Short ramble & niste tentatii

29.12.12

Nu ma simt extraordinar azi si prin urmare n-am chef sa scriu nimic elaborat si nici n-o sa va arat ce-am primit de Craciun, dar o sa va spun ca am incercat unul din cadourile primite si-mi place la nebunie. Este vorba de mascara Exceptionnel de Chanel care alungeste, da volum si curbeaza - una din cele mai bune incercate de mine in ultima perioada. A fost o surpriza la care nu ma asteptam si sunt incantata de ea ... sper sa ma incante la fel si celelalte cadouri primite pe care n-am apucat sa le incerc.

N-am de gand sa fac nimic azi, niste videoclipuri pe youtube si poate niste seriale mai tarziu ... sa stau la caldura, cu Bella langa mine si sa pierd vremea, atat vreau ... maine ma gandesc ce mai e de facut, azi nu ...

M-am uitat pe siteurile de cosmetice de afara si am vazut niste oferte foarte tentante: cei de la HQhair.com ofera o reducere de 20.12% cu codul NEWYEAR (Discount code excludes ALL Sale items, Caudalie, GHD, Alpha-H, Moroccanoil, NARS, Urban Decay, Percy & Reed, Blax. Valid until midnight 31st December 2012), la fel si cei de la lookfantastic.com cu codul HAPPY2012 ( Discount code excludes ALL Sale itmes plus Alpha-H, Dermalogica, Stila, Moroccanoil, Decleor, GHD, Gatineau, Ole Henriksen, Dr. Brandt, Leighton Denny, Dr. Hauschka, Phytomer, Urban Decay, Milk_Shake, Omorovicza and Beauty Works West). Ambele au inceput Winter Sale unde gasiti produse la preturi foarte bune, la fel gasiti si pe feelunique.com

Iar pe StrawberryNET.com am vazut zilele trecute reduceri de pana la 75% la produsele din New Years Sale (pe mine ma tenteaza concealerul de la Fusion Beauty si cel de la Laura Mercier pe care vi l-am mai recomandat in trecut si o pudra de la Korres - ca sa fie totul si mai tentant am primit si o reducere de 8% de la cei de la Strawberry, ma mai gandesc daca profit sau nu ca sa-mi iau ceva).

Pe voi v-a incantat vreunul din cadouri in mod deosebit? Ce planuri aveti pentru astazi?

6 comentarii

  1. Hehe, fix la produsele alea de pe strawberrynet m-am uitat si eu :).

    RăspundețiȘtergere
  2. hey camelia...vreau doar sa stii ca sunt un mare fan al blogului tau si as fi mai mult decat onorata daca ai urmari blogul surorii mele.
    Blogul se numeste CIM-beauty-and-life...si sa nu uiti ca de cate ori intri in pana de idei, vei avea mereu acolo un mic fan care te va urmari cu mare atentie <3 :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am luat ceva de pe Feelunique, abia astept coletul. Iar de pe Hqhair astept niste produse de vreo luna, sper sa n-am vreo surpriza cu ei. Sarbatori fericite in continuare, Camelia! Eu zici sa cedezi in fata unei oferte, doua, e frumos sa ne rasfatam uneori :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu de pe strawberry n-am rezistat unui rimel the balm. Din pacate la noi nu l-am gasit asa ca nu m-am putut abtine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un An Nou plin de bucurii si fericire, Camelia!
    La multi ani!
    Cu drag,
    Corina
    http://simplement-heureuse.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Jade, pana la urma mi-am luat o pudra de la Korres :)

    Anonim, multumesc si o sa ma uit pe blogul ei cu placere :)

    Alice, sper sa le primesti curand si ai dreptate cu rasfatul :)

    Gabriela, foarte bine, lucrurile astea marunte ne aduc bucurii :)

    Corina, multumesc, sa ai un an frumos care sa te faca sa zambesti mult.

    RăspundețiȘtergere