Descoperirile anului 2012

21.12.12

2012 ... nu stiu ce cuvinte sa folosesc pentru a-l caracteriza, dar stiu sigur ca nu a fost unul din anii mei buni desi cand a inceput m-am folosit de toata gandirea pozitiva si am avut toata dorinta sa fie un an bun care sa balanseze un pic lucrurile din viata mea.

Mi s-au intamplat si multe lucruri frumoase, am si invatat multe, dar am avut si multe probleme, am pierdut din nou fiinte dragi, dar nu despre asta vreau sa povestesc ci despre produsele/ serviciile pe care le-am descoperit anul asta si care au schimbat anumite obiceiuri in viata mea:

- cupa menstruala (de care v-am povestit aici) si pe care am primit-o de la Ioana a devenit o prezenta permanenta in viata mea. Este unul din cele mai misto lucruri pe care le-am incercat anul asta, nu am de gand sa ma mai intorc vreodata la tampoane sau absorbante

- reflexoterapia (am dat detalii aici) a reintrat in viata mea dupa o lunga perioada de pauza si nici nu pot sa exprim in cuvinte cat ma bucur ca ma ajuta

- epilarea definitiva cu IPL (gasiti aici primele mele impresii si pe blog sunt si impresiile dupa urmatoarele sedinte) care m-a scapat de pseudofoliculita care m-a innebunit cateva luni in zona barbiei si care mi-a usurat viata in anumite privinte (e frumos sa ai par des si sanatos si care creste repede, dar cand asta se intampla pe zone unde nu ar trebui devine un adevarat chin)

In ceea ce priveste produsele cosmetice sunt cateva care m-au incantat in mod deosebit anul asta si vor ramane pentru o lunga perioada de timp in "arsenalul" meu: topcoat-ul de la Nubar Diamont Seal&Shine (am scris despre el aici) care m-a facut sa uit de Seche Vite si ojele Orly (Nite Owl este una din ojele mele preferate, iar One Night Stand m-a facut sa cred ca pot sa port si eu rosu pe unghii fara sa ma deranjeze), pensula pentru brush 6 de la Nastelle (nu cred ca i-am dedicat o postare desi o merita din plin, am amintit doar de ea in cateva postari cu produsele preferate) - este singura pentru blush pe care am folosit-o in ultimele luni, deo roll-on de la Yves Rocher (am scris aici despre varianta cu floare de lotus) - imi plac toate variantele incercate pana acum si nu cred ca am sa mai incerc alte produse de acest tip, samponul si balsamul Gloss Me Smoothly de la VO5 pe care din pacate nu am de unde sa le mai achizitionez din Romania (magazinul de unde le luam s-a inchis - puteti citi aici parerea mea) dar cum am fost prevazatoare si mi-au placut atat de mult mai am 2 seturi in dulap si nu in ultimul rand mascara Sexy Pulp Ultra-Volume de la Yves Rocher (despre care am scris aici - intre timp mi-am luat si varianta full size).

Mai sunt cateva produse care imi plac la nebunie si le folosesc, dar despre care nu am apucat sa scriu: Paula's Choice 1% BHA Gel (pentru mine este perfect, lotiunea 2% pe care am avut-o inainte nu m-a incantat asa), pudra presata de la Bourjois (nuanta Vanilla) a carei denumire nu mi-o amintesc acum (am o varianta tester) pe care am folosit-o de multe ori in loc de fond de ten si glossul Big&Healthy Lips de la Buxom in nuanta Bunny (pe care vi l-am aratat intr-o sesiune de shopping) care imi place la nebunie - n-am apucat sa-mi iau setul cu variantele mini, dar mai am si alte culori pe lista de dorinte si sigur le voi cumpara dupa ce consum din cele pe care le mai am.

Voi ce descoperiri ati facut in 2012?

Later edit: am uitat sa va spun de varianta White de la batonul de ciocolata Lion - irezistibila (as putea sa raman la ciocolata asta toata viata mea)

11 comentarii

  1. :) sunt de aceeasi pararea cu tine in ceea ce priveste batonul de ciocolata Lion-perfect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Si eu in ultimele luni mi-am focalizat toata energia in mod pozitiv si e chiar incredibil ce rezulate bune a dat! Un an nou e mereu o noua sansa, am cateva obiective in plan, sper sa ma pot tine de ele, o sa le conturez zilele astea si o sa le scriu in agenda.
    Ca si descoperiri pot sa spun blogul (in iunie), eu nu am multe cosmetice, prefer sa imi cumpar haine si accesorii. Cred ca tot anul asta am descoperit dry shampoo si oja care crapa, dar le-am folosit rar (cel putin oja).
    Oricum cele mai importante descoperiri sunt cele care tin de oameni, de sentimente...si de ce nu, descoperiri despre noi insine :)Si anul asta am descoperit lucruri noi despre mine, si bune si rele, important e ca m-au ajutat sa evoluez.
    Te pup, Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Craciun fericit,draga mea!!! multa sanatate si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. anul acesta am facut niste schimbari majore in privinta calitatii cosmeticelor pe care le folosesc si sunt foarte incantata de ele : demachiantul sensibio de la bioderma ,fdt toreliane de la roche posay ,rimelul milion lashes de la l'oreal, samponul roz de la loreal,si masca rosie, cateva pensule. este pentru prima data in ultimii ani cand vreau sa recumpar aceleasi produse cand se vor termina,sunt foarte multumita de ele. de-a lungul anilor am folosit multe produse ieftine care ajungeau la cos fara sa le termin. si inca un lucru bun care mi s-a intamplat anul acesta,am invatat sa ma epilez cu ceara si benzi , dupa ani si ani,si o mie de metode. sunt sigura ca epliarea definitiva e cea mai buna insa momentan nu imi permit. felicitari Camelia pt epilarea definitiva. eu as zice ca a fost un an bun, din privinta lucrurilor pe care le-am invatat trecand prin greutati insa important este daca la sfarsit iesi cu capul sus si cu ceva in plus in cap . anul ce a trecut m-am despartit de iubitul meu care tinea enorm la mine,m-am pierdut printre fetze straine si reci, cautand fericirea cand ea era chiar langa mine. de cand ne-am impacat realizez cat de mult am gresit si il pretuiesc mult mai mult,pentru ca a fost atat de bun si m-a iertat. de aceea sfatuiesc acum pe toata lumea,,alegeti pe acela care va iubeste si va pretuieste mai mult ! nu ma gandisem sa scriu despre asta,,cu ce am inceput si cu ce am terminat :) sper ca nu te superi Camelia ca am scris putin mai mult! iti doresc un an nou cat mai bun si cititoarelor tale la fel !

    RăspundețiȘtergere
  5. Pensulele Real Techniques, cateva produse Paula's Choice, balsamurile pentru par Gliss (care mi se par uimitor de bune), in rest am continuat sa folosesc produse pe care le stiam de anii trecuti :)
    Iti doresc ca 2013 sa fie un an infinit mai bun ca acesta, sa-ti aduca tot ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Twix varianta alba e si mai si decat Lion ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen :)

    Corina, la fel si tie si un an si mai plin de impliniri sa ai :)

    Stella, multumesc, si tie la fel :)

    Simina, cum sa ma supar? Imi face placere sa citesc comentariile voastre si sa aflu lucruri noi. Sa ai un an si mai frumos decat asta iti doresc :)

    Georgiana, trebuie sa incerc si eu pensulele. Multumesc frumos si-ti intorc urarile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, am incercat si Twix, dar prefer Lion.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am stat sa ma gandesc ce am descoperit in anul care tocmai se incheie. Am realizat ca m-am schimbat mult si am invatat la fel de multe. Am avut un an minunat cu cateva experiente (placute sau mai putin placute)care si-au pus amprenta asupra mea, intr-un mod bun cred eu. Am descoperit blogurile de beauty la inceputul anului si de acolo am aflat muulte noutati: produsele de la Paula's Choice cu care mi-am adus tenul pe linia de plutire, am invatat multe despre machiaj, unghii, par si multe mult altele. Una peste alta 2012 a fost un an bun :D

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc Camelia ! p.s. sunt innebunita dupa fursecurile care le-ai facut , trebuie neaparat sa fac si eu ! arata asa de bine ! felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  11. Gabriela, 2013 iti doresc sa fie si mai bun. :)

    Simina :)

    RăspundețiȘtergere