Perident Plast? Ati incercat?

12.12.12

Nu auzisem de acest produs pana nu mi-au propus cei de la shopU sa mi-l ofere sa-l incerc si sa-mi spun parerea despre el, fiind un produs nou aparut pe piata. Am urmarit filmul de prezentare si m-a intrigat si am zis ca vreau sa-l incerc mai ales ca aveam o inflamatie pe gingie care nu vroia sa dispara.


Detalii despre produs, pret, filmul de prezentare, ce contine, ce efecte are, cum actioneaza gasiti aici. Nu cred ca are sens sa insir si eu aici acelasi lucru, cand pot sa va povestesc mai bine experienta mea cu acesti plasturi masticabili si ce au facut concret pentru mine.

Aspectul nu m-a atras in mod deosebit (mi s-a parut ca arata ca niste capsule de ceara), dar nu cred ca asta conteaza prea mult in cazul de fata. Prima data cand l-am incercat am folosit un plasture intreg, l-am mestecat de 3-4 ori pana a devenit elastic si l-am aplicat pe gingie si am incercat sa ma obisnuiesc cu senzatia si sa uit ca e acolo. 

 
Nu prea mi-a iesit (probabil ca mintea mea nu putea sa ignore un corp strain in gura), dar nici nu mi s-a parut ceva de nesuportat (simteam ceva usor mentolat in gura), dar m-am mirat cand a doua zi m-am trezit si inflamatia de pe gingie nu mai exista. Sa fiu sincera n-am crezut ca este plasturele responsabil, fiind inca sceptica, asa ca a doua zi nu l-am mai aplicat.

Dar cand viata vrea sa-ti arate ceva se foloseste de toate armele, asa ca in seara respectiva dintr-o neatentie m-am zgariat pe gingie destul de urat. Si am zis: clar, incerc plasturele sa vedem ce face. Doar ca de data asta n-am mai folosit un plasture intreg, ci doar jumatate si l-am aplicat exact pe zona cu probleme. Ceea ce am facut si ziua urmatoare si dupa 2 zile gingia mea era complet vindecata. (pentru mine este perfect sa folosesc jumatate dintr-un plasture pentru ca nu ma deranjeaza si se aseaza mult mai bine pe gingie, cand am incercat sa folosesc unul intreg nu m-am simtit bine si am avut o senzatia de disconfort)

Parca incepusem sa am incredere in plasture, dar nu m-am repezit sa scriu despre el, am zis sa mai astept sa vad daca chiar face ceva si nu imi joaca mintea feste ... s-a ivit urmatoarea ocazie: mama a facut o infectie la o masea - punga de puroi si durere si am intrebat-o daca nu vrea sa incerce si ea Perident mai ales ca ii spusesem ca m-a ajutat cu zgarietura si inflamatia. Ceea ce a si facut ... dar l-a tinut 5 minute si a zis gata. N-a vrut si pace.

In zilele cand am avut infectia in gat, m-am trezit cu buza de sus inflamata si dureroasa si am zis sa incerc iar Perident Plast sa vad daca ma ajuta. Inflamatia a ramas pe pozitii, dar macar n-am mai avut senzatia aia de arsura si durere care ma termina de cate ori deschideam gura. Nu pot sa zic ca plasturele m-a ajutat in cazul asta, dar cred ca a ameliorat simptomele.

Desi initial nu mi s-a parut un produs usor de folosit si n-am crezut ca il voi recomanda (nici n-am fost sigura ca voi in stare sa-l folosesc), acum mi-am schimbat parerea pentru ca am vazut ce face si mi se pare chiar misto sa-l ai in casa si sa-l folosesti la nevoie.

Chiar sunt curioasa daca l-ati incercat si cum vi s-a parut pentru ca nu prea am gasit pareri despre el.

21 de comentarii

  1. Nu am incercat niciodata asa ceva, nici nu stiam ca exista pana sa citesc postarea ta. Ma bucur ca ti-au facut bine, cred ca si eu as fi fost sceptica la inceput.. Pentru zgarieturi pe gingii, afte se mai gaseste o solutie la farmacie, care contine xilina si amorteste usor locul si ajuta la vindecare. Eu de obicei asta folosesc cand am probleme.

    RăspundețiȘtergere
  2. Review-ul tau m-a facut si pe mine curioasa si, sincer, m-a convins de 100 de ori mai mult decat videoclipul lor, care mi se pare TERIBIL de regizat - toate "testimonialele" alea par citite de pe prompter sau invatate pe de rost si, per total, lipsite de credibilitate. Pacat ca se prezinta asa, mai ales daca produsul functioneaza. Stiu sigur ca mama l-ar incerca cu siguranta - ea are si o lucrare dentara care o mai sacaie cateodata si e 100% adepta remediilor naturale si produselor romanesti. Eu una am un gel de la farmacie - Gengigel - cu acid hialuronic pentru vindecarea zgarieturilor, aftelor, etc. Mi l-a recomandat dentistul dupa o extractie si, tot asa, mi se pare ca functioneaza. Daca insa esti adepta alternativelor mai naturale, Perident poate fi o solutie. Cu mentiunea ca mai bine l-ar vinde la plafare decat prin Teleshopping si mai bine ar investi in orice alt fel de promovare decat ceea ce tocmai am vazut eu in videoclipul ala :)Suntem in stare sa facem produse bune, insa nu stim sa le vindem. Reclama aia e pt mine dovada lipsei de incredere a producatorilor in produs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare foarte interesant si util produsul. Nu am avut ocazia sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesant produsul e prima oara cand aud de el :)

    RăspundețiȘtergere
  5. infectiile si puroaie trebue tratate la doctor, nici intrun caz genul asta de tratamente.poate sa ajute la o inflamatie usoara,o iritare,nu stiu. trebuie vazut ce contine.te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. este pentru prima oara sincer cand aud de asa ceva si ma bucur nespus ca ai posta acest mic comentariu despre acest produs eu ma simt din ce in ce mai rau dupa o raceala zdravana cu multe pastile ,siropuri ,ceaiuri cu miere de albine ,am ramas cu o voce atat de ragusita de la atata tuse si cu durere in gat parca ma tine cineva de gat , groaznic si urat nu mai stiu ce sa fac ,poate gasesc la voi un sfat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca luati o ridichie neagra si o scobiti dupa care puneti miere naturala sau zahar brun lasati pana se transforma in sirop si beti 2-3 zile.Vindecare completa, testat pe multe persoane.Garantat functioneaza.

      Ștergere
  7. pentru paradontoza functioneaza? sau e doar un zvon totusi in reclama e si un medic stomatolog cred ca stie ce spune nu? sau si asta e o " reclama", ,iar pt pret cred ca e bun as vrea sa stiu daca produsul este bun

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, nu pot sa-ti raspund eu la intrebarea asta pentru ca nu sufar de parandontoza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga, si tu ai dat 99 lei pentru 3 cutii?! E chiar tragic faptul ca lumea nu se intereseaza mai intai inainte de a cumpara un produs! Cum ai putut da atatia bani cand in farmaciile naturiste acest produs costa 7 lei cutia? Eu am vazut reclama acu o luna, m-a intrigat ca nu credeam sa coste asa mult 99 lei pe 3 cutii. Am cautat pe internet ieri, am gasit 2 site-uri care vand acest produs la pretul de 7 respectiv 6 lei pe cutie. Am vazut ca mai sunt si 2-3 site-uri fantoma, storcatori de bani care cer 99 lei pe 3 cutii. Asa cum face reclama si la tv.
    ADEVARAT ESTE ca produsul e nou, dar e din toamna lui 2011, si atunci a fost la acelasi pret 7 lei cu tva. Eu sunt din Bacau, am cautat azi in toate farmaciile naturiste. Nici o vanzatoare nu stia de acest produs, nici nu auzise de reclama. Desi aveau produse de la Aceasta firma MEDICA PRO NATURA,care a scos si Perident Plast. Au zis ca nu a fost cerut acest produs de clienti, si de asta nu-l aveau. Abia la o singura farmacie am gasit, cu 7 lei cutia. I-am spus vanzatoarei toata nebunia asta, si a ramas paf. Ca ea cumpara acest produs de la producator cu 4 lei, si il da cu 7 lei. Si e produsul original. Ca doar Medica Pro natura l-a scos.
    Cum sa dai 33 lei pe 10 gumite din alea?! Cum sa fie bun pretul asta? Oare nu mai gandim deloc, ingurgitam toate prostiile altora?! Produsul intr-adevar este bun, a spus si vanzatoarea de unde l-am cumparat. Dar....mai ganditi fratilor cand vi se ofera ceva!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Anonim, asa cum am scris la inceputul postarii acest produs mi-a fost trimis pentru testare. Nu stiu unde si ce ai gasit tu ...

    RăspundețiȘtergere
  11. pai si l-ai cumparat daca ti-au trimis aia? produsul e ala care l-ai pus in imagine.

    RăspundețiȘtergere
  12. anonim , care sunt site-urile care vand produsul?va imaginati ca am sunat direct la Pro Natura si au zis ca ei nu mai au nici o treaba cu produsul?ca il vand cuiva care il revinde doar la teleshoping?
    Am intrebat cum ne indeamna sa cumparam produse romanesti ca sa sustinem economia cand ei il dau unor sarlatani care il revand cu un adaos colosal?
    numai la noi se poate sa cumperi cu 5 lei un produs si sa gasesti destui fraieri sa-l cumpere cu 33 lei , asa afacere si asa adaos , mai rar .
    Daca poti , posteaza te rog site-ul care are produsul la un pret normal , desi cred ca nu mai au pt ca si-au vandut stocul iar de la Pro Natura nu mai pot cumpara
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Este un produs interesant in special datorita reclamei ce i se face caci pentru afectiunile ce le trateaza sunt remedii mult mai ieftine si mai bune. Pentru problemele gingiilor+dintilor se pot folosi cuisoarele pentru componenta:eugenol, plus ca ele contin si cea mai mare cantitate de antioxidanti cunoscuta per/cantitate. Aprofundati subiectul folosind google. Apoi la plafaruri sunt de cumparat betisoare cu propolis care se pot mesteca. In fond este vorba de o infectie ca e la stomac sau in cavitatea bucala. Intrebarea pe care o am eu tine de procedeul de obtinere al acestui preparat caci sa vorbesti de ceva natural cand in compozitie sunt multe extracte, rezultate prin cine stie ce metode, lucru ce e putin paradoxal. Dar comoditatea, lipsa informatiilor necesare creierului pentru sinteza, inhibarea ...fac obiectul politicii de turma. Multa sana..., multa fericire mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mihai, daca cineva nu este pasionat de ceea ce te intereseaza pe tine si nu e interesant sa studieze ce contine sau nu un produs (sau cum este fabricat) nu inseamna ca nu are capacitatea sa sintentizeze niste informatii sau ca e comod. Multumim pentru informatiile oferite, cine vrea sa afle mai multe o sa se informeze.

    RăspundețiȘtergere
  15. Camelia, draga, uite paradoxul - persoana care cumpara produsul legata la ochi fara a se interesa de compozitia lui, respectiv procesul de fabricatie ... cum poate sa sintetizeze informatiile? ...ele neexistand. In concluzie, parerea mea despre acest produs tine de comoditate, ok ..nu ai timp - cumperi ce ia si restul tur...restul oamenilor. Nu am atacat pe nimeni ci doar mi-am exprimat parerea.
    PS: Cunoaste adevarul, si adevarul te va elibera, sau cum spune Oreste: "Cunoaste-te pe tine insuti, ca sa devii asemenea zeilor". O zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua,
    Toata dantura mea este lucrare pusa si am probleme cu mirosul neplacut, imi si sangereaza cateodata gingiile la spalarea zilnica.Eu alaptez, am un bebe de 3 luni jumate si nu pot merge la stomatolog acum sa imi dea jos lucrarea si sa umble pe acolo, de aceea intreb: este bun acest Perident Plast chiar daca alaptez?sau aveti o solutie mai buna?....stiu ca va trebui sa merg la dr, dar nu as vrea sa imi afecteze alaptarea...astept raspuns urgent!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua,
    Va rog sa-mi spuneti, de unde a ti cumparat PERIDENT PLAST cu doar 8 lei. eu am gasit in farmacie cu 35 lei cutia.

    RăspundețiȘtergere
  18. Lista de pe situl Pronatura unde Perident aparea in 2011 cu pretul de 7.15 lei.
    http://www.pro-natura.ro/html/Lista+pret+PRO+NATURA.htm
    Probabil printr-o strategie inteligenta de marketing cineva le-a deschis ochii ca merge sa ceara si de peste 5 ori pretul daca oamenii cumpara. Oricum n-ar fi primul produs din economia noastra, indiferent de categorie, care ni se ofera la un pret exagerat...

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut.Eu am luat niste antibiotice si am facut candidoza..am fost la dermatolog si mi a dat un unguent(pimafucort) si o reteta pe baza bicarbonat si apa(probabil multi stiti reteta) In cateva zile mi a trecut,dar reaparea dupa cateva saptamani. Un prieten mi a dat o cutie de perident plast(nu stiu cat a dat pe ea),iar dupa ce am luat cateva zile mi a trecut si nu a mai revenit nici pana azi(a trecut un an si ceva de atunci)Poate ce am scris seamana cu un "testimonial",dar chiar asa s a intamplat. P.S.- si mie mi se pare pretul de 99 lei destul de mare,dar sunt multumit de rezultat.

    RăspundețiȘtergere