Epilare definitiva cu IPL (3)

11.12.12

Au trecut mai bine de doua saptamani de cand am fost la a treia sedinta de epilare cu IPL la clinica SlimArt din Lahovari si in weekend am programare la a patra (am decis impreuna cu doamna doctor Tereza Salajan sa facem sedintele mai des - respectiv la 3 saptamani pentru zona fetei - pentru ca asa vor fi cele mai bune rezultate).

Sedinta nu a decurs diferit fata de cele dinainte, insa de data asta am simtit clar unde am inca par si pe ce zone trebuie insistat (i-am si spus doamnei doctor si a trecut cu lumina pulsata de mai multe ori pe zonele respective) - cum am simtit care zone au nevoie de atentie sporita? In momentul in care lumina pulsata a ajuns pe zonele unde inca exista radacina firului de par, am simtit o caldura puternica in zona. Nu arsura, ci doar o caldura puternica. La mine zonele unde trebuie insistat sunt: o parte a mustatii (dreapta), o zona de sub barbie si pometii - unde am niste puf care ma scoate din minti.

Ce diferente observ fata de momentul in care am inceput tratamentul? Parul (pe toata zona) creste mult mai greu - au fost perioade cand trebuia sa am grija de mustata la 3-5 zile, acum nici dupa 10 zile nu simt nimic, iar firul de par este mult mai moale (mai am cateva fire tepoase - in barba si cateva in alunitele de pe maxilar, dar si astea cresc mult mai greu). 

Zona de sub barbie - care in cazul meu era cea mai problematica pentru ca ma infectam mereu cand ma pensam - este curata (pentru ca n-am mai smuls firele de par n-am mai facut foliculita) si firele de par sunt mult mai rare si nu mai cresc atat de repede. Cred ca asta ma incanta cel mai tare - pentru ca ma saturasem sa am in permanenta grija la zona aia.

Sunt chiar curioasa ce rezultate voi avea dupa urmatoarele doua sedinte, dar pana acum nu pot sa ma declar decat incantata si nu regret nici o secunda pasul asta si ma gandesc tot mai serios sa vad cum fac sa incerc si la axila unde am firul par negru si gros si creste foarte repede.

Daca vreauna dintre voi a inceput un tratament de epilare definitiva cu IPL as vrea sa-mi spuneti in comentarii cum vi s-a parut si ce rezultate aveti.

2 comentarii

  1. nu am incercat epilarea definitiva cu IPL, dar ma bate un gand de ceva timp.as vrea sa incerc pe tot corpul:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma voi duce in curat la a treia sedinta de epilare definitiva cu IPL la Dr. Anca Dobos. am am plicat aceasta procedura pana acum doar pe picioare, iar rezultatele sunt uimitoare. nu mai am aproape deloc par. dupa ce voi termina cu parul de pe picoare voi incepe sesiuni de IPL si pentru alte zone.

    RăspundețiȘtergere