Crema contur ochi Apidava

6.5.13

Folosesc crema de ochi de la Apidava de aproape doua luni (detalii despre produs gasiti aici) si am aplicat-o aproape in fiecare seara (si spun aproape pentru ca sunt seri cand nu folosesc nici un produs de hidratare - ca e bine, ca e rau, nu stiu, asta simt, asta fac) si nu cred ca am consumat un sfert din ea (recipientul are 30 ml - era de preferat un alt tip de recipient, dar asta e alta poveste)


Imi place mirosul cremei (miroase la fel de bine ca si gommage-ul de care v-am povestit aici, e ceva dulce si placut), este o crema destul de grasa insa intra destul de repede in piele (eu am folosit-o numai seara) si-mi place ca zona de sub ochi este hidratata si orice produs as folosi sub ochi (inclusiv pudra) nu se vede urat si nu se aduna in ridurile fine de sub ochi.


Nu am vazut vreun efect in ceea ce priveste cearcanele (destul de inchise la culoare in cazul meu), pungi sub ochi nu am (deci nu pot sa va spun daca are sau nu vreun efect asupra lor), insa la capitolul hidratare imi place ceea ce face.

Pana acum mi-a placut tot ce am incercat de la Apidava (sapun exfoliant, gommage si crema de ochi) si mai am un produs in teste (o crema anticelulitica) pe care insa am inceput s-o folosesc constant de cateva zile (recunosc ca sunt lenesa cand e vorba de aplicat creme/ lotiune pe corp) si o sa va povestesc si de ea.

Daca ati incercat crema asta de ochi sunt curioasa cum vi s-a parut.

9 comentarii

  1. Eu asociez numele Apidava cu produse de calitate. Cred ca mi-ar placea sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat-o dar sunt curioasa in privinta ei!
    Multumim pentru review!

    Te pup, Camelia!
    O saptamana frumoasa iti doresc!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, interesant, e de incercat, as aplica-o seara daca e grasa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru review, inca nu am incercat-o !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am realizat de curand ca la mine pielea din jurul ochilor e uscata spre deosebire de restul fetei (ten gras). Asa ca am nevoie de o crema de ochi care sa-si faca treaba. Multumesc de recomandare si ai dreptate. Daca era si ambalajul altfel era mult mai bine. Asa nu-mi place sa-mi intre crema sub unghii atunci cand bag degetul in borcan :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu o folosesc, dar numai de vreo de 3-4 zile si sunt foarte incantata. Intr-adevar, se absoarbe repede in piele si nu lasa deloc urme grase, iar pielea devine catifelata si elastica. Eu o folosesc seara dar si dimineata in jurul ochilor si in jurul buzelor si chiar daca am tenul gras nu-mi provoaca nici o neplacere peste zi. Este de nota 10!

    RăspundețiȘtergere
  7. O folosesc doar de doua zile dar îmi place foarte mult...Revin după o luna cu pareri☺.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este super si eu o folosesc de vreo 2-3luni si tot asa am tenul gras dar la zona de la ichi parca e mai uscat tenul; imi place ca hidrateaza foarte bine si nu imi irita pielea deoarece pielea mea de sub ochi este f sensibila si cam ls orice crema de ochi imi apare o iritatie... Cateodata ce-i drept imi apare si de la asta dar e de departe cea mai buna crema de ochi pe care am folosit-o!!! Mai am un pic in borcanel si next!! Am sa cumpar sa o fac si cadou sa aud si alte pareri! Nota 10 si nu ma mai despart de ea!

    RăspundețiȘtergere
  9. O folosesc de ani de zile..e o minune ptr tenul meu 🥰🥰🥰

    RăspundețiȘtergere