Tag: Le Parfum

14.12.12

Am tot vazut tagul asta in ultimele zile si ma gandeam sa-l fac si eu pentru ca parfumurile m-au fascinat intotdeauna si cred ca putine femei nu isi doresc sa aiba multe sticle de parfum si sa aleaga in functie de stare si ocazie. Madalina a fost cea care m-a taguit ieri, asa ca azi m-am decis sa raspund la intrebari.

1. Care parfum l-ai recumpara la nesfarsit?

Nu e un raspuns greu si am mai spus asta de nenumarate ori pe blog: Very Iresistible de la Givenchy (daca mai e si varianta Sensual e si mai bine).

2. Cate parfumuri ai? (aproximativ)

Cred ca 15 ar fi un raspuns corect (desi s-ar putea sa fie spre 20)

3. Parfumul din colectia ta pe care il folosesti cel mai des

Asta e o intrebare la care nu stiu ce sa raspund pentru ca am tot schimbat parfumurile in ultima vreme dar cred ca Rose Absolue de la Yves Rocher a fost cel mai des folosit in ultimele luni.

4. Primele 3 parfumuri preferate.

Very Iresistible - Givenchy, Hypnose - Lancome si Rose Absolue - Yves Rocher

5. Un parfum care nu ti-a placut

Ange ou Demon de la Givenchy (l-am incercat de cateva ori si nu mi se potriveste de nici un fel, imi da o stare de greata si de rau - nu mi s-a intamplat cu nici un alt parfum), insa ceea ce mi se pare ciudat este ca varianta Le Secret Elixir chiar imi place.


6. Un parfum dulce

Amarige de la Givenchy - nu-l folosesc decat rar pentru ca nu-mi plac parfumurile dulci si tari, insa pe pielea mea miroase chiar bine.

7. Brandul preferat de parfumuri

Nu as putea sa-l numesc brand preferat, dar am o atractie catre parfumurile de la Givenchy.

8. Magazinul din care iti cumperi parfumuri cel mai des

Nu am un magazin in care sa ma reintorc, depinde ce parfum caut (de multe ori cumpar on-line cand prind cate o promotie interesanta)

9. Parfumurile dominante in fiecare anotimp - o sa ma rezum la ce am folosit/ folosesc anul asta

Vara/ in sezonul cald: 212 On Ice de la Carolina Herrera/ Flower Party de la Yves Rocher
Iarna/ in sezonul rece: Hypnose de la Lancome/ Vanille Noir de la Yves Rocher

10. Cu ce parfum te asociezi ca femeie?

Daca trebuie sa aleg un parfum, o sa repet raspunsul de la prima intrebare - Very Iresistible Sensual de la Givenchy, dar cred ca este un raspuns incomplet. Oamenii sunt fiinte complexe cu trairi la fel de complexe care traiesc intr-o schimbare permanenta - asa si eu: ma identific cu anumite parfumuri in anumite momente ale vietii mele - de multe ori am simtit ca Flowerbomb de la Viktor&Rolf ma reprezinta, alte dati am simtit ca Nina de la Nina Ricci exprima perfect ce simt in momentul ala (acum multi ani ma identificam cu Organza de la Givenchy si cu Allure de la Chanel, iar acum nu-mi mai plac deloc) si sunt multe momentele cand aleg un parfum anume pentru ca ma reprezinta in acel moment.

E un lucru pe care nu l-am regasit in tagul asta si mi-ar fi placut sa-l citesc si sa aflu raspunsul: cum a inceput pasiunea pentru parfumuri? In cazul meu "vinovatul" este tata, el mi-a facut cadou primul parfum si m-a invatat sa apreciez un parfum bun. Multumesc tata! (in perioada asta mi-e mai dor de tine ca oricand)

N-o sa nominalizez pe nimeni, dar mi-ar face placere sa aflu care e parfumul vostru de suflet si de ce.

13 comentarii

  1. Very Iresistible de la Givenchy am purtat si eu in ultimul timp si imi place tare mult.
    Parfumul meu preferat e Cinema -Yves Saint Laurent. Simt ca ma defineste! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie Ange ou Demon de la Givenchy imi place la nebunie - ma regasesc in notele puternice; l-am luat prima data pe cand eram in Franta si la noi nu aparuse

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu iubesc Bright Cristal Versace, mi se potriveste perfect!Very Iresistible l-am avut si eu insa nu m-a atras asa tare.pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit cu placere raspunsurile tale!
    Am completat si eu tag-ul si am gasit elemente comune...:) Daca doresti, te invit sa citesti aici:
    http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2012/12/le-parfume-tag_14.html

    RăspundețiȘtergere
  5. CarmenG, multe fete am auzit ca prefera Cinema de la YSL si eu habar n-am cum miroase. Trebuie neaparat sa aflu :)

    Mirela, depinde de piele clar. Si mie imi place pe alte persoane, dar nu pe mine :)

    BeautifulM., am si eu o prietena innebunita dupa Bright Cristal si pe ea miroase bine. Cum ii ziceam si Mirelei depinde mult de pielea fiecareia si cum se "combina" cu parfumul. :)

    ilda76, am citit si eu acum raspunsurile tale si cum ziceam si acolo si mie mi-a placut Valentina. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. sincera sa fiu imi plac mai mult parfumurile de barbati decat cele de femei. dintre cele de barbati ma topesc dupa Kenzo si Gucci ( Gucci ) . dintre cele de femei imi place foarte mult Elisabeth Taylor - White Diamonds. E un parfum foarte tare , persista zile intregi,doar un puf si se simte ca si cand ai fi dat jumatate de sticla, desi nu as putea sa zic ca e dulce . e doar tare si deosebir as zice eu. as cumpara toate parfumurile de la ea daca as putea

    RăspundețiȘtergere
  7. Off mi-ar placea sa stiu cum se numea primul meu parfum de suflet dar din pacate memoria nu ma ajuta. Stiu ca l-am primit cadou de la o verisoara in vremea liceului si l-am purtat cand ma indragosteam pentru prima oara. Imi amintesc si acum sticla lunguiata cu capac verde, lung, parfumul usor de mar pe care-l avea. Din pacate numele s-a pierdut in negura timpului si cu toate ca am tot incercat sa dau iarasi peste el nu am reusit. Imi pare rau :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie neaparat sa cumpar Lancome Hypnose, l-am mirosit mai demult si am tot spus ca il cumpar, dar nu stiu de ce, mereu am amanat si mi-am luat altceva. Si eu prefer parfumurile de la Givenchy, ai incercat play intense?

    RăspundețiȘtergere
  9. Hypnose se afla si in lista mea scurta de parfumuri preferate. De pasiunea mea pentru parfumuri se "face vinovata" matusa mea, o femeie cocheta, eleganta, care a apreciat mereu un parfum bun si care mi-a insuflat inca de mica dragostea pentru aceste mici sticle de elixir. La inceput, imi placeau pur si simplu sticlutele, cat mai multe, cat mai colorate si cu forme deosebite. Apoi am inteles ca un parfum ofera atitudine, adauga eleganta unei tinute, este un imbold, este o arma a seductiei sau pur si simplu ma poate binedispune. Am inteles, de asemenea, ca un parfum imi poate da dureri de cap :) si am experimentat asta cu destule parfumuri dulci, astfel ca mult timp am avut o aversiune pentru tot ce mirosea, chiar si subtil, a vanilie, a flori, a caramel. Acum, invat sa le redescopar si sa imi dau seama ce imi place si ce ma pune in valoare. Sa ai o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, gand in gand!! :)

    Intru pe blogul tau gandindu-ma la parfumuri si zicandu-mi sa te intreb daca te-a mai impresionat vreunul in ultima vreme. :P ...dar iata postarea! :)

    Eu de cand mi-ai recomandat Very Irresistible Sensual de la Givenchy, nu ma pot desparti de el... Cred ca prietenia noastra o sa fie pe viata! :)

    Mi-a mai placut in mod deosebit acel mini parfumel de la tine (daca iti amintesti :P) - Organza, tot de la Givenchy. Pe acela mi l-a "confiscat" mama, careia i-a placut foarte, foarte mult.

    Nici pe mine Ange ou Demon nu m-a impresionat cine stie ce, dar de ceva vreme stau tot cu gandul la Miracle So Magic de la Lancome. :) As vrea sa te intreb daca l-ai testat/purtat, ce parere ai despre el si daca persista...?

    Pups,
    Un w-end relaxant!

    RăspundețiȘtergere
  11. Serbanescu Simina, si mie imi placeau acum multi ani (prin liceu cred) dar in timp m-am schimbat radical.

    Gabriela Streche, al meu ramane Experiences de la Priscilla Presley, am atatea amintiri legate de parfumul ala, n-as putea sa-l uit. :)

    PreciousBoutique, am avut niste mostre dar nu m-a fascinat.

    Beauty Tested, ne schimbam cu timpul, eu Hypnose nu pot sa port decat iarna cand e frig, weekend placut :)

    Ada, am avut vreo 10 variante de 2 ml luate de pe ebay al lui Miracle So Magic - le-am luat dupa ce l-am mirosit in magazin si mi-a placut. Imi place, dar nu cred ca as lua varianta full size pentru ca nu ma vad purtandu-l zile la rand.

    RăspundețiȘtergere
  12. 15-20 de parfumuri? Wow, asta da colectie impresionanta! Nici nu am visat vreodata sa am atatea!

    RăspundețiȘtergere
  13. Jo Malone,L' Artisan Parfumeur

    RăspundețiȘtergere