Despre ... motivatie

16.5.13

V-am spus zilele trecute ca nu trec printr-o perioada foarte buna, asa ca am profitat de timpul asta sa ma gandesc, dar mai ales sa gasesc o solutie la problemele care ma apasa (si nu sunt probleme de natura emotionala, ci probleme reale care necesita actiune). Si mi-am pus multe intrebari, mi-am dat si mai multe raspunsuri, am "gasit" zeci de solutii, dar n-am simtit ca vreuna este cea buna ... asa ca am zis pana la urma sa nu mai caut solutii si sa vad de unde pleaca de fapt problema.

Si dupa multe ganduri, discutii si nervi am ajuns la concluzia ca mi-a lipsit motivatia si de aici au plecat toate problemele mele ... la un moment dat n-am mai avut nici un tel clar, nu mi-am mai dorit sa ma indrept spre nimic si m-am lasat in voia sortii. Asta dupa ce ani de zile am stiut clar ce vreau si mi-am canalizat toata energia pentru a duce la bun sfarsit ce mi-am propus (si uneori mi-am propus lucruri care pareau imposibile, dar pe care le-am realizat fara sa ma gandesc ca exista sansa sa esuez - asta sa fie secretul succesului?).

Asa ca de azi ma indrept iar spre ceva si sunt sigura ca am sa reusesc ... daca si voi treceti printr-o perioada d-asta ganditi-va un pic la ce va motiveaza ... si s-ar putea sa vedeti iar soarele, asa cum mi se intampla mie acum (desi norii danseaza in jurul meu).

O seara frumoasa!


5 comentarii

  1. Da, motivatia si puterea de a vedea lucrurile bune din jurul meu si oameni dragi de langa mine sunt mereu imboldul care ma scot din bezna care mi se mai pune uneori pe creier.

    Te pup Camelia si ma bucur sa aud ca esti bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred cu tarie in ce ai scris, daca nu iei in calcul posibilitatea de-a esua, o micsorezi considerabil :) Ma bucur ca esti mai bine si sunt sigura ca vei rezolva problemele acestea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori am momente dificile, in care, sincer, ma pierd intre atatea lucruri de rezolvat, nu mai stiu cum sa le ordonez in functie de locul si rolul lor, unele mai importante parca se "misca" destul de greu, incat orice as face incep sa ma descurajez si imi vine sa renunt, desi pare imposibil oricum as lua-o! Cu greu, incerc sa ma regasesc pe mine insami, sufleteste, incet, incet ma ambitionez si imi propun sa merg mai departe cu mai multa speranta si curaj, cu pasi mici, dar siguri! Si da, iti dau mare dreptate, motivatia e mai presus de orice, ea ne ajuta sa ne folosim la maxim forta interioara pt.a ne urma calea, a ne atinge scopurile, visele, ce ne ambitioneaza mereu tot mai mult, iar cu fiecare mica realizare in parte, parca ne simtim mai plini de putere, de implinire in suflet! O noapte linistita, Camelia, si multe bucurii! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucura tonul linistit si optimist pe care-l ai acum! Va fi bine, Camelia!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriela, si eu incerc sa ma agat de ce am in jur ... Bella are un rol special in perioada asta :))

    Georgiana, trec ele, dar asa prinsa in capcana si fara aer ma simt ...

    Cristina P, e ca un cerc in care ne invartim si ne invartim ... obosim, luam o pauza si o luam de la capat ... si eu tot simt sa renunt la tot doar sa am o clipa linistita. Dupa care imi revin ... si mai iau iar la tranta cu viata si tot asa ...

    ilda76, ieri mi-era mai bine, azi dimineata mi-a cazut alta caramida in cap ... dar trec ele toate. :)

    RăspundețiȘtergere