Mos Craciun, ma citesti? XTC 8X te rog sa-mi aduci!

15.12.12

Acum multi ani imi schimbam destul de des telefonul (si nu numai telefonul) si eram la curent cu ce se lansa nou, insa in ultimii ani prea putin m-a interesat ce-a aparut nou pe piata, ce face fiecare telefon si daca merita cumparat sau nu. Anul trecut prin toamna am avut nevoie de un telefon nou si asa am ajuns sa am primul smartphone despre care recunosc ca nici nu m-am documentat cum trebuie si pe care nici n-am dat cine stie ce bani, care de altfel imi place si acum, dar nu e nici pe departe ce am eu nevoie (memorie mica, camera nu tocmai ok) si in ultimele luni am simtit tot mai acut lipsa unui telefon destept.

Mi s-a intamplat sa vreau sa fac o poza sau sa filmez ceva si sa am "surpriza" sa nu pot pentru ca nu am memorie suficienta pentru ca am uitat sa transfer pozele facute cu cateva zile inainte sau pentru ca am incarcat doua melodii noi pe telefon. Nu vreau sa-mi amintesc cate momente am ratat asa si de cate ori m-am ofticat ...

As putea sa va spun de ce vreau XTC 8X folosindu-ma de niste detalii tehnice si niste informatii care nu-mi sunt prea clare nici mie (niciodata n-am retinut astfel de detalii, ci am fost mai degraba interesata de ce face un aparat - orice tip de aparat ar fi el - si cum imi poate usura mie munca), dar n-ar avea sens ... nu m-am interesat cu adevarat de XTC 8X pana nu am vazut concursul lansat de cei de la Standout in colaborare cu Orange Smartphone Testers si n-am de ce sa mint ...


Atunci am citit niste pareri, am vazut niste videoclipuri si m-am gandit sa particip si eu la concurs (stau si ma gandesc de cand n-am participat la un concurs care sa-mi provoace mintea si n-am nici un raspuns) pentru ca mi s-a parut o idee misto dar am renuntat ... pana ieri cand am fost cu Bella afara si am filmat ceva (Bella adora zapada si are un stil aparte de a patina ori de cate ori gaseste o portiune curata) si nu se vede nimic din ce-am filmat pentru ca era lumina slaba. 

Am injurat in gand si mi-am amintit cand am patit la fel intr-o seara cand am vazut o faza misto pe drum cu un baietel si o pisica si am vrut sa o filmez si cand am pierdut o ora sa fac poze unor produse si n-am putut sa folosesc nici o poza ... si toate datile cand mi-ati "reprosat" ca nu se vede ca lumea culoarea de pe unghii sau cine stie ce detaliu al unui produs.

Si mi-am zis in minte "XTC-ul ala trebuie sa fie al meu!" si asa s-a nascut postarea asta. Am citit ca face poze bune (camera 8MP) si in lumina slaba si asta m-ar salva de la multi nervi si timp pierdut aiurea, sunetul este deosebit (Beats Audio este vinovat) si in ultima perioada eu adorm cu castile in urechi ascultand muzica - un fel de meditatie prin muzica cred ca e, are o gramada de functii care habar n-am cu ce se "mananca" dar sunt sigura ca o sa ma pasioneze suficient cat sa aflu repede, ecranul mare m-ar ajuta sa ma uit pe youtube fara probleme cand ma lasa bateria la laptop (lucru care se intampla din ce in ce mai des - nu degeaba visez eu la un laptop nou) si de ce sa nu recunosc ma tenteaza si sa incerc niste jocuri noi ca am tot citit ca se descurca bine la capitolul asta. Cred ca am fi prieteni buni.

In mod sigur sunt altii mult mai pasionati decat mine de smartphone-uri si tehnologie si ar face mult mai multe lucruri cu un asemenea telefon, dar imi doresc o jucarie noua si imi doresc sa nu mai pierd timp si sa ma umplu de nervi carand dupa mine un laptop, un telefon si o camera foto care nu-si fac treaba cum trebuie si de multe ori in loc sa ma ajute ma incurca.

Ce zici, Mos Craciun? Cauti in sacul tau rosu si-mi lasi si mie sub brad XTC 8X anul asta? Promit ca iti spun o poezie frumoasa si te astept cu biscuiti facuti de mine si o ciocolata calda si daca ai timp iti fac si o poza cu Bella cu noul meu telefon.

7 comentarii

  1. fiul si sotul meu au htc,sunt super bune telefoane. mie mi-sa pus pata acum pe galaxy notes 2.pupppppppp

    RăspundețiȘtergere
  2. Stella, ma ispitesti si mai tare. Duminica placuta sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da,vezi ce inseamna samsung galaxy notes 2.poate iti place.nu are cum sa nu iti placa.pupppp

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt bune intr-adevar dar tot catre Samsung m-as indrepta si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa primesti telefonul asta de la Mosu'! Te pup si iti doresc un inceput de saptamana cat mai placut! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta da telefon . Merita toti banii

    RăspundețiȘtergere