L.A.Colors Mineral Blush - Naturale

29.5.13

Va spuneam zilele trecute ca nu prea m-am machiat in ultima perioada, dar atunci cand am facut-o am intins mana spre blushul mineral Naturale de la L.A.Colors primit de la Makeup Shop - il gasiti aici la pretul promotional de 21,99 ron (4.3 grame).


Este primul produs pe care l-am incercat de la L.A.Colors si va spun sincer ca nu aveam cine stie ce asteptari tinand cont de preturile mici si de faptul ca este o marca drugstore din USA, insa blushul chiar imi place si l-am folosit mai des decat as fi crezut.


Ambalajul este destul de ieftin (plastic) astfel incat capacul este deja crapat (si nu l-am scapat pe jos si nici nu l-am supus la alte rele tratamente) si are doua compartimente: sus blushul si in partea de jos oglinda si o pensula (pe care nici n-am incercat-o), care ar putea fi utile daca obisnuiti sa reaplicati blushul pe parcursul zilei.




Desi este un pic prafos se aplica foarte usor (eu folosesc pensula 6 de la Nastelle - de care v-am povestit pe blog si v-am spus ca este preferata mea pentru blush) si este pigmentat exact cat trebuie ca sa il aplici fara sa te temi de un dezastru. Nuanta aleasa de mine este una naturala care sculpteaza usor pometii si n-am simtit nevoia de iluminator in zilele cand l-am folosit.


Ati incercat vreunul blush mineral de la L.A.Colors? Cum vi s-a parut? Aveti vreo nuanta preferata?

10 comentarii

  1. blush nu..dar ma tenteaza ojele de la ei..

    RăspundețiȘtergere
  2. ce draguta e culoarea...
    http://btl-allysa.blogspot.ro/ te invit sa te abonezi la blogul meu :*

    RăspundețiȘtergere
  3. irina andreea, nici ojele nu le-am incercat :)

    lucia, da, e tocmai buna de zi cu zi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu folosesc blush,pentru ca nu stiu cum. :)) Niciodata nu-mi iese cum trebuie sau cel putin cum as vrea eu,ba aplic prea mult(asta in general),ba il "intind" pe tot obrazul..:D Greu...greu....:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana, nu e greu ... e greu pana inveti :)

    RăspundețiȘtergere
  6. LA Colours e inca o marca straina pentru mine. N-am apucat sa incerc nimic de la ei. Blush ul are o culoare tare placuta si daca spui ca nici nu e intens cat sa poti sa o mai dai in bara cu aplicarea atunci e perfect.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am folosit nimic de la ei. Imi place mult nuanta, intr-adevar, pare genul de nuanta care sculpteaza, nu inroseste .

    Pupici,
    Maria :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place foarte mult culoarea si as vrea sa stiu ce numar este daca ae poate.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim, nuanta este Naturale - a treia poza din postare prezinta eticheta produsului unde gasesti toate informatiile

    RăspundețiȘtergere