Sesiune de shopping: Chic Ville

9.5.13

Bella se simte mai bine (in sfarsit a dormit azi-noapte si nu mai este asa agitata si nici n-a facut vreo criza in ultimele ore), asa ca si starea mea este alta si am pregatit pozele sa va arat ce mi-am luat de pe Chic Ville, siteul de care v-am povestit saptamana trecuta. 

Am dat comanda pe 30.04 si comanda mi-a fost livrata ieri prin curier - cost transport: 25 ron (comenzile cu valoare mai mare de 200 ron beneficiaza de transport gratuit, comanda mea a fost sub 100 ron) si produsele au fost ambalate bine (curierul - care vine aproape zilnic la firma pentru ca lucram cu aceeasi firma - a scapat coletul exact cand a intrat in birou si nu s-a intamplat nimic desi era si un produs de ceramica in colet). M-au sunat joi pentru confirmare telefonica si mi-au trimis mail de expediere, asa ca am stiut exact cand voi primi coletul.

Si acum sa va arat produsele. O sa incep cu cutia pentru cookies pe care v-am spus ca mi-o doresc (in postarea asta) si care imi place la nebunie. Este din metal si este foarte incapatoare si poate fi folosita pentru multe lucruri. Pe site sunt o gramada de cutii metalice cu grafica specifica de Craciun care ar putea fi niste cadouri foarte frumoase pentru sarbatorile de iarna, mie mi-a placut mult asta.


Intrucat mereu imi vin idei si le scriu/ desenez pe bucati de hartie (desi am cateva agende insirate prin casa si in geanta) am ales caietul de mai jos si-mi place la nebunie cum a venit ambalat (poate fi oferit cadou cuiva care adora sa scrie pentru ca arata foarte bine si este de efect).



Ce vedeti mai jos (intr-o poza nu foarte reusita, dar nu m-a ajutat deloc lumina) este un ghiveci micut crem din ceramica cu un model discret maro care mi se se pare ideal pentru florile de camp. Am stat si m-am gandit daca sa scriu cu ce scop l-am luat, dar in final e parte din viata mea si n-am de ce sa evit informatia - am de gand sa-l duc la tata la cimitir pentru ca-mi place sa duc flori de camp in perioada asta si ghiveciul asta e ideal si arata foarte bine.


Servetelele cu ursuleti le-am luat pentru un proiect DIY pe care sper sa-l realizez curand (il am in minte de ceva vreme dar nu am toate materialele necesare pentru el) si o sa vad arat ce iese din asta.


Cutia metalica patrata cu pisici e superba, desi nu este foarte mare (pe site mai sunt niste modele superbe de cutii metalice, mi-a fost greu sa aleg). M-am gandit ca fi utila pentru tinut diverse lucruri mici in ea, dar imediat ce-am vazut-o am stiu ca o voi folosi pentru a tine o parte din bratari in ea.


A mai fost un produs in colet, dar nu pot sa-l arat deoarece este parte din cadoul cuiva (care posibil sa citeasca aceasta postare si nu vreau sa dezvalui nimic), insa este la fel de reusit ca si cele de mai sus.

Imi plac toate produsele comandate, mi-a placut modul de lucru al celor de la Chic Ville si o sa revin pe site cand o sa am nevoie de idei pentru ca au o gramada de produse interesante.

6 comentarii

  1. Ce dragute sunt toate ! Si eu am o pasiune pentru maruntisuri dragute :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Caietelul este cel mai dragut! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare un site perfect pentru cumparat cadouri si pentru completat golurile de prin casa. Produsele de acolo chiar sunt deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  4. cutia cu pisici este dementiala. eu sunt iubitoare mare de pisici iar cutia ta m-a innebunit. e super tare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Caietul e superb! Chiar aveam nevoie de putina inspiratie pentru cadoul unei prietene si-am citit postarea ta la fix! Acum purced la facut cumparaturi pe site! Mersi!!!

    RăspundețiȘtergere