Ce folosesc acum ...

28.12.12

Cu o postare de genul asta am inceput sa scriu pe blog acum mai bine de 3 ani, intre timp m-am schimbat si eu, mi s-au schimbat si gusturile ... unele produse au ramas preferatele mele, de altele am uitat complet, insa pasiunea mea pentru tot ce inseamna beauty a ramas aceeasi ...

Pentru par folosesc in prezent gama K-Pak Reconstruct de la Joico (sampon, balsam si spuma tratament) dar nu ma incanta deloc asa cum v-am povestit zilele trecute si de-abia astept sa ma intorc la produsele VO5. Cand imi usuc parul folosesc Heat Tamer Spray si Root Boosting Spray de la TRESemme (pe care le folosesc de mai bine de 3 ani si n-am de gand sa renunt curand la ele) si tratamentul de par de la Maroccanoil (imi place mult de tot mirosul, nu-mi incarca parul, dar nici nu face vreo minune pentru parul meu - v-am povestit si despre el saptamanile trecute).


In afara de produsele de mai sus folosesc cand si cand samponul uscat de la Batiste sau samponul spuma Fresh Start de la TRESemme (mai ales cand n-am chef sa ma spal pe cap) si tratamentul pentru par fin Bonacure Oil Miracle de la Schwarzkopf.


Pentru corp folosesc deodorantul roll-on de la Yves Rocher (in prezent cel cu floare de lotus), gel de dus de la Korres, cand si cand un scrub cu ciocolata de la Yves Rocher, lotiunea de corp de la Nivea si crema pentru picioare de la Balea.


Pentru ten folosesc Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser si Skin Perfecting 1% BHA Gel de la Paula's Choice, lapte demachiant si toner din gama cu 3 ceaiuri de la Yves Rocher, demachiantul bifazic pentru ochi tot de la Yves Rocher, serumul cu vitamina C de la Lancome (am reinceput sa-l folosesc recent) si cand simt ca pielea mea are nevoie un mix de uleiuri pe post de crema de noapte.


In ceea ce priveste unghiile n-am aplicat oja de mai bine de 2 saptamani si n-am folosit decat tratamentul Rebuild de la Seche Vite, untul pentru cuticule de la Burt's Bees si crema de maini cu castravete de la OPI.


Si am ajuns la produsele pentru machiaj ... aici e lista mai lunga: ca baza de machiaj oscilez - in functie de ce chef am in dimineata respectiva - intre cea de la Yves Rocher, Beauty Flash Balm de la Clarins sau Smoothing Resurfacing Primer de la L'Oreal, iar in ceea ce priveste fondul de ten am avut doar 2 dupa care am intins mana in ultima vreme: Healthy Mix de la Bourjois si fondul de ten mineral de la Lily Lolo (care e pe terminate); cand folosesc fond de ten lichid il fixez cu pudra translucida de la Laura Mercier. Cearcanele incerc sa le ascund cu Secret Concealer de la Laura Mercier sau corectorul de la Bobbi Brown (Light Bisque) pe care le fixez cu pudra Secret Brightening tot de la Laura Mercier. Am inceput recent sa folosesc corectorul galben lichid de la MAC pentru cosurile care mi-au dat de furca in ultima perioada si imi place destul de mult.


UDPP e singurul primer pe care il folosesc pentru zona ochilor (va trebui in curand sa tai tubul sa ajung la produs) si in zilele cand am ales sa ma machiez am intins mana dupa nuante naturale si am ales fie Champagne and Caviar de la NYX, fie Undressed de la MUA, fie paleta mea cu farduri neutre de la MAC sau cea cu fardurile Stila pe care v-am aratat-o. Mascara ... e greu sa spun ce folosesc pentru ca eu intotdeauna am mai multe tuburi desfacute si niciodata nu folosesc 2 zile la rand acelasi produs. Dar cred ca cel mai des am folosit varianta pentru volum de la Pastel Cosmetics (care nu da atat volum, cat alungeste) si Volume Millions de Cils de la L'Oreal.


In perioada asta m-am intors la blushul meu preferat de la NARS - Sertao pe care il mai abandonez cateodata pentru Brum D'or de la Chanel (incerc sa-l folosesc), iar ca iluminator folosesc Shimmer Brick-ul Beige de la Bobbi Brown. Pentru buze cel mai des am folosit rujul Wanda de la Stila (hidratant, culoare apropiata de a buzelor mele) si glossul Life's a Peach de la Revlon.


Pensulele pe care le folosesc zilnic sunt: cea pentru blush (numarul 6) de la Nastelle si pensula F35 de la Sigma (cea mai buna pensula pentru iluminator), restul variaza in functie de ce port in ziua respectiva si de ce pensule am curate. As putea sa adaug aici si degetele mele, pe care le-am tot preferat pentru fondul de ten si corector in ultima perioada.


Am oscilat intre 3 parfumuri in ultima perioada: Very Iresistible Sensual de la Givenchy (parfumul meu de suflet) si 2 parfumuri de la Yves Rocher (Rose Absolue - care tocmai s-a terminat, insa mai unul in sertar ca imi place prea mult sa nu-l am si Vanile Noire). Iar in serile cand am simtit ca am nevoie de ceva mai mult am folosit Hypnose de la Lancome (nu mai am decat o varianta mini a lui, dar noroc cu crema de corp ca m-a ajutat).


Si cred ca e cazul sa ma opresc ... ca am spus tot!

16 comentarii

  1. Imediat ce am citit postarea ta , m-am parfumat cu vanille noir de la YR :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde mai putem gasi, in Bucuresti, VO5???

    RăspundețiȘtergere
  3. marico, nu stiu, eu nu am vazut in nici un alt loc.

    RăspundețiȘtergere
  4. De unde iti cumperi produsele TRESemme ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai produse bune:X.
    Si eu as vrea sa imi cumpar cateva produse Joico ...pentru ca am un par tare sensibil si pretentios:(.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am adus aminte ca nici eu n-am mai facut demult o astfel de postare si ca ar cam fi cazul...
    Foarte dragute produsele tale! Nu prea ma tenteaza produsele YR in schimb, am un demachiant (simplu, nu bifazic) foarte, foarte prost si mi-a inchis apetitul de experimente.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vanille Noire e iubirea mea...si imi mai place Voile d'Ambre; Rose Absolut nu stiu cum miroase.
    Eu am varianta de 30 la Vanille Noire si vreau sa pun manuta pe cea de 50. Acum am in uz si Comme un Evidence dar il mai las deoparte pana la primavara ca mi se pare mai potrivit.
    Imi place ce ai tu pe-aici prin pozele astea...yummy!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am descoperit si eu recent produsele VO5. De fapt, am doar un balsam leave-in, dar imi place foarte mult si chiar intentionez sa-mi mai cumpar si alte chestii de la ei. Am vazut pe site-ul Boots ca au un ulei de par care este foarte bine cotat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai mi-am comandat Heat Tamer Spray. Abia astept sa-l incerc. Singura mea teama e ca-mi va incarca parul. Dar pana nu incerc nu am de unde sa tiu exact cum se va comporta parul meu. Sper sa il iubesc si eu la fel de mult ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  10. CarmenG, de pe okazii si cred ca in postarile mai vechi despre TRESemme am dat si linkul catre vanzator si magazinul on-line.

    Miss Z, mie personal mi se par scumpe produsele Joico si nu vad efecte deosebite ca sa justific banii.

    Sadie, fiecare firma are produse si produse, eu zic ca uneori e buna o a doua experienta dupa una cu un produs nepotrivit, nu stii de unde apare surpriza.

    WhisperOfSecret, Rose Absolue va fi scos din productie, mie imi place cel mai mult dintre parfumurile YR.

    ABeautyTale, nu toate sunt nemaipomenite, eu am avut o crema/ lotiune (nu mai stiu ce era) pentru parul rebel care nu facea nimic si incarca si parul aiurea. Uleiul ala il gasesti si pe ebay, am vrut eu sa mi-l iau acum ceva vreme, dar am primit altele si nu mi-a mai trebuit.

    Gabriela, mie nu mi se pare ca incarca parul deloc, cred ca o sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Paleta de la Make-up Academy este minunata!!! Nu o am, o stiu doar de prin poze si review-uri si o ador! Totusi, am o intrebare! Ce parere ai despre samponul uscat de la Batiste? Ma tenteaza ingrozitor de tare!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bianca, citeste aici: http://www.coltulcameliei.com/2010/09/prima-impresie-batiste-colour-dry.html.

    RăspundețiȘtergere
  13. Hmm sunt intrigata de Root Booster, ai idee unde îl găsesc si dacă se potrivește unui par nevopsit, fin, moale, fără volum? Merci!

    RăspundețiȘtergere
  14. Raven Lifestyle, cosmeticepenet sunt cei care au produse TRESemme, daca nu gasesti la ei, nu stiu in alta parte. Este pentru parul fin, fara volum, nu are importanta ca e vopsit sau nu.

    RăspundețiȘtergere