Traistuta fermecata - o surpriza placuta

19.12.12

Cele ce ma cititi de mult timp stiti ca intre mine si produsele romanesti nu este vreo relatie de iubire declarata pentru simplu motiv ca nu le-am "studiat" niciodata cu atentie. Si cred ca mai stiti ca-mi place sa fac si sa primesc cadouri si ca imi plac surprizele.

Daca in trecut am refuzat propunerea de colaborare a celor de la DacicCool pentru ca am considerat ca nu sunt in masura sa vorbesc despre produsele romanesti, de data asta mi-a placut foarte mult idea Traistutei fermecate (pret 30 ron - in fiecare luna contine alte produse - si de fiecare data va fi o surpriza pentru ca nu stii ce contine) si am acceptat provocarea.


Si bine am facut. Imi place conceptul, imi place sacul grena de satin in care vin produsele ambalate si mi s-a parut de-a dreptul incintat sa ma gandesc ce o sa gasesc inauntru dupa forma pe care o ghiceam prin material si sunetele scoase cand am desfacut cutia.


Am gasit in traistuta 5 produse pe care nu le-am incercat pana acum: gelul anticelulitic Supliform (eu nu l-am folosit niciodata, dar am cateva prietene care il tot lauda), crema de maini Alexandra (o alegere perfecta pentru vremea de afara - a fost acum ceva vreme cadou la o revista si am vrut s-o iau de curiozitate, dar n-am mai apucat), gelul contur pentru ochi (niciodata nu e de refuzat hidratarea unei zone atat de sensibile) si 2 cutii cu suplimente (ulei de peste - care nu lipseste din viata mea de zi cu zi si ulei de catina - pe care chiar doream sa-l incerc asa ca mi-a placut la nebunie cand le-am vazut in saculet). Pentru mine traistuta a fost o surpriza mai mult decat placuta si sunt curioasa cum o sa mi se para produsele si poate pe viitor o sa am curaj sa incerc si altceva.

Cum vi se pare aceasta idee? Va tenteaza traistuta? Ati cumparat-o sau ati oferi-o cadou cuiva care stiti ca apreciaza produsele romanesti?

Daca ati incercat vreunul dintre produse astept sa-mi spuneti cum vi s-au parut si daca le recomandati sau nu.

18 comentarii

  1. Pentru ca aveam nevoie de ceaiuri am comandat de la Magazin Dacic Cool si cu ocazia aceasta am pus in cos si traistuta ( de curiozitate mai mult).Vreau sa spun ca sunt foarte multumita de continutul ei si a meritat banutii:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit dar si eu am prietene care folosec aceste produse si au numai cuvinte de lauda la adresa lor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea si eu sa comand de la ei Supliformul, dar cred ca voi astepta pana dupa sarbatori. Sa te bucuri de continut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar asteptam o postare de genul asta, sa vad ce contine traistuta, ca m-a facut curioasa :)) Crema de ochi o recomand tare mult, cea de maini si Supliformul asteapta cumintele pe raft sa le vina randul.

    RăspundețiȘtergere
  5. crema de ochi am folosit-o si este foarte buna ! si folosesc si suplimentele !

    RăspundețiȘtergere
  6. e super, eu am comandat de la ei de 2 ori pana acum, supliform-ul nu am vazut cine stie ce rezultate dar continui sa il folosesc, din gama Viodana - am crema antirid cu coenzima, pare ok, se absoarbe rapid in piele si uleiul de catina eu am in varianta pentru copii ;) ma tot uit la el, sa il incep, sa nu il incep.

    luna viitoare o sa cer si eu traistuta fermecata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place ideea! mi-ar placea sa le folosesc :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am folosit supliformul si mi-a placut, chiar s-a vazut ca pielea a fost mai ferma, insa ce m-a surprins cel mai mult a fost ca m-a ajutat foarte mult cu iritatiile post-epilat. Am avut si crema de ochi dar nu am reusit s-o folosesc decat foarte putin, mie personal nu mi-a placut deoarece a fost prea parfumata pentru nasul meu, si am gasit si cativa iritanti printre ingrediente (am eu obsesia asta cu ingredientele produselor pentru ten, mai ales) si mi-a fost teama s-o aplic intr-o zona asa sensibila cum e cea a ochilor. Sunt curioasa cum e crema de maini, o crema buna de maini nu strica niciodata la casa omului, mai ales cand are un pret prietenos. Suplimentele nu le-am incercat, insa omega 3 mi-e cam greu sa iau, mi se face rau de la mirosul si gustul de peste (mi-am luat de incercare un omega 3 de pe iherb si fac eforturi sa-l iau, pentru ca stiu ca efectele sunt foarte bune).
    Cat despre traistuta, e frumoasa, e interesant conceptul, dar sincer eu nu as lua-o, imi place sa stiu pe ce se duc banii mei :)

    RăspundețiȘtergere
  9. oricat de bune ar fi produsele pierd foarte mult prin aspectul ambalajelor

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce-mi place saculetul! Intereant, nu-s deloc rele produsele :).

    RăspundețiȘtergere
  11. Poate e stupida intrebarea mea dar uleiul de peste il consumi ca si supliment alimentar? Stiu ca e bun dar numai cand ma gandesc ca ar trebui sa-l inghit mi se cam taie pofta. Ai vreun truc? Tu cum il iei?

    RăspundețiȘtergere
  12. nu am comandat niciodata pachete surpriza cum este acesta,,poate pentru ca nu imi place sa risc si sa raman apoi cu produse nefolosite prin casa.insa cutia asta mi se pare ca are un atfel de concept,sunt lucruri folositoare oricarei femei. eu zic ca merita incercata , spre deosebire de celelalte.de multe ori produsele romanesti m-au surprins placut. produse de la kallos,bioten,farmec,s-au dovedit a fi la fel de bune ca unele cu renume si cu pret mare bineinteles

    RăspundețiȘtergere
  13. O idee foarte interesanta, o alternativa viabila la Pink Box! Sint multe produse romanesti bune, preturi rezonabile. Merita incercat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Catalina Sora, si eu vreau niste ceaiuri, ce ti-ai luat tu?

    Jane, poate iti aduce Mosu' :)

    Diana, poate prinzi vreo promotie cu ofertele de nume cand dubleaza produsele din comanda.

    Portraitinblack, m-am gandit ca sigur o sa fie cititoare interesate de Traistuta, mai ales ca mi s-a parut si mie foarte interesanta.

    coco, sa vad cum mi se pare si mie

    cuvinte ratacite, bune recomandari :)

    alicee, poate o sa ai vreo surpriza :)

    Coconut, eu m-am obisnuit cu uleiul de peste - nu ma mai gandesc la miros/ gust, ci la beneficii.

    Mirela, la 5-6 ron nu cred ca ai ce asteptari sa ai la ambalaj si in final nici nu conteaza ambalajul, e doar un moft de-al nostru sa arate bine (la alte produse platim ambalajul si calitatea produselor lasa de dorit)

    Federova, da, chiar m-a surprins placut.

    Gabriela Streche, sunt capsule, le inghit ca pe orice alt supliment/ medicament. Nu e cea mai placuta senzatie din lume, dar nici asa rau nu e.

    Serbanescu Simina, macar o data sa vezi cum e si tot merita zic eu - e adevarat ca poate nu folosesti anumite produse, dar le poti oricand face cadou.

    Cecilia, da, trebuie doar incercate si promovate mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  15. o surpriza f placuta si pentru mine. Chiar merita incercat...spun eu.
    sunt curioasa cum sunt produsele de ingrijire, suplimentele nu cred ca ar avea de ce sa nu fie ok...

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu prea inteleg ce inseamna colaborare intre blogger si o anumita firma, desi citesc bloguri destul de des. Tu nu platesti pt produsele pe care ti le ofera? Sau platesti acei 30 de lei de care spuneai in paranteza?

    RăspundețiȘtergere
  17. Bianca, Traistuta mi-a fost oferita de firma - nu am platit nimic pentru ea.

    RăspundețiȘtergere