Shopping pe fuga

21.4.12

Joi seara am intrat intr-un magazin sa ma uit dupa ceva si am iesit de acolo cu o esarfa (foarte colorata si vesela, de-aia mi-a si placut), un colier (scuze de poza de pe usa, dar nu am gasit alta metoda sa va arat cum vine) si 2 oje (pe care nu am reusit sa le prind cum trebuie in poza - desi mie nu-mi place verdele, cel de la oja asta e superb, iar reflexele albastre de la cealalta cred ca vor arata bine peste orice oja). Preturile au fost mici: esarfa 11 ron, colierul 15 si ojele 3-4 ron fiecare.




Zilele trecute am ridicat de la vama un colet cu niste accesorii luate de pe ebay acum vreo luna. Mi-am luat 10 flori (au atat ac pentru a se folosi ca brosa, cat si clama sa poata fi prinse in par) colorate pentru a-mi inveseli un pic tinutele in zilele ce vor urma. Am dat in jur de 15-20 ron pe toate (cu transport gratuit) si un colier cu o fetita cu rochie in carouri (am luat poza direct de la vanzator ca n-a fost chip sa fac eu o poza ca lumea).


Mama mi-a luat azi o oja (din nu stiu ce statie de autobuz) si nici nu stia ce bucurie o sa-mi faca, este aproape identica cu oja mea preferata Spark de la Nubar, pe care am tot zis ca o s-o recumpar si n-am mai apucat. 



16 comentarii

  1. Achizitii foarte frumoase,colierul e fenomenal!!!In ultimul timp ador sa port accesorii, daca inainte ma rezumam doar la bratarica pe care nu o dau jos niciodata (are o valoare sentimentala infinita, daca pot zice asa :) ) si cercei...
    Sa le porti sanatoasa!
    Te pup, weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper si tu sa ai un weekend frumos si linistit. :)

      Ștergere
  2. Foarte frumoase! Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoase,sa le porti sanatoasa!Weekend fericit;*

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le porti, folosesti sanatoasa! Ce numar este ultima oja?

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac florile, tocmai ce mi-a luat mama o punguta de flori de genul de la un magazinas de cartier si le port mai ceva ca o fetita de 14 ani! Ma inveselesc instantaneu :)!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoasa e oja de la mama ta! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le porti/folosesti cu placere!Foarte dragute achizitii si o dovada foarte buna ca lucrurile care ne pot condimenta tinuta sau care ne pot face sa ne simtim mai bine si mai puse la punct nu e musai sa ne lase fara bani!:) Imi place cel mai mult colierul prezentat pe usa, am si eu unul asemanator dar este facut din margelute colorate si nu stiu de ce nu il port mai des!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu vreau flori de genul , dar niciodata nu am gasit . Atatea culori :X si ultima oja este superba

    RăspundețiȘtergere
  9. O fi fost pe fuga dar a fost cu folos ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa le porti cu placere. Mi-ai amintit de floricelele mele colorate :D

    RăspundețiȘtergere
  11. iti mai aduci aminte site-ul de unde ai luat funditele ? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te referi la flori, sunt luate de pe ebay, asa cum am mentionat in postare.

      Ștergere