Q10 Dual-Action Face Mask (Regina Floris)

7.5.13

Al doilea produs pe care l-am ales de la Bioliv Fresh este masca hidratanta exfolianta cu efect de lifting - gasiti aici detalii despre ea. Denumirea mi se pare prea complicata pentru un produs de acest gen.

Ambalajul (identic cu cel de la serumul anti age de care v-am povestit saptamana trecuta) imi place mult (rosu e o culoare care imi da o stare de bine), e foarte usor de folosit si de dozat. Mirosul de trandafiri este destul de puternic, insa nu deranjeaza.


Eu am folosit masca o data pe saptamana (si as fi folosit-o de doua ori daca s-ar fi curatat mai usor - asta e singurul aspect care nu imi place la ea, se curata destul de greu) si desi nu ma asteptam la cine stie ce minuni vizibile (n-am inteles partea cu exfolianta) am vazut o diferenta dupa ce-am folosit-o.

Pe langa faptul ca lasa tenul hidratat si matasos (imi place mult senzatia, n-am simtit nevoia sa aplic si o crema in serile cand am folosit-o), dimineata tenul meu arata mult mai uniform si luminos si asta da impresia de ten odihnit si luminos, care nu poate decat sa ma bucure.


Am pus mai sus lista cu ingrediente (pentru cele interesate), mie imi place masca si nu regret alegerea facuta.

3 comentarii