, sa fie ok... sa-si faca treaba, sa nu-mi para rau ca am luat-o. M-ar interesa mai mult pentru acces la net, citit articole online sau pdf-uri/documente in word eventual...scris mail-uri, facut o poza la o adica :)...si bateria, desigur sa tina cat de cat... :)

    Ce scrie pe acea pensula care seamana cu cele de la Real Techniques? poate o gasesc si eu pe ebay. :) M-ai facut curioasa. :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Camelia, poti sa-i dai preventiv si apoi doar pentru intretinere, sa te uiti pe compozitie si utilizare, rau nu are ce sa-i faca.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa te bucuri de toate produsele.
    Pensulele acestea de pe ebay ma tenteaza si pe mine, mai ales de cand am citit despre cea stippling in articolul tau trecut.

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow pensula chiar seamana bine-bine cu cele de la real techniques. E bine ca-si face si treaba si e si ieftina.

    Cat despre afacerea cu bratari ti-am zis ca eu as fi printre primele cliente. Doar sa ne anunti :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Ada, urmeaza o postare despre tableta ... cand o sa ma eliberez putin. Nu este mentionata firma pe ebay, cauta ceva de genul "proffesionnal foundation brush", ordoneaza dupa pret si o sa vezi ca sunt in 3 variante de culori.

    Alina, da, ma uit, multumesc :)

    darlyst, 2 lire si un pic cat costa una chiar merita - intre timp mi-a mai venit una si-mi place.

    Gabriela, au copiat manerul, perii mai degraba seamana cu cei de la Sigma, as zice. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce fain e parfumul primit cadou la Yves Rocher. Cat te-a ajuns coletul cu totul, ca si pret?
    Imi plac maruntisurile pentru fabricat bratari, sunt inneebunita dupa asa ceva, dar sunt total pe langa in ceea ce priveste indemanarea.
    Sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte convenabil...eu m-am trezit tarziu acum, cu campania cu un produs la 1 leu:((, nu a mai mers nici un banner, oricat am cautat pe net.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am dat si eu comanda pe ebay sapt. trecuta. pt pensula de mai sus :). Am luat-o si pe cea care seamana cu 'expert face brush'-ul (aceea de tip kabuki rotunjit, nu flat top).
    Taaare curioasa sunt de ele. :)
    Ma bucur ca ai scris despre cea de mai sus, cred ca-mi va placea si mie. Daca nu vedeam postarea ta, nu aflam prea curand de aceste pensulici... :) Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ada, cea rotunjita seamana cu buffing brush de la RT, nici una din ele nu se apropie de Expert Face Brush cre are o forma mai speciala. Sunt curioasa daca o sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Da,ai dreptate. Sper sa fie ok, o sa revin cu impresii cand ajung la mine.
    Intre timp am descoperit filmuletul acesta pe YT in care tipa prezinta in detaliu fiecare pensula din setul de pe ebay: http://www.youtube.com/watch?v=Q2KU1ACrlD0 Cred ca e in poloneza, dar imaginile conteaza mai mult. Le prezinta comparativ.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ada, interesant ... eu am 4 din cele 5 si mi se par bune mai ales la pretul pe care il au.

    RăspundețiȘtergere
  21. Camelia, am primit ieri pensulica dupe dupa RT pe care am comandat-o acum 3 saptamanai. Seamana 90% cu cea de mai sus, a ta, doar ca a mea nu are varful acela asa pronuntat. Mi-as fi dorit sa fie 100% similara cu a ta. :)

    Dupa o prima utilizare, pot spune ca sunt foarte,foarte,foarte incantata de ea!!!
    Aplica fdt. lichid impecabil si nu exagerez deloc cand afirm acest lucru.
    Imi place mult mai mult si decat F80 de la Sigma care costa de 6x mai mult. :)

    Ma gandesc sa-mi iau alte 2exemplare pe alte nuante :), sa am la schimb cand una nu este curata, asa de mult imi plaaace!!!

    Mi se pare ok si pentru contouring, avand firele compacte si destul de ferme.

    La spalare nu i-a cazut niciun fir de par.
    Ce-mi mai place este ca sta dreapta pe masa daca o asez, are stabilitate.

    Saptamana viitoare trebuie sa soseasca cea de-a doua pensula, aceea cu perii rotunjiti, ca la un kabuki. Abia astept! Am luat-o de la alt seller de teama ca nu cumva sa n-ajunga niciuna. Dar iata ca asta a ajuns in fix 3 sapt. din HK.

    Singura chestie care nu imi place, dar o trec cu vederea pentru ca aplica fenomenal de bine fdt. lichid, este ca perii inteapa usor tenul in timpul distribuirii fdt... Este exact aceeasi senzatie pe care o am cand folosesc pensula F80 de la Sigma-flat top-ul. Probabil s-au folosit aceleasi fire de par.
    In rest,doar cuvinte de lauda! Este cea mai buna pensulica pentru aplicarea fdt lichid pe care o am in prezent si o recomand oricui are nevoie de asa ceva.

    Multumesc ca ai scris despre ea, doar asa am aflat ca exista si iata ca ma pot bucura si eu de "jucaria" aceasta tare dragalasa, de altfel.

    Imbratisari! :*

    RăspundețiȘtergere
  22. Ada, ma bucur ca-ti place, eu am 3 diferite si-mi plac toate la fel, insa am impresia ca sunt loturi diferite pe ebay si sunt fabricate in mod diferit, oricum merita banii si-si fac treaba foarte bine. Eu nu mai am nici o pensula de fata de la Sigma, astea mi se pare mult mai bune. (mi-am comandat recent si Expert Face Brush de la RT din pura curiozitate, o sa scriu si despre ea la momentul potrivit)

    RăspundețiȘtergere
  23. Se poate sa fie loturi diferite, pe a mea de ex., nu apare niciun fel de scris, ca idee zic. Importanta e ca aplica tare bine fondul de ten. :)

    Te-as intreba daca si a ta inteapa usor tenul in timp ce aplici fdt. lichid? sau o simti ca un fulg? (asa cum se intampla in cazul pensulelor Ecotools)

    Ma bucur ca o sa testezi Expert Face Brush-ul si abia astept sa scrii despre ea, caci este una din cele doua pensule RT pe care vreau sa mi le iau si eu: aceasta si cea pentru blush - pe care s-o folosesc de fapt pentru pudra daca o fi ok in acest sens, mi se pare maricica :), dar as lua-o mai mult ca e haioasa asa, ca format. :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Ada. pe ale mele scrie pe toate si sunt manerele identice - insa am comandat recent 2 pensule (nu ca astea) si n-au nici o treaba una cu alta, desi ar trebui sa fie identice. Nu mi se pare ca inteapa, dupa 2-3 spalari cu balsam de par o sa-si revina.

    RăspundețiȘtergere
  25. Excelenta ideea cu balsamul. O s-o pun in practica. Pana acum am folosit doar sampon normal sau sapun lichid pentru a curata pensulele, fara balsam. Merci.;)

    RăspundețiȘtergere