Christian Dior Amber Diamond Shimmer Powder

10.12.12

Stiu ca asta e unul din produsele foarte laudate si despre care multe spun ca este "holy grail" si ca este cel mai cel si ca nu pot trai fara el, insa pentru mine nu e asa ... nu m-a dezamagit, dar nici nu pot sa spun ca este preferatul meu si nici nu-l folosesc foarte des. De aia nici n-am scris despre el, desi il am de multa vreme.


Este foarte fin si se aplica foarte usor, culoarea este frumoasa (cum puteti sa vedeti in poza de mai jos), este foarte versatil datorita celor 5 nuante (cea deschisa arata foarte bine in coltul interior al ochiului), dar eu tot dupa Beige Shimmer Brick de la Bobbi Brown intind mana aproape zilnic. Poate pentru ca nu este asa stralucitor (nici nu stiu daca asta e cuvantul potrivit) ca Amber Diamond.


Voua vi s-a intamplat sa nu va convinga deloc un produs atat de laudat si ridicat in slavi? (nu regret ca l-am cumparat pentru ca eram foarte curioasa in privinta lui, dar nici nu sunt entuziasmata de cat de minunat e)

11 comentarii

  1. Amber Diamond a fost de ceva vreme un produs la care visam cu ochii deschisi. Adevarul e ca mi-l doream atat de mult pentru ca toata lumea ii canta ode! Apoi intr-o zi am concluzionat ca exista o gramada de produse similare la un pret mult mai accesibil buzunarului meu. Si am incetat sa mai suspin dupa el atat de tare. Acum postarea ta mi-a impacat si mai mult cugetul!:))Daca intr-o zi o sa imi pice in mana printr-o intamplare fericita o sa ma bucur foarte mult sa il testez. Altfel insa mai mult ca sigur nu o sa il cumpar vreodata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt din ce in ce mai dezamagita de acest blog... si scriu acest post deoarece am ajuns la limita. Zau asa, lauzi niste produse de duzina tip Essence, Pastel, Yves Rocher care sunt niste atrocitati pentru piele insa esti indiferenta cand vine vorba de produse de calitate.
    Bobbi Brown shimmer bricks sunt minunate, arata bine pe piele te inteleg de ce spui ca intinzi mana dupa ele insa cu adevarat sofisticate sunt Dior, un efect lady-like doar Dior il poate da si am incercat aprox 80% din toate iluminatoarele high-end. Daca ar fi sa fiu un pic ironica as spune ca poate mi se pare Dior shimmer powder cel mai bun produs pentru ca nu am incercat atrocitati ca cele enumerate mai sus... cine stie ce ratez evitand Yves Rocher, Avon si mai stiu eu ce bombe pentru ten.
    Iar Bobbi Brown Shimmer Brick in Beige nu este decat un praf lucios, aproape transparent cu particule argintii si ar fi bine sa spun ca este cel mai nereusit produs Bobbi Brown.
    Serios, acest blog era citibil, gaseam review-uri pentru produse de caliate insa acum in afara de produse ieftine, evident de calitate indoielnica pe care le aplici pe fata si le mai si faci review-uri pozitive nu mai gasesc nimic.
    Produse ieftine de pe eBay, marci de colt de strada ca eternul din postarile tale recente Yves Rocher... astept cu nerabdare ridicarea in slavi a produselot Avon, Oriflame, Nivea caci sunt fix aceiasi categorie... Sunt dezamagita...
    Prost este si sunt multe cititoare care invata sa cumpere produse de catalog sau de stand din mijlocul mallului in detrimentul celor din farmacie sau al firmelor cu oarecare istorie in skin-care caci citesc aici cum ca sunt extraordinare.
    Poate ca ar trebui sa te gandesti un pic la responsabilitatea pe care ti-ai asumat-o scriind despre beauty. Poate ar fi bine sa te gandesti ca a educa pubicul tanar in a avea grija ce pune pe piele in detrimentul primiri unor produse "for free, pentru review" este mai important.
    Poate ca vei reveni caci bloguri cu produse ieftine sunt la tot pasul...
    O zi frumoasa,
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Deena, asa am ajuns si eu sa-l cumpar. Nu-mi pare rau, dar n-as mai face-o. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Anonim : impusca-te! Daca ai fi o cititoare fidela a Cameliei ti-ai fi dat seama ca ea face review-uri sincere, atat produselor low-end, cat si celor high-end. Am mers de multe ori pe mana recomandarilor ei, si n-am fost dezamagita. Probabil esti o snoaba orbita de Diorurile tale. Stay there!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina (daca aste e numele tau), chiar nu inteleg comentariul tau - suntem diferiti si ne plac lucruri diferite. Daca mie acest produs nu mi se pare minunat si-mi place mai mult Shimmerbrickul de la Bobbi Brown pentru un machiaj de zi cu zi, unde e problema - trebuie sa spun ca e nemaipomenit ca scrie Christian Dior pe el si costa cat costa?

    Am scris o singura data de Essence pentru ca am o singura oja de la ei, de Avon si Oriflame nu cred ca ai citit vreodata pe acest blog si nici despre Nivea pentru ca nu le folosesc produsele. Am scris de Pastel si am spus clar ce-mi place si ce nu, nu stiu de unde replica de genul "produse de duzina" sau primite "for free" - cred ca nu citesti blogul meu daca faci asemenea afirmatii. Nu ca ar trebui sa ma justific in fata ta sau a altcuiva, dar n-am primit niciodata nimic gratis de la Yves Rocher - produsele sunt cumparate de mine cu banii mei si e alegerea mea daca scriu sau nu despre ceva.

    Asa cum tu vrei sa citesti aici despre produse scumpe, asa fetele de 20 de ani (pe care n-am pretins vreodata ca le educ ca nu am vreo autoritate sa educ pe cineva si nici n-am pretins vreodata ca fac asa ceva - blogul asta a fost creat pentru a-mi exprima parerea si atat) vor sa citeasca despre produse accesibile pentru ele. N-o sa pot niciodata sa va multumesc pe toate si nici macar nu-mi doresc asta. Asa cum tu imi reprosezi (n-am inteles pe ce baza) ca scriu despre bombe (asa cum te-ai exprimat), asa alte persoane mi-au spus ca scriu despre produse pe care nu au cum sa le cumpere … ar fi bine sa te gandesti tu la asta inainte sa ma judeci pe mine.

    Dezamagitor comentariul tau ... ai ajuns la ce limita? Blogul asta e munca mea, nu a ta, daca nu-ti place nu intri si nu citesti … nu ai absolut nici un drept sa ma judeci (daca aveai ceva de spus puteai s-o faci mult mai frumos, nu sa arunci cuvinte doar ca asa vrei tu si sa faci niste afirmatii total deplasate) sau sa afirmi ce ai afirmat mai sus, mai ales ca ai gresit grav persoana cand vine vorba de laudat produse ca sunt primite gratis.

    O zi frumoasa si tie

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare o dovada de snobism sa spui ca un produs este bun doar pentru ca este marca Dior, o marca "sofisticata". Crezi ca au particule de aur in ele sau ce? Sunt convinsa ca 95% din ingrediente sunt la fel ca ale oricarui iluminator. Chiar zilele trecute ma uitam la un produs Mario Badescu care costa 80 de lei si ale carui ingrediente costau maxim 5 lei/kg. Degeaba te dai cu Dior pe fata ca nu cred ca are niciun efect "lady-like" asupra ta. Dar este anotimpul sarbatorilor si unii probabil considera ca e frumos sa stralucesti ca un pom de craciun pe fata sau poate avem o fana infocata a lui Edward in bataia luminii.
    Tocmai voiam sa ii zic Cameliei ca apreciez sinceritatea si de aceea imi place sa ii citesc blogul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am patit exact la fel cu acest produs.Nu m-a impresionat cu nimic.Nu am ce sa-i reprosez si nu pot spune ca e nu e bun, dar pur si simplu nu il foloseam.Prefer High Beam-ul de la Benefit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi place la nebunie, este unul dintre cele mai bune iluminatoare pe care le-am incercat, acum iarna il folosesc si pe post de bronzer. Nu mi se pare deloc ca stralucesc ca un pom de craciun ci din contra mi se pare ca adauga acel ceva machiajului si il scoate in evidenta.

    De asemenea nu zic ca doar produsele scumpe si high end sunt bune dar chiar se simte diferenta dintre un produs mai scump si unele mai ieftine. De-a lungul timpului am cheltuit foarte multi bani pe produse de makeup mai ieftine si am regretat tot timpul. Prefer sa platesc mai mult dar sa merite decat sa ma multumesc cu ceva asa si asa.

    Eu recomand acest produs tuturor mi se pare minunat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Recunosc ca am exagerat un pic. Voiam sa subliniez ideea ca exista si produse scumpe care pot sa fie la fel de bune ca unele mai ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu l am cumparat pentru ca e f laudat, e ok, nimic special, mie imi place un highligter lichid de la Mac- sper sa nu fie editie limitata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta ati inteles voi din postul meu?! Rog recititi.
    Iar pentru cine a spus ca Dior Shimmer te face "sa stralucesti ca un pom de craciun" evident nu cunoaste Bobbi Brown Shimmer Brick (comparatia aceasta era: Dior Shimmer = elegant zic eu, Bobbi Brown Shimmer Brick Beige = pom de craciun).
    Nu mai insist, nu are rost insa Camelia, te rog reciteste, compara "Coltul Cameliei" de anul trecut cu cel de acum si vezi singura despre ce vorbesc.
    Ramai cu bine!

    RăspundețiȘtergere