De la mine, de la Mos, de la cine poate si are ...

6.12.12

Nu mi-a trecut nici acum gatul, inca tusesc desi am luat antibiotice si am urmat tratamente peste tratamente, noptile sunt mai mult chin decat odihna, dar sper sa treaca in curand si sa ma bucur si eu de-o noapte linistita de somn.

Tinand cont de starea pe care o am de aproape 2 saptamani, nu prea mi-a ars de nimic. Zilele trecute m-am "lovit" de niste magarii ale statului roman despre care am de gand sa scriu si pe blog (o sa inaugurez o noua rubrica sociala - in momentul asta imi vine sa zic: servicii de asistenta sociala in Romania? My ass! - pentru ca sunt lucruri care trebuie spuse).

Lasand la o parte asta, ati primit ceva in ghetute? Ati fost sau nu cuminti? Eu nu mi-am dorit nimic in mod special si nici de Craciun nu-mi doresc (bine, visez la laptop si aparat foto, dar doar visez), dar am primit pentru ca am fost cuminte ... acum mananc din cadoul meu: ciocolata alba de la Schogetten si ma gandesc: doamne, eu chiar n-am chef de nimic.

Dimineata cand plecam spre munca, mi-a adus postasul un colet de la Strawberry - am comandat 3 produse si am primit inca 4 cadou, asa-mi place cand pot sa profit de oferte de genul asta. Va arat maine ce mi-am luat, sper sa fiu in stare diseara sa fac poze.

Si pentru ca eu cred cu tarie ca ce dai aia primesti vreau ca una dintre voi sa se bucure de Undressed si inca cateva produse de la MUA. Nu o sa anunt acest giveaway pentru ca vreau sa aiba sansa sa castige cele ce chiar citesc postarile mele pana la capat si chiar isi doresc produsele. Asadar vreau sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti ce cadou v-a facut sa zambiti din inima astazi. Maine o sa anunt cine si ce castiga.

Sa aveti o zi frumoasa in continuare!

51 de comentarii

  1. Din pacate n am primit nimic in cizmulite...Mosul meu a venit anticipat! Am un proiect la facultate astazi...sper sa fie bine si sa zambesc dupa ce il prezint! Sper sa te simti mai bine. Insanatosire grabnica! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau pentru starea ta nu tocmai buna Camelia si sper sa iti treaca in curand. Cadoul care m-a bucurat si surprins pe mine a venit de la mama...Tot mama ca de obicei! M-am dus aseara cu pitica la posta sa ridic un colet de la ea pentru ca trimisese cadoul de Mos Nicolae pentru nepotica. Surpriza a fost ca imi trimisese si mie...ceva ce imi doream si ea nici macar nu stia. Si totusi exact aia mi-a luat: oja u34 de la Flormar. Stiu ca pare o aiureala, dar faptul ca mi-a luat-o fara sa fi stiut ca mi s-a pus pata pe ea mi s-a parut o dovada clara a faptului ca ma cunoaste bine. Si mi-a tricotat si o bereta visinie sa se asorteze cu oja..Apoi azi cadoul care m-a impresionat cel mai tare a fost faptul ca in biserica, dupa ce am impartasit-o pe Katia a venit la noi un batranel, a scos din portofel o iconita si i-a dat-o fetitei mele..Pe mine momentele astea reusesc sa ma tulbure peste masura. Asadar ieri m-a impresionat un dar superficial dar facut cu tot sufletul si azi a reusit sa imi intre in inima ceva mai mult de atat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum iti scriam si pe facebook, cadourile de Mos Nicolae le primisem anticipat si nu ma asteptam la nimic special astazi. Dar... Intr-o gheata era o cutie frumoasa si avea in ea cel mai frumos semn de carte din argint. :X Multumesc, Mos Nicolae.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am primit decat dulciuri de la Mosul Nicolae,dar m-am bucurat foarte mult cand le-am gasit in ghetute.M-am simtit iarasi copil si am inceput ziua foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa sanatate! Citrice, ceaiuri calde si odihna! Am trecut si eu prin asta, fix anul trecut, de sarbatori. Eu iti doresc sa-ti treaca cat mai repede. Eu am fost cuminte anul asta si cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost timpul alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Camelia!
    Toate gandurile mele bune pentru tine cu ocazia acestei zile minunate si sa ti se implineasca tote dorintele!
    Am fost tare cumintica in acest an si Mos Nicolae a sesizat asta hihii :). Am primit un plovaras H&M pe care mi-l doream si o bratarica rosie cu mana lui fatima care sa ma fereasc de energiile negative :D. Am mai primit si o esarfa, o oja si dulciuri. Nu ma asteptam la atatea, eu eram multumita si doar cu ceva dulciuri dar el a fost mai darnic.
    Pupici! Si sa te faci bine repede!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare rau Camelia sa aud ca nu te simti bine. Iti doresc insanatosire grabnica. Cat despre statul roman vreau sa iti spun ca si eu am aceeasi parere. In ultima vreme ne-am confruntat cu sistemul medical din Romania si imi vine sa urlu. Cand e vorba de sanatate imi vine sa plang ca traiesc in Romania. Trecand insa peste aceste lucruri care doar ne intristeaza cand ne amintim de ele vreau sa iti spun ca eu anul acesta nu mi-am dorit de la Mos decat sa se faca bine Edi. Sa ma poate tine in brate cu amandoua mainile pana vine Mos Craciun. Nu stiu daca se poate pentru ca doar Doamne Doamne (cum zice Edi stie) dar Mos Nicolae a venit la mine cu speranta. Speranta ca va fi mai bine. ASa ca bucuria mea de azi a fost Edi si bucuria lui. Daca el e bine eu sunt fericita si zambesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu ma inscriu, am Undressed si deja am fost norocoasa aici, la tine. Iti multumesc pentru gloss, Camelia, miroase delicios si era sa mi-l si fure o prietena. Am calmat-o cu un ruj de la Mua, ca dar din dar se face rai :) Sa fii sanatoasa iti doresc, ca dupa aia curg toate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am primit cadourile de aseara,m-am bucurat nu zic nu, dar parca azi m-am trezit asa... si nu ma astepta nici o surpriza. Super coincidenta: si eu imi pap ciocolatele si chiar n-am chef de nimic. M-a mai scos din amorteala postarea ta. P.s la mine ploua, desi toata lumea se lauda ca la ei a nins. Nu prea e corect....

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce m-a facut sa zambesc azi dimineata? faptul ca in fiecare zi am ceva de invatat de la fiica mea de 1 an si 10 luni: bucura-te cu tot sufletul de tot ceea ce ai, nu astepta nimic in schimb si nu te sfii sa arati ce simti si cum esti. Pentru ca tati e plecat din localitate pana maine seara, am decis sa amanam venirea Mosului pana ajunge el acasa, dar pentru buburuza mea cativa pufuleti, desenele preferate si faptul ca am tinut-o in brate pana a adormit, au fost motive suficiente sa zambeasca cu toata gurita dimineata la trezire. As fi avut oare nevoie de un cadou mai frumos? :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Categoric, jordita a fost cel mai tare cadou. Nu concep sa treaca Mosu' si sa nu-mi lase una, mai ales ca eu niciodata n-am asociat-o cu vreo pedeapsa, ci mi s-a parut intotdeauna simbolul acestei zile.

    Intotdeauna sta la loc de cinste si o tot admir ;). Fiind colorata si stralucitoare, ma pregateste pentru sarbatorile care urmeaza si, practic, ea da tonul sarbatorilor de iarna.

    Cum Pastele nu-l concep fara oua rosii, Craciunul fara brad, asa nu pot sa-mi imaginez nici venirea lui Mos Nicolae fara boata :). Am scris si la mine pe blog lucrurile acestea. Si o sa vreau jordita si cand voi fi la pensie :)).

    RăspundețiȘtergere
  12. Cadoul special pentru mine a venit de la mama, vesnica mama grijulie...desi nu ma asteptam sub nici o forma sa primesc ceva, astazi de dimineata mi-am gasit ghetutele pline cu dulciuri, sosetute de toate culorile si o pereche de cercelusi...a fost cu adevarat o surpriza deoarece in anii trecuti Mosul m-a cam ocolit pentru ca nu eram acasa cand ajungea el la mine, dar anul asta se pare ca m-a gasit si m-a facut extrem de fericita. :D Asa ca...Multumesc Mama- Mos!

    RăspundețiȘtergere
  13. :) Prietenul meu.. dc? Ei bine tot a vazut el ca ma pasioneaza tot ce tine de make up...Si s-a gandit, s-a sucit si mi a adus un total inutil strugurel, singurul lucru care nu folosesc. Era atat de mandru :)), iar replica fenomenala: Aia vroiau sa mi dea cosmetice cizma... cine cumpara asa ceva?\Ce daca zic ca esti o cizma e de bine? Da tot mi ai dat punga asta boots, macar e roz, nu? DAR uite l
    am luat asta, e avene.:) Cea mai importanta este intentia si faptul ca incearca si inca ma face sa zambesc:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi pare rau de tine, sper sa-ti treaca cat mai repede. Nici eu nu mi-am dorit nimic de la Mos, vroiam sa-mi iau un fdt dar nu am mai reusit sa ajung la cumparaturi, insa am primit o cutie mare de praline de la o prietena draga si chiar acum savurez una :).
    Sunt curioasa ce ti-ai comandat pe strawberry, mai intru si eu din cand in cand pe site, tot sper sa reapara pudra Laura Mercier in varianta mini.
    Nu am scris comentariul pt. cadou, am deja undressed, deci count me out :).

    RăspundețiȘtergere
  15. Intotdeauna luna Decembrie a fost preferata mea! Nu stiu daca sarbatorile sunt de vina, ziua mea de nastere sau simplul fapt ca simt Decembrie ca fiind perioada in care petrec cel mai mult timp cu familia.
    Tin minte ca... in fiecare an imi pregateam ghetutele si le lasam la usa cu emotii si sperante ca mosu` vine si la mine... si de Mos Nicolae ma trezeam la 6-7 dimineata (pentru ca eram foarte nerabdatoare si nu mai puteam sa dorm), si ma bucuram pentru fiecare ciocolatica, portocala sau pachet de biscuiti. Pentru mine Mos Nicolae era cel "cu dulciurile", un ajutor de-al lui Mos Craciun.
    Stiu ca poate o sa sune aiurea, insa sunt genul de persoana care se bucura pentru cel mai mic cadou, mereu a contat intentia, nu suma cheltuita. Ma bucur pentru ca simt ca cineva s-a gandit la mine si a vrut sa ma faca sa zambesc, ca mi-a daruit acel ceva din suflet, si asta conteaza mai mult ca orice.

    Si ca sa revin la intrebarea ta.. Ce cadou m-a facut sa zambesc astazi?
    Nu stiu daca (virgula) cadoul in sine! La 23 de ani (pe care ii implinesc peste cateva zile) am gasit de la ai mei parinti in ghete o ciocolata mare de la Milka cu biscuite si crema de frisca, de care ma bucur in timp ce iti scriu comentariul.
    Ce m-a facut sa zambesc astazi... faptul ca retraiesc (in fiecare an) aceiasi emotie! Faptul ca am iesit din camera mea si m-am dus spre bucatarie cu ochii aproape inchisi de somn si am vazut langa usa ghetele mele cu ceva in ele.. Acel lucru m-a facut sa zambesc din inima! Nu cadoul in sine..ci emotia zilei de 6 decembrie.

    PS: sper ca in curand iti vei reveni si te vei simti mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ghetutele mele au avut doar o punga de bombonele, dar nu ma supar.Ai mei o duc greu si nu am acceptat sa imi faca nici un dar.Tocmai ce ma gandeam ca trebuie urgent sa fac niste analize pentru problemele la tiroida si nu pot sa le fac..pentru ca e greu cu banii, asa ca imi doresc multa sanatate.Restul le rezolv eu cumva.
    De probleme cu statul ne ciocnim mereu.Parca tare ma bate gandul sa plec de aici cu prima ocazie, ca m-am saturat de toate, dar nu ma lasa inima.Inca sper ca va fi candva bine...
    O zi cat mai frumoasa Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  17. De la "moş" n-am primit nimic, însă am primit o comandă de la miniPrix (achitata de mine, bineînţeles)şi mi-a mai trecut din decepţie.
    Să te faci bine! :-*

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi pare tare rau ca nu te simti bine... si da, chiar e cam nasoala treaba in Romania cu serviciile.
    Cel mai frumos cadou pe care l'am primit astazi a fost fericirea unui copilas (dintr'o familie saraca pe care o mai ajuta bunicul meu) cand i'am dus o cutie de ciocolata, un bat si o carte de colorat + un set de creioane... :) In rest, m'am bucurat tare mult ca am gasit niste chestii dragute pentru pachetelele de Craciun, care mi'au pornit intens poftele de facut cadouri. :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Din pacate Cami si noi trecem prin ceva asemanator..doar ca la noi e mai rau...nu suportam noi ci micuta noastra...este racita, are mucisori,si parca nu ii mai trec! Asa-i copilaria ar spune unii insa noua chiar ne pasa si desi nu ar trebui ne preocupa chiar si lucrurile minore...

    legat de cadouri, am primit acum cateva zile o pijama foarte draguta(da..imi plac pijamalele...o fi o pasiune ciudata insa imi doresc cat mai multe)...astazi cel mai frumos cadou a fost zambetul de pe fata micutei mele cand si-a desfacut cadourile...Aceste lucruri raman intiparite pe veci in mintea si sufletul meu de mama...Inima mi-a tresarat cand i-am vazut zambetul, privirea si cand de fericire a sarit in bratele mele: ”Mami bebe canta, mami mosu adus bebe mooasa! Cum sa nu te bucuri cand viata iti da tot ce e mai frumos?cand nimic nu conteaza decat zambetul si bucuria fiintei desprinse din trupul si sufletul tau! sunt fericita ca sunt mamica...este cea mai mare realizare a mea!!sper din suflet ca toti parintii sa fie binecuvantati cu aceleasi trairi si sentimente ca si ale noastre..sa simta ca sunt parinti, sa-i multumeasca lui dumnezeu pentru aceasta minune!

    Te-am pupat si insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  20. In afara de dulciuri, am fost impresioanata de cei de la ghiseul vamal-din galati- m-au sunat ca am un colet vechi si urmeaza sa plece daca nu vin sa-l iau. Nu m-au taxat cu nici un leu.
    Au fost foarte draguti! Iar eu asta consider un prea frumos cadou! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Iti doresc multa sanatate si macar un sambure de fericire, caci fiecare zi in care n-ai zambit macar un pic e o zi pierduta :(

    Azi am primit de la o copilas al strazii (caruia ii dau mai mereu cate un fruct, cate un sandvis, ce am bun la mine) o portocala... mi-a spus ca i-a lasat-o Mosul pentru mine, ca sunt buna si cuminte... mi-au dat lacrimile de bucurie... o tin in sertar la birou si ma uit la ea ca la un bun de mare pret... copilul ala n-are nimic, decat un suflet mare si un catel al strazii...

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu doresc sa ma inscriu pentru ca am mai castigat un giveaway pe blogul tau. :)
    Vreau doar sa-mi astern gandurile in scris. Astazi am avut o zi buna desi nu s-a intamplat nimic special. Ma bucur de libertatea pe care ti-o ofera depasirea unei perioade dificile. In ultimele saptamani mi s-a decis cumva cursul vietii. Si chiar daca simt ca uneori nu mai stiu sa ma bucur ca un copil, parca lucrurile capata culoare in jurul meu.
    Astazi ma simt mai matura. Desi mosul e impovarat de munca si n-a avut timp sa treaca si pe la mine, ma bucur ca am putut fi eu mosul pt cei apropiati mie. Incantarea mea e de doua ori mai mare la gandul ca poate s-au bucurat cand s-au trezit de dimineata. Si chiar daca viata i-a facut pe dragii mei parinti sa uite sa zambeasca in astfel de momente, stiu ca zambesc in sufletul lor.
    In aceasta perioada nu simt triumful unei victorii castigate de curand, ci recunostinta pentru toti cei care m-au sustinat sa-mi duc misiunea la bun sfarsit.
    Insanatosire grabnica iti doresc, sarbatori frumoase si multa caldura in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  23. 1. Mă bucur să aud că vrei să inaugurezi rubrica de social pe blog, chiar sunt curioasă de părearea ta despe anumite subiecte. Sigur voi citi lucruri interesante.
    2. Ce m-a făcut să zâmbesc azi a fost cadoul de la Moș Niculae (alias soțul meu) care, pe lângă ciocolată, mi-a pus în ghete și un compot de fructe (sunt însărcinată, așa că a avut grijă sa acopere toate poftele):))
    Multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu nu am primit nimic pentru ca sotul meu a uitat complet de acest aspect insa nu m-am suparat:D A fost atat de dragalas incat mi-a spus: pentru ca sa vezi ca te iubesc, impart darul meu de la Mos cu tine:)) (darul facut de mine adica:D)

    RăspundețiȘtergere
  25. Salut Camelia ! Sper să te faci bine cât mai curând , și eu sunt răcită de ceva timp și m-am cam săturat , e singurul lucru ( cred ) care nu îmi place la iarnă :(
    Cadourile nu mi-au fost puse in ghetuțe , le-am primit în săptămâna de înainte . Ca o fană a produselor cosmetice , am zâmbit din inimă când am primit creioanele-gel Supershock de la Avon , în nuanțele Fawn și Blackberry și mi-au plăcut de la prima încercare.
    Totuși , mom a încercat să păstreze viu spiritul sărbătorii și mi-a lăsat câteva dulciuri în ghetuțe . Gestul m-a făcut să zâmbesc întreaga zi, chiar nu mă așteptam !
    Pentru că aveam zâmbetul ” la mine ” , astăzi , am încercat să dăruiesc zâmbete tuturor colegilor și înapoi mamei mele . A fost o zi perfectă , înafara faptului că nu a nins . Sper că și la tine a fost la fel!
    Ah , ah , să nu uit să precizez că am tras cel mai larg zâmbet când am aflat că mâine se va deschide patinuarul la noi în oraș! :)

    Te-am pupat și o zi superbă în continuare.

    RăspundețiȘtergere
  26. pe mine m-a facut sa zambesc mama: statea in bucatarie si m-a strigat sa vin un pic. Ma prezint la usa si imi zice:" vezi ca s-a rostogolit o ceapa sub scaun in hol (scaun sub care sunt adidasii mei)". Eu fara sa fiu suspicioasa ma aplec si ma tot uit dupa ceapa, nimic, nici o ceapa, ma pun in 4 labe si ma uit mai atent si atunci vad ca din adidasii mei atarna o punguta.o scot si ce era? un pachet de kinder schoko-bons, preferatele mele, dar la care ma zgarcesc intotdeauna pt ca sunt cam scumpe. la care mama din bucatarie: "noah ai gasit ceapa?" eu:" nu dar am gasit oua". a fost o surpriza extrem de placuta.

    RăspundețiȘtergere
  27. Astazi, mi-a schimbat ziua si m-a facut sa zambesc un mic dar la un concurs pe facebook! A fost total neasteptat si chiar mi-a schimbat ziua.
    PS. Eu te citesc des dar nu cred ca am postat pana acum pe blog.
    Iti urez sarbatori fericite si sa-ti regasesti cat mai repede echilibrul interior!

    RăspundețiȘtergere
  28. De la o simpla tuse m-am ales cu o pneumonie.2 luni m-am chinuit si eram sa mor sufocata de zeci de ori.Nu am scapat asa usor asa ca m-am ales si cu astm.Nu pot sa inteleg cu ce am gresit si de ce am fost pedepsita sa depind de inhalator pentru toata viata.Iti doresc multa sanatate si poti apela la echinaceea si spirulina.Sunt foarte bune pentru intarirea sistemului imunitar.
    Am primit de Mos Nicolae bani si am renuntat cu mare bucurie la ei pentru a cumpara mancare pentru 15 pisicute care cresc la o ghena de gunoi.Stau afara si fara nici un acoperis... si in fiecare zi (cand plec la munca) le pastrez mancare.Bucuria din ochii lor a fost cadoul care m-a facut sa zambesc din inima.Eram singura "nebuna" care statea in ploaie la 6 dimineata mangaind pisici....si a meritat fiecare clipa!Animalele sunt singurele care te iubesc neconditionat!

    RăspundețiȘtergere
  29. Cele mai frumoase cadouri cred ca sunt cele la care te astepti cel mai putin. Azi cand am ajuns la facultate in laborator am gasit pe masa mea de lucru o portocala si o ciocolata de la o prietena si colega buna. Nu ma asteptam si a reusit sa imi smulga un zambet chiar cand credeam ca magia mosului Nicolae s-a pierdut :). Si tot de Sf Nicolae este ziua de nastere a bunicii mele care azi a facut 93 de ani. Acesta este cel mai frumos cadou..ca am o familie sanatoasa, fericita si longeviva :D

    RăspundețiȘtergere
  30. Dimineata eram trista, iubitul meu a adormit aseara pe la 9, frant de oboseala si n-a mai avut cand sa-mi puna ceva in ghetute. Eu i-am pus si am plecat la munca. La intoarcerea acasa am gasit biscuitii mei preferati cu scortisoara, apoi am aflat ca am castigat ceva bun la Mona pe blog si m-am trezit cu un curier la usa. Cand l-am intrebat de unde vine pachetul, mi-a spus ca nu stie. Am desfacut repede - repede si am gasit in el colierul statement castigat zilele trecute pe un blog. Sunt norocoasa azi :D

    Insanatosire grabnica iti doresc! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  31. Cadoul care m-a facut astazi sa zambesc nu este unul palpabil si nu a costat nici un ban: a fost zambetul si sclipirea din ochii celui caruia i-am daruit eu ceva din suflet. Nimic nu m-a facut sa ma simt mai bine decat momentul in care mi-a spus ca i-a placut si a zambit si mi-a multumit. Mi-a inseninat toata ziua si am zambit incontinuu restul orelor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Te inteleg cand spui ca noptile sunt un chin din cauza gatului, am trecut si eu prin asta dar am avut norocul(daca se poate spune asa) sa dureze numai 3 nopti dar au fost groaznice...nu puteam respira, aveam gatul uscat, ma ustura, pffff.
    Sper din suflet sa-ti treaca cat mai repede si sa fii sanatoasa!
    Abia astept postarea cu produsele de pe Strawberry, sunt tare curioasa.:D
    Azi am venit acasa de la facultate cu trenul, cum fac de obicei. In compartiment am stat, pe langa alti 3 calatori(2 doamne si un baiat) cu o fetita de 10 ani cu un handicap si mama ei. Pe tot parcursul drumului, fetita n-a scos un sunet, doar se legana, in acest timp tinand in mana 2 mosi craciun de ciocolata, din aia micuti. Ea si mama ei au coborat inaintea mea si, inainte sa iasa din compartiment, fetita mi-a pus in brate un mos craciun si a plecat. M-a emotionat foarte tare gestul si-mi pare rau ca n-am apucat sa-i multumesc dar cand mi l-a dat, ea se uita in jos asa ca nu m-am gandit nici o secunda la gestul pe care-l va face.
    Am primit acasa si dulciuri de la parintii mei dar gestul fetitei mi-a ramas intiparit in suflet si in minte...

    RăspundețiȘtergere
  33. Te inteleg foarte bine. Si eu sunt de cateva zile intr-o stare foarte ciudata de sanatate.
    Am racit tun si acum colac peste pupaza am mancat ceva, probabil din gramada de dulciuri primita de la mos, care contine un ingredient la care eu sunt alergica si mi s-au umflat degetele enorm de mult,nici nu pot tine o cana in mana pentru ca ma doare.

    Ce am primit? Cel mai frumos cadou din viata mea...... o 'cerere', un inel superb si cateva cuvinte simple care au mers la inima. Inca nu realizez ca am spus ..da. Ihihihihihiiiiii, ofofof. Rad si eu de mine..

    In rest am primit multe dulciuri, asa cum am spus si mai sus. Si cateva colete cu bunataturi pe care le-am comandat mai demult, printre care si cel de la yves rocher,de care iti povesteam in alta postare. Surpriza de 145 lei este Crema concentrată compensatoare. Ma asteptam la un parfum, nu stiam ce sa fac exact cu acesta crema asa ca am i-am zis lui Mos sa o dea cadou mamei.

    Ce sa iti spun... sa te insanatosesti repede, mananca multe fructe si consuma multa vitamina C. pe mine astea m-au pus pe picioare. ^^

    RăspundețiȘtergere
  34. "Cadoul" care m-a facut sa zambesc astazi a fost o veste buna, aceea ca una dintre cele mai bune prietene ale mele este insarcinata. Este prima mamica din grupul nostru de prieteni, iar cel mic va fi, cu siguranta, rasfatatul tuturor. Cred ca nu exista nimic mai frumos pe lume decat dragostea aceea "altfel", fara limite, pentru micultul "nou centru al universului" tau.

    RăspundețiȘtergere
  35. Bomboanele de ciocolata primite de la parintii mei m-au facut sa zambesc astazi.
    De asemenea, o comanda Iherb pe care o asteptam de 2 saptamani a sosit astazi.
    Logodnicul meu a avut grija de pisicile noastre astazi, in lipsa mea, si a pastrat si casa curata.
    A fost o zi frumoasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  36. M-am bucurat foarte tare pt ca Mos Nicolae mi-a adus un cub Rubik original pe care mi-l doream demult si cu care o sa imi imbunatatesc recordul de timp pt rezolvarea lui. Si desigur si pt ciocolata Milka.

    RăspundețiȘtergere
  37. Draga Camelia,
    Iti citesc de mai multa vremel coltul tau de suflet, dar nu cred ca am mai comentat pana acum.
    In primul rand iti doresc multa sanatate si vin cu cateva idei pentru trecerea peste raceala. Nu de mult am fost si eu lovita de un virus, care nu s-a lasat dus asa usor. Cand am vazut ca nu merge cu tratementul alopat, m-am hotarat sa incerc si altceva. Asa ca am luat osccilococciunum (1 tub dimineata si 1 seara) si propolis C (pliculete cu propolis, echinacea, extract de salcie si soc) de 3-4 ori pe zi. Si in cateva zile eram pe picioare. Asa ca te rog sa te gandesti si la varianta asta.
    Legat de ziua de azi, ce pot sa spun?
    De obicei eu sunt "mosul" pentru cei din jurul meu si asta ma face sa ma simt speciala si sa zambesc fara motive. Azi chiar am stat cu zambetul pe buze, incepand de dimineata cand i-am surprins pe ai mei colegi cu cate un mic cadou, iar apoi cand am mers la buna mea prietena sa duc ceva pentru baietelul ei. Care m-a intrebat nevinovat "Ce ti-a adus Mos Nicolae", iar la raspunsul meu ca inca nu a ajuns la mine, s-a dus in camera lui si mi-a adus o punguta in care erau dulciuri si fructe si a spus "Poti sa le iei tu pe astea, mie mi-a adus mosul destule....". Crede-ma ca zambeam si in acelasi timp mi-au dat lacrimile.
    Iar acum zambesc din nou, cu bucurie in suflet, citind postarea ta si comentariile la ea.
    Nu am scris neaparat pentru cadou, ci pentru ca asa am simtit!
    Te imbratisez cu drag si iti doresc sa fi binecuvantata!
    Cu drag, Cornelia

    RăspundețiȘtergere
  38. Multa sanatate, Camelia!
    E foarte faina ideea ta de a oferi produse fara sa anunti asta separat, o voi imprumuta si eu :)
    Sa te bucuri de produsele de pe Strawberry, 3 + 4 gratuit suna foarte, foarte bine.
    La mine Mosul a venit acum, pe seara, eram sigura ca m-a uitat. Am primit niste dulciuri, portocale si ceai - toate foarte pe gustul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu am primit 2 perechi de sosete dragute si calduroase,curmale,wafe,o felicitare sclipitoare( m-a impresionat foarte mult declaratia din interiorul ei de la iuby),prajituri
    fructe(sharon,preferatele mele,mere,portocale si ananas)Le poti vedea in postarea mea http://andreeabacau.blogspot.ro/2012/12/cadouri-de-la-mos-nicolae-si-mesagerii.html
    Nici eu nu am chef de nimic,chiar daca m-am bucurat de micile cadouri,am o stare foarte aiurea in ultima vreme ,nu-mi gasesc linistea sufleteasca,sunt foarte stresata si nu stiu cum sa depasesc momentul,parca toate merg prost,sper sa apara soarele si in viata mea ca in ultima vreme numai nori intunecati si furiosi au fost si sunt.

    RăspundețiȘtergere
  40. Ii "invidiez" pe cei care au sansa sa petreaca sarbatorile cu familia :d. Eu locuiesc departe de parinti si in niciun caz nu ma asteptam ca Mos Nicolae sa aiba "noua mea adresa" - de la camin. Asa ca am invitat-o la camin pe o prietena veche, sa ne uitam la un film si apoi sa doarma la mine. Ii pregatisem un cadou micut, o pereche de cercelusi, asa ca am asteptat sa adoarma, ca sa ii pot pune in ghete, insa, surpriza mare a fost ca ea deja le umpluse pe ale mele cu dulciuri, care ne amintesc amandurora de perioada copilariei (o imimioara de Finetti, bomboane de pom, acadele chupa-chups si portocale). Am trezit-o imediat si am inceput sa depanam amintiri din copilarie, pana am inceput amandoua sa plangem de dorul familiei... A fost singurul cadou pe care l-am primit, dar m-a bucurat foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  41. Insanatosire grabnica.Stiu ce senzatie ai cand esti atat de racit. Sper sa iti treaca repede.Mosul mi-a adus dulciuri si bani sa imi cumpar o bluza pentru ca nu stia el ce sa-mi cumpere (ca doar e barbat ,nu? sau poate mosul meu nu a fost barbat :P ) Sunt de parere ca gestul conteaza.Pe mine ma bucura orice, numai sa primesc ceva

    RăspundețiȘtergere
  42. Sa stii ca am citit intr-o postare ca tusesti [miercuriea trecuta cred] si in gand mi-am zis "vai ce noroc si ce ciudat ca anu' asta pana acum n-am avut nimic" si pac! in seara aia m-am culcat, si pe la 5 dimineata nu mai puteam de durere: amigdalita in toata regula:))
    De atunci mi-am mai revenit, dar tusesc ca un caine in momentele cele mai inoportune, bineinteles!!

    Sunt studenta si stau in chirie cu 2 fete, care mi-au facut cadouri, dulcuri... a fost super sa ma trezesc de dimineata cu pungile la usa:-))ma simteam ca un copil:D
    Din pacate n-am avut timp de cadouri, asa ca mosu' meu vine azi, hihi, am si plecat!

    RăspundețiȘtergere
  43. O data si o data tot va trece viroza asta. Stiu cat de neplacut poate fi, anul trecut sau acum 2 ani (nu mai tin minte exact) mi-am pierdut vocea pentru cateva zile, comunicam prin semne cu lumea :)) si ma enervam ca nu intelegeau ce vroiam sa zic.
    Cadoul care m-a facut sa zambesc a venit de fapt ieri seara pe la 9(azi nu am primit nimic) din partea unei doamne profesor de la facultate care ne-a servit (studentii care eram la curs) cu bomboane Ferrerro Rocher, care mi-au picat foarte bine dupa o zi foarte lunga.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna! Iti urez multa sanatate,sa te faci bine cat mai repede.
    Azi am zambit aproape toata ziua,deoarece mama si-a serbat onomastica,alaturi de familie si prieteni.M-am distrat cum n-o mai facusem de mult timp,am mancat un tort bun(facut de mine,in graba),am facut poze.Desi era si ziua iubitului meu,am ajuns abia seara la el sa-i ofer un cadou,dar mi-a zis ca nu trebuia sa ma deranjez,ca pentru el,cel mai frumos cadou consta in clipele petrecute cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  45. Am primit ubn singur cadou, care mi-a facut inima sa sara in sus si in jos, am primit un porcusor de guineea. Avand in vedere ca pe parcursul anului acesta, mi-a murit celalalt porcusor, sufletelul meu, acesta nou a fost ca un balsam pentru inimioara mea.

    RăspundețiȘtergere
  46. Un pandantiv foarte finut si dragut pe care scrie 'love'. E mic rau, but I love it!

    RăspundețiȘtergere
  47. Uite un cadou frumos pentru tine: multe comentarii de suflet pentru cineva suferind! Insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  48. Imi pare rau ca nu te simti bine si iti doresc insanatosire grabnica! :D
    Cadoul care m-a facut sa zambesc din suflet nu mi-a fost daruit mie, ci unei prietene ai carei parinti sunt plecati din tara si care sta singura. Azi noapte vorbea cu un prieten comun si ii spunea cat de dor ii este de parintii ei care ii cumparau mereu portocale de "Mos Nicolae" si cum toata casa mirosea a fructe si ca se simtea fericita atunci. Asa ca el s-a dus in mijlocul noptii ( a se citi 1 noaptea :)) ) si i-a cumparat portocale, s-a prezentat la usa ei inghetat, cu plasa de portocale in mana.
    Intamplarea m-a facut sa ma simt fericita ca am alaturi toti oamenii dragi si m-a facut sa zambesc cu atat mai mult cu cat am realizat ca si prietena mea se simtea bine :).
    Iti doresc si tie, Camelia, sa ai parte de tot ceea ce e mai frumos in lume, mai ales acum cu ocazia sarbatorilor. Stii cum se spune " the most beautiful things, aren't things!"
    Iti doresc insanatosire grabnica!
    Hugs, Diana.

    RăspundețiȘtergere
  49. buna!insanatosire grabnica iti doresc.stiu cum e.pai,mama mi-a dat 30 lei sa-mi iau cizme.am pus si eu laolalta economiile si mi-am gasit niste ghetute chiar dragute.un site pe care il urmaresc mi-a facut marea surpriza de a-mi trimite 2 carti,pe una dintre ele mi-o doream de mult timp,la un concurs pe un blog de carti am primit,in plus fata de ce castigasem,o carte pe care o vazusem la chiosc si neavand bani,plecasem cu buza umflata si prietenul mi-a daruit un inel.nu au venit ele chiar in noaptea care trebuia,dar conteaza ca au venit,ca cineva tine la mine.Sarbatori fericite!
    ps:bea ceai cu lamaie,sporeste imunitatea,ia strepsils,fervex si multe doze de iubire dezinteresata:va trece sigur!;)

    RăspundețiȘtergere
  50. Am primit niste dulciuri, sunt bine venite intotdeauna :)
    Ca un mic 'tip' incearca sa bei suc de lamaie simplu pt. gat, pe mine m-a ajutat.
    x

    RăspundețiȘtergere
  51. Si la mine a venit Moshu Nicolae...mi-a adus papuci de casa....sosete groase siiiiii......un deo patrfum Impulse....o sa radeti cu gura pina la urechi ,stiu....ce mare lucru un Impulse de 7 -8 lei?.....Ei bine pe mine m-a facut sa zambesc pentru ca:eu fiind asa,mai coapta...pe vremea cand aveam eu 18-20 de ani,adica inainte de 1989...era o adevarata psihoza cu deodorantul IMpulse....nu se gasea...si daca nu aveai ...nu existai..:))))si cat mi-am dorit......si niciodata nu reuseam sa ajung sa-mi cumpar pt ca la drogherie(nu are nimic de a face cu drogurile....asa i se spunea la vremea respectiva magazinului de parfumuri si alte cele frumos mirositoare) veneau foarte putine bucati ,era batalie mare...ce mai....si vesnic ramineam fara....Ce-am mai suferit.Dar vremea nu e pierduta......iata la 45 de ani primesc si eu cadou un deo Impulse....DECI EXIST,MAI FETELOR:)))))
    SANATATE MAXIMA CAMELIA :*

    RăspundețiȘtergere