Sesiune de shopping: StrawberryNET

7.12.12

N-am planuit sa cumpar nimic de la StrawberryNET.com desi aveau niste oferte interesante si ma tenta si glossul Calvin Klein oferit cadou de Ziua Nationala pentru cumparaturi de minim 25 dolari, dar am intrat pe o adresa de mail a mamei pe care am folosit acum mult timp la o comanda (nu mai stiu ce cadou de client nou am vrut atunci) si imi trimisesera o oferta cu 10% reducere si 3 cadouri la comanda de 25 dolari.

M-am sucit, m-am invartit, am pus in cos, am scos din cos ... pana am cedat. Am platit 97 ron pe tot ce vedeti mai jos si chiar daca m-am logat cu contul mamei am facut plata cu contul meu de Paypal si n-a fost nici o problema si am beneficiat de reducerea de 10% oferita pe mail, inca o reducere de 2% de fidelitate si inca 2% pentru 3 produse cumparate - in total 14% reducere in conditiile in care tot ce-am cumparat era deja la oferta si reducerile pentru fiecare erau mai mari de 50%.

Mi-am luat setul de la Korres de care v-am mai scris pe blog (gel, scrub, cleanser, masca si crema de ochi - 20 ml/ fiecare mai putin crema de ochi care are 10 ml), un set de 3 unturi de buze Glaze de la Korres si trusa Santa Barbara de la Pixi pe care o vroiam de mult. Trusa de la Pixi are 4 farduri, 2 blushuri (din care unul crema) si 2 glossuri si are un gramaj impresionant. (daca nu ma insel Sam de la Pixiwoo a folosit una din cele 3 variante disponibile intr-un videoclip mai vechi)


Am primit cadou glossul Calvin Klein - nuanta Precocious (imi place culoarea la nebunie) care era la oferta de pe site si cele 3 produse care mi s-au oferit pe mail: fardul de ochi Korres - Light Blue, creionul de ochi Metalisse de la Bourjois - Feuille de cuivre si nu in ultimul rand Micro Collagen Lip Plump Color Shine de la LipFusion - nuanta Bare (de abia astept sa-l incerc). Pozele sunt oribile la cadouri dar dupa cateva esuari si  lamentari patetice m-am enervat si am preferat sa ma bag in pat si sa zac - vi le arat in detaliu cu alta ocazie.


M-am descurcat bine, nu?

11 comentarii

  1. Te-ai descurcat foarte bine, parerea mea!
    Arata super toate! <3
    Sunt curioasa de trusa de la Pixi si de unturile de buze de la Korres, in special de cele din urma! Chiar sunt pigmentate??

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta da oferta. Le-ai invartit foarte bine pana la urma :). Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte faine toate! week end minunat sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohooo, super bine! Saptamana viitoare mai dau si eu o comanda, sa nu las sa treaca ofertele de Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai profitat de o oferta f buna, bravo! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie mi imi place ce ti-ai comandat. Super comanda! Imi place foarte mult trusa Santa Barbara si setul Korres

    RăspundețiȘtergere
  7. http://je-ne-sais-pas-rien.blogspot.ro/2012/12/leapsa-secretoasa.html O leapsa de completat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce mult imi place nuanta gloss`ului roz. Sa le folosesti cu placere.


    www.makeupbybyutzika.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Setul klores e pe wishlistul meu ..Te-ai descurcat bine..si cu reducerile :))

    RăspundețiȘtergere