Chanel Brume D'Or Powder Blush

5.12.12

Mult timp mi-am dorit un blush de la Chanel, dar pretul m-a facut sa stau linistita ... am luat Brume D'Or anul trecut cand am avut o reducere de 50% pe StrawberryNET.comsi nu stiu daca l-am folosit de 10 ori de cand il am.


Poate va intrebati de ce? Nu este foarte pigmentat (pentru poza de mai jos am aplicat de 3 sau 4 ori blushul pentru a putea sa va arat cat de cat culoarea), are sclipici si nici nu-mi place textura (se ia foarte greu pe pensula, trebuie sa insist si sa revin cu aplicarea de cateva ori ca sa obtin efectul pe care il vreau) si asta ma face sa il folosesc foarte rar.


Asa cum stiti Bourjois si Chanel sunt surori si cum am si cateva blushuri de la Bourjois le-am comparat si pot sa va zic ca sunt mult mai bune cele din urma si nici nu se compara la pret. N-as mai da niciodata banii pe un blush Chanel oricat de mult m-ar atrage culoarea cand pot sa gasesc alternative mult mai bune si mult mai ieftine.

Nu o sa ii pun eticheta de dezamagire pentru ca nu este un produs prost, dar clar nu-si merita banii (din punctul meu de vedere).

Voi ati incercat vreun blush de la Chanel? Ce impresie v-a facut?

2 comentarii

  1. Ma tenta si pe mine un blush de la Chanel, dar pur si simplu i-am uitat numele. Nuanta seamana foarte bine cu ce voiam eu. :) Poate ma orientez spre Bourjois.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat dar asta arata de numa`! Pare asa satinat si frumos 8->

    RăspundețiȘtergere