Sesiune de shopping: ebay

3.12.12

Am cumparat tot ce o sa vedeti mai jos acum mai bine de o luna (poate si mai mult - unele cred ca au trecut de 6 saptamani pana au ajuns), dar au venit foarte greu coletele din Asia; insa daca ma gandesc ca pretul pentru fiecare produs a fost undeva intre 3 si 5 ron (si transportul a fost gratuit) parca nu mai conteaza ca am asteptat atat.

Mi-am luat cateva lucruri pentru unghii: dotting tools (cu capete diferite), bete pentru cuticule si niste pietre colorate gandindu-ma cu in decembrie o sa am ceva timp liber sa ma "joc" cu ele si sa incerc altceva pentru unghiile mele.



Mama mi-a zis ca vrea si ea inca o copie dupa Travalo si am profitat ca sa mai iau unul pentru o prietena sa-l pun la cadoul de Craciun, impreuna cu un parfum. De data asta le-am luat si mai ieftin si functioneaza perfect.


Mi-am comandat de 2 ori mascara transparenta pentru sprancene si nici unul din colete nu mi-a ajuns (si erau cumparate din UK), asa ca am decis sa iau niste gel de aloe vera si sa incerc sa-l aplic pe sprancene (nu ma intrebati unde am citit eu asta, dar am citit undeva). Deocamdata n-am incercat ...


Si pentru ca Beauty Blender e aproape de a-si da duhul, am zis sa incerc sa vad cum sunt bureti de pe ebay facuti dupa el. N-am apucat sa-l folosesc nici pe asta inca, dar e mult mai dens decat Beauty Blender, deci nu cred ca se poate compara. Vom vedea ce poate face ...

 
Si nu in ultimul rand mi-am luat un difuzor pentru uleiuri esentiale care se conecteaza la USB (am luat 2, unul pentru acasa si unul pentru la birou - a venit culoarea gresita, dar am primit si un mini ulei de tuberoze, nu mai conteaza ca mi-a trimis culoarea gresita) si chiar imi place desi aroma e subtila nefiind foarte puternic.


Voi ce v-ati cumparat in ultima vreme?

15 comentarii

  1. De pe ebay mi-am comandat, acum 2 saptamani, o folie cu nail art stickere pe fond rosu cu stelute si globuri aurii :D Sper sa vina pana la sarbatori, ca dupa, nu mai are nici un farmec.

    RăspundețiȘtergere
  2. camy, da-mi si mie link pentru copia de travalo.. ce-am gasit eu aveau preturi cam mari

    RăspundețiȘtergere
  3. miki, poate vin desi au cam inceput deja sa interzie coletele :)

    Mirela, eu am cautat travalo si am ordonat pretul cel mai mic si le-am luat la licitatie, astia de la care am luat eu n-au acum decat la pret fix.

    RăspundețiȘtergere
  4. am incercat si eu licitatiile si mereu le-am pierdut pentru ca se terminau in miezul noptii :)) tu la cat le-ai scos la licitatie?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dotting tools am pus si eu pe lista, chiar azi am vazut la Jules niste buline dragute si ma intrebam daca sunt ok astea de la chinezi.
    Tu ce gel de sprancene ai vrut sa iei? Stii vreunul ok? Eu am incercat elf, alverde, essence si oriflame, dar nu sunt 100% multumita de niciunul (cel de la elf ar fi cel mai ok, dar nu imi ajunge nici macar o luna).

    RăspundețiȘtergere
  6. Mirela, un pic peste 1, nu mai stiu exact :)

    Coconut, eu am folosit mascara transparenta de la W7 si inca o firma din UK (nu-mi amintesc acum - poate Collection 2000). Mi-a placut brow gel de la Revlon dar e prea scump.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca un fel de tips & tricks pentru cine vrea sa cumpere la licitatie si ora finala e cand noi dormim: te gandesti cat ai vrea/esti dispusa sa dai pe respectivul produs (suma maxima) si licitezi cu suma aia. Din experienta proprie pot sa va spun ca niciodata licitatia nu a ajuns la acea suma si am castigat si cumparat produsul cu cca. jumatate din suma cu care am licitat.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.ebay.com/itm/XX-5x-2way-DOTTING-Pen-Marbleizing-Tool-Nail-Art-Dot-Paint-/120984735032?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2b408d38 de aici ai luat dotting tools-urile?

    RăspundețiȘtergere
  9. miki, eu asa fac de ani de zile si mereu iau la preturi mici

    AndrutzZa, nu, nu mai stiu ce vanzator ca am luat mai multe si de la mai multi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Minunata ideea cu difuzorul pentru uleiuri esentiale. Nici nu-mi trecea prin cap ca ar exista asa ceva pe USB. Pentru birou m-ar tenta si pe mine dar cred ca ma abtin ca cine stie pe cine deranjez...acum cred ca depinde si de cat de puternic e mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Poti face o postare, intr-o zi cand vei avea timp la dispozitie, in care sa ne spui de la ce vanzatori cumperi cel mai des de pe ebay, vanzatori in care ai incredere si nu ai avut probleme cu ei pana acum? Si eventual si categoriile de produse pe care acestia le vand. Eu nu am cumparat niciodata de pe ebay de teama sa nu-mi iau vreo teapa, sa nu cumpar ceva contrafacut sau sa nu primesc altceva decat am comandat. Se gasesc multe produse foarte convenabile ca pret, iar pentru bugetul meu, si sunt sigura ca si pentru bugetul altor fete/femei, ebay-ul este o optiune buna. Daca ne poti impartasi unele pareri/opinii sau ne poti da sfaturi in legatura cu achizitionarea produselor ti-as fi recunoscatoare si mi-ar fi de ajutor.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabriela Streche, nu mi se pare foarte puternic, dar cum sunt racita nu prea am miros ...

    Dia, nu cumpar de la aceeasi vanzatori. Am o postare de acum ceva vreme (daca o cauti in arhiva o gasesti, cred ca se numeste Pareri despre ebay) unde am spus cum procedez eu cand cumpar: caut dupa denumirea produsului, ordonez dupa cel mai mic pret (cu transport) si verific calificativele vanzatorului si asa ma decid de unde iau.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac cumparaturile tale de pe ebay. Si eu fac destul de multe cumparaturi online. Ma tenteaza copia dupa travalo, dotting tools si beauty blender...

    RăspundețiȘtergere
  14. Macy :) daca ti le iei sa-ti spui cum ti se par.

    RăspundețiȘtergere