Ispita zilei: NARS

22.5.13

Mi-am promis mie ca nu mai cumpar nici un produs pana nu termin din cele pe care le am deja si care isi tot asteapta randul, insa asta nu ma impiedica sa fiu la curent cu ce apare nou ... si cu atat mai putin ma impiedica sa mi le doresc si sa-mi fac liste. Intr-o buna zi ...

Ce ma tenteaza cel mai mult in ultima vreme? NARS ... imi doresc sa incerc Radiant Creamy Concealer (asta dupa ce termin cele ... multe ... pe care le am), Pro Prime Smudge Proof Eyeshadow Base, Light Reflecting Setting Powder si nu in ultimul rand Satin Lip Pencil in nuanta Biscayne Park.


Voua ce va chinuie mintea zilele astea?

P.S.: Eu am cumparat produse NARS de pe HQhair sau StrawberryNET.com (ca tot am primit intrebari).

Si sa nu uit! Am vazut ca pe lookfantastic.com este o oferta tentanta - la cumparaturi de minim 65 lire pe site, se ofera cadou un travel kit de la Macadamia (valoare 50 lire).

5 comentarii

  1. Chiar ca "Ispita" si pe mine ma tenteaza mult aceste produse. Din pacate inca nu am nici unul....

    As aprecia daca te-ai abona la blogul meu :*

    http://btl-allysa.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Tentatille sunt muuulte. De cand strawberry a aparut cu oferta zilnica am mereu obiceiul sa salivez pe acolo. Astazi vad ca au GIVENCHY
    Phenomen'Eyes, rimelul cu periuta in forma neobisnuita pe care mi-l doream. Doar ca am vreo 5 rimeluri deja incepute asa ca o sa zic pas.

    Si daca tot vorbeam de strawberry tocmai m-am cam dezumflat vis-a-vis de produsele lor. Tocmai mi-a ajuns un pachet in care, printre altele, aveam si un too faced Lockdown Ultimate Creasless Cream Eyeshadow in nuanta jalibait. Am asteptta-o cu sufletul la gura. Si surpriza a fost ca atunci cand am vrut sa o incerc mi-a pleznit tubul in mana, acolo in partea de sus unde se incheie tubul. Si am vazut ca toata crema era intarita pe peretii tubului. Am controlat data fabricatiei si era din 2008. Tocmai le-am scris, sa vedem ce-o sa se intample.

    RăspundețiȘtergere
  3. Primerul pentru ochi de la Nars este preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu imi doresc produse Nars :((( sunt super toate !

    RăspundețiȘtergere
  5. Alisa, o sa intru pe blog sa ma uit ....

    Gabriela, am vazut ca s-a rezolvat problema cu ei, n-am apucat sa-ti raspund ... si da, ofertele zilei sunt cateodata de nerefuzat. :)

    darlyst, numai lucruri bune am citit/ auzit despre el ... dupa ce termin primer potion de la UG sigur il cumpar ca prea mare e curiozitatea.

    Incognito Fashion, trece-le pe lista si cine stie cand apare ocazia.

    RăspundețiȘtergere