Oferta pudra Laura Mercier

30.5.13

Ieri va spuneam pe Facebook ca am primit pe mail o oferta de recomandare pentru StrawberryNET.com - daca sunteti client nou va pot trimite o invitatie cu codul astfel incat sa beneficiati de o reducere de 10 dolari la o comanda de minim 25 dolari si veti primi cadou un contur pentru ochi de la Calvin Klein in valoare de 18 dolari.

Nu intentionam sa mai scriu si pe blog despre oferta asta, insa ... astazi am vazut la oferta zilei pudra pulbere fixatoare de la Laura Mercier la un super pret - 91,50 ron pentru 29 grame (v-am povestit pe blog despre ea de mai multe ori si este cea mai buna pudra din tot ce-am incercat pana acum, cantitatea este uriasa si n-o sa aveti nevoie de alta pudra mult timp) - pret mai bun ca asta n-o sa gasiti si daca mai beneficiati si de cei 10 dolari reducere ...


Daca sunteti client nou si vreti invitatie lasati-mi adresa de mail si va trimit imediat astfel incat sa puteti profita de oferta.

7 comentarii

  1. Cornelia, n-am publicat comentariul ca sa nu fac publica adresa - am incercat sa-ti trimit insa primesc eroare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce oferta buna!!
    Eu am cumparat-o la pret intreg, tot de pe site-ul lor acum un an, si mai am jumatate de produs. Pe blogul tau am aflat prima data de site-ul strawberry, sunt foarte multumita de acest magazin online.As putea sa ma uit la produsele ce le comercializeaza, zile in sir, de-a dreptul intru in transa:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda...se vede ca a intrat un produs bun la oferta. Este deja sold out :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Amici, da, mereu gasesti ceva de cumparat.

    Gabriela, da, ce sa-ti zic? Nici eu n-am apucat s-o iau :)) Am avut treaba la munca si cand m-am eliberat putin nu mai era disponibila - desi m-am asteptat sa fie asa pentru ca nici nu cred ca au avut multe bucati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut ca se intampla mereu ca 1-2 produse de la oferta zilei sa se epuizeze inainte de jumatatea zilei. E de retinut sa verific zilnic si daca apare ceva sa ma grabesc sa cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  6. salut , poti sa imi dai linkul de unde o pot comanda , sunt interesata sa o iau chiar si la pret intreg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsul a fost la oferta in 2013 cand a aparut aceasta postare, este link catre site in postare (pe cuvantul Strawberry), cautati pe site si vedeti daca o mai au.

      Ștergere