Bits of shopping

14.5.13

La inceputul saptamanii trecute a ajuns coletul de pe iHerb (dupa aproape o luna), a fost o comanda data impreuna cu o prietena si n-am avut decat trei produse ale mele in colet. Mi-am luat ciocolata calda cu menta de la Nestle (o gasiti aici) pe care vroiam de mult s-o incerc si de cateva zile ma "chinui" s-o incerc si n-am apucat.


Am dat comanda pentru a profita de oferta cu Stevia la 0 dolari (folosesc Stevia de vreun an si jumatate si m-am obisnuit cu ea, acum am si o varianta lichida, dar pliculetele sunt practice la munca) si daca tot am dat comanda am luat ceva si pentru mama.


N-am mai intrat de mult la 1banut pentru ca n-am mai avut drum pe acolo, asa ca am profitat zilele trecute si m-am uitat la obiectele de ceramica pe care le aveau si mi-am luat un castronel mic alb cu 2 gauri in lateral care e perfect pentru micul dejun si care imi place mult si un suport din ceramica pentru sapun lichid (m-am plictisit sa tot vad in baie sticle de sapun lichid diverse si colorate - asa ca am luat recipientul de mai jos pe care am de gand sa-l decorez cu niste stele de mare astfel incat sa se asorteze cu baia). N-am dat mai mult de 15 ron pe amandoua.




Si tot de acolo am luat punga de cadouri de mai jos (pentru o aniversare la care urmeaza sa ma duc zilele astea) - se potriveste perfect cu cadoul si are un aer vintage care o face deosebita fata de pungile lucioase si colorate pe care le gasesti peste tot. Nu-mi amintesc exact pretul, dar cred ca 5 sau 6 ron a fost si este foarte incapatoare.


Dintr-un magazin oarecare mi-am luat un tricou Tom Tailor si o esarfa colorata (pe care am de gand s-o folosesc la un proiect, n-am luat-o s-o port, noroc cu foarfeca care taie tot fara sa se desire materialul).


Voi ce v-ati luat dragut in ultima vreme?

6 comentarii

  1. Plasuta de cadou e superba! Eu sunt tare pretentioasa cand vine vorba de ele iar cand plasute albe cu trandafiri imprimanti ma apuca raul :)) Pe cele cu un aer vintage, din hartie putin mai dura si nu lucioasa, le prefer :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cumparaturi simpatice. Ca de fiecare data salivez sa intru si eu intr-un bagazin 1 banut :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am luat destul de multe lucruri în ultima vreme și am și primit produse. (poți arunca o privire pe blogul meu pentru asta)

    Produsele din ceramică alese de tine sunt simple și drăguțe. Să le folosești cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu astept o comanda de la iHerb, in ultima vreme se misca foarte incet si nu stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si pe mine ma tenteaza de mult sa dau comanda pe iHerb, sunt atatea produse tentante:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Deeb, d-aia am si aratat-o ... exista si alte variante daca vrei sa gasesti ceva "mai" deosebit.

    Gabriela, trebuie sa intri intr-un unul ... si curand :)

    Larisa, o sa ma uit - nu prea am citit nimic in ultimele zile.

    Camelia, nu la toata lumea se misca asa, stiu de cazuri cand a ajuns coletul in 8-10 zile, la mine mereu a ajuns greu.

    Macy, n-o sa mai rezisti mult :)

    RăspundețiȘtergere