Aveti intrebari?

23.12.12

De multe ori primesc mesaje pe mail sau pe Facebook cu diverse intrebari si de cele mai multe ori incep cu "sper sa nu te superi/ sper ca nu te deranjez/ m-am hotarat greu sa-ti scriu ..." si de si mai multe ori dupa ce raspund mi se spune ca nu se asteptau sa primeasca raspuns, asa ca m-am gandit sa facem o chestie simpla: voi lasati intrebari la postarea asta si eu o sa incerc sa selectez intrebarile care se repeta sau care mi s-au mai pus si sa va raspund intr-o postare.

Un fel de interviu sau cum vreti sa ii spuneti ... sper sa nu-mi puneti intrebari la care chiar sa nu va pot raspunde (intrebarile voastre pot fi si personale daca va "chinuie" o curiozitate/ pot fi legate de blog/ de produse/ de ce anume v-ar interesa sa aflati de la mine si dintr-un anumit motiv nu m-ati intrebat pana acum). Nu sunt timida si nu ma feresc sa raspund la intrebari directe si nu prea exista subiecte tabu pentru mine ... dar sunt anumite lucruri pe care prefer sa le pastrez numai pentru mine.

Astept intrebarile voastre ... sper sa ma uimiti!

 


5 comentarii

  1. Buna!Eu de exemplu mor de curiozitate sa vad cum arati, de ce nu pui poze cu tine niciodata ? Macar una ...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. de-a lungul timpului am tot vazut niste biju super la tine pe blog de pe ebay,ai putea da cateva linkuri la vanzatorii de unde ai cumparat?Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna din nou in 2013 ! Vad ca nu te-a mai intrebat nimeni nimic asa ca mai am eu o curiozitate:D , voiam sa stiu daca iti doresti copii si cati ? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite am si eu cateva intrebari. Am vazut ca pe profilul tau de utilizator scrie Industria: publicitate. Lucrezi in publicitate? Eu anul acesta dau licenta si culmea, am ales o tema despre publicitate! M-ar interesa daca ai anumite carti electronice, sau ceva date legate de publicitate, care mi-ar putea fi utile la lucrarea de licenta? Sper sa nu ma consideri fara bun simt...stiu ca nu ne cunoastem astfel incat sa iti cer o asa favoare, dar nu as fi pus intrebarea aceasta daca nu as fi fost "disperata", ca sa zic asa! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Bianca, specializarea mea este turism si momentan lucrez in organizarea de evenimente, nu am cu ce sa te ajut ca nu am nici un fel de date despre asta. Bafta :)

    RăspundețiȘtergere