Back to life ...

19.5.13

Ultimele doua saptamani au fost un "no-no" total pentru mine ... nu m-am machiat, nu am fost foarte atenta la cum m-am imbracat, pur si simplu nu m-a interesat nimic. Asa ca am zis ca e cazul sa incetez si sa revin usor usor in lumea reala. Ieri am fost la o aniversare, nimic cu pretentii, timp petrecut frumos cu oameni dragi ...

Am ales o fusta maxi portocalie (careia am uitat sa ii fac poza si deja e in masina de spalat pentru ca aseara cand am venit acasa m-am jucat cu niste catei si fusta mea e plina de praf de la labutele lor) si un top cu bustiera incorporata de la Victoria's Secret (nu stiu voi, dar eu nu suport nici sutienul pe caldura asta) si m-am simtit comod si nici nu mi-a fost cald.


Parul mi l-am prins intr-un coc lejer in varful capului, iar in ceea ce priveste machiajul m-am limitat la BB cream (am ales o varianta de la Skin79), Radiance Corrector Pen de la Yves Rocher (nuanta 1 - roz, perfect pentru zona de sub ochi, de abia am inceput sa-l folosesc si-mi place), blushul mineral Naturale de la L.A.Colors, Volume Millions de Cils Extra-Black mascara de la L'Oreal si glossul Buxom de la Bare Escentuals in nuanta Bunny.


M-am limitat la 2 bratari turcoaz - una facuta de mine (cea cu mai multe snururi si tuburi - pe care v-am aratat-o acum ceva vreme) si una luata de pe ebay (cu pesti si margele), care spre seara mi-au provocat o iritatie pe mana (ceea ce ma face sa cred ca pentru perioada urmatoarea s-a terminat cu purtatul bratarilor - mi se intampla mereu vara).


Daca am ales bratarile turcoaz, am mers si la geanta pe aceeasi culoare pentru ca fusta era pata de culoare si am simtit nevoia de inca o culoare tare care sa balanseze cumva tinuta. A fost si practica fiind destul de mare intrucat au incaput multe in ea.


Singurul lucru pe care l-am adaugat la cele de mai sus inainte de a iesi pe usa a fost parfumul si nu m-am gandit mult pentru ca Flowerparty de la Yves Rocher este alegerea mea constanta din ultimele saptamani (pana acum am folosit numai variante de 30 ml care se terminau imediat - incep sa cred ca este o problema cu vaporizatorul - acum folosesc varianta de 50 ml si nu mi se pare ca se mai consuma asa repede, asa ca voi ramane la aceasta varianta).


Cam la asta s-a limitat ziua de ieri ... am ras, m-am simtit bine, mi-am amintit de oameni care nu mai sunt si m-am decis ca imi sta cel mai bine zambind ... voi ce-ati facut?

9 comentarii

  1. Ma bucur tare mult ca te simti mai bine.Tinuta pe care ai ales-o e chiar una de vara, colorata si lejera . Eu ma simt atat de bine cand port culori puternice , imi dau o energie pozitiva.Geanta e atat de frumoasa, iar daca spui ca fusta a fost portocalie eu cred ca s-au potrivit perfect . Cu riscul de a ma repeta si eu iubesc parfumul Flower party si ma enerveaza foarte tare ca nu persista mai mult .Acum sa revin la intrebarea ta,eu seara mi-am petrecut-o uitandu-ma la Eurovision si ca in fiecare an ma enervez cand vad notele acordate , dar totusi ma uit pentru ca imi place spectacolul .Mie personal mi-a placut foarte mult prestatia Romaniei , dar ne-am clasificat doar pe locul 13, asta e :). Iti doresc o duminica frumoasa .(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ambalajul parfumului imi aminteste de Daisy by Marc Jacobs. Happy Sunday! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut mult tonul postarii tale si povestea in sine!

    Bravo, Camelia!
    That's the spirit!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa tinuta ta , as fi vrut sa ne arati si fusta , era larga , creata ? :)
    Cel mai frumos ar fi fost sa te vedem si pe tine cu tinuta completa :D Am avut si eu o mostra de 15 ml de Flower Party si mi s-a parut ca mai potrivit ar fi fost numele Fruit Party :)) aroma mi se pare foarte fructata si acidulata un parfum bun de vara :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ma bucur ca te simti mai bine! e minunat sa simti ca traiesti din nou, nu ca doar existi. Sper sa-ti pastrezi aceasta stare si sa te bucuri de toate micile minuni ale vietii.

    O seara frumoasa,
    Clarra

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu port cat pot de mult bustiere mai ales cand e cald.
    Imi place combinatia de culori din tinuta.
    Timp frumos am petrecut si eu dupa-amiaza.

    O saptamana excelenta, Camelia :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Anamaria, da, culorile tari ridica moralul si te fac sa zambesti, sunt de acord cu tine, am vazut si eu ceva din Eurovision :)

    Claudia, topurile de tipul asta sunt perfecte pentru vara din punctul meu de vedere, eu am multe in sifonier.

    TheMay Day, nu m-am gandit la asta pana acum, de la capacul floare e impresia asta :)

    Ilda, mergem inainte, n-avem ce face :)

    Rixana, larga era ... da, e un cocktail de arome.

    clarra, merci, sper ca si tu esti mai bine :)

    Mihaela, la fel si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  8. E superba gentuta iar pentru top nu am cuvinte. Mi-ar fi placut sa vad si fusta maxi (am o pasiune pentru ele) dar poate ne-o arati cu alta ocazie. Eu n-am mai facut nimic deosebit. In weekend mi-am vizitat parintii si am petrecut timp cu ei si cu catelusa din dotarea lor.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere