Ce-am mai primit si cumparat in ultima vreme

13.4.12

N-am cumparat multe in ultimele saptamani pentru ca n-am nevoie de nimic cu adevarat, insa am primit cateva produse si n-am rezistat nici eu fara sa cheltui ceva bani, asa ca am zis ca e timpul pentru o postare in care sa va arat despre ce e vorba.

Am primit cadou de la o prietena de Florii un unt de corp cu avocado si masline de la Thai Spa (de care, recunosc, nici nu auzisem pana acum, insa o sa ma documentez sa vad ce e cu produsele lor) si o mascara Max Bold Curves de la Rimmel. Au venit intr-o sacosa colorata (asortata) care in loc de manere avea margele si mi s-a parut un detaliu foarte elegant.


Tot de Florii am primit un lapte demachiant si un gel de curatare de la Olay din gama Total Effects 7 (pe care le-am mai folosit in trecut si mi-au placut), o lotiune de corp Nivea Happy Time (care miroase fabulos si sunt curioasa s-o incerc) si cateva oje (niciodata nu-s prea multe, nu?).




De la Ioana (o gasiti pe blogul http://cosmeticerevlon.blogspot.com/ - aruncati un ochi ca sigur gasiti ceva care sa va tenteze) am primit 2 produse pentru buze de la Revlon (stiti cat imi plac rujurile si glossurile lor): Colorstay Mineral Lipglaze in nuanta 510 Forever Fig si Colorstay Ultimate Liquid Lipstick in nuanta Nude. Deja am inceput sa le folosesc si in curand o sa aflati parerea mea despre ele.


De la o alta Ioana (cunoscuta si ca Epurica) am primit un serum Skin Recovery de la Paula's Choice, pe care de abia astept sa-l folosesc si sa vad ce poate face pentru tenul meu greu incercat in ultima perioada (o sa vorbesc despre asta la momentul potrivit).


Am primit de la Makeup Shop un produs pe care vroiam de mult sa-l incerc, dar nu l-am cumparat pana acum. Cred ca l-ati vazut si pe un wishlist de-al meu, este vorba de Peach Perfection Pout Polish de la Sleek, nuanta mi se pare superba.


Pentru ca am vazut peste tot postari despre comenzi pe www.iherb.com si aveam nevoie de pastile Omega-3 si stiam ca preturile lor sunt foarte bune, am profitat de oferta cu discount de 8 dolari la prima comanda (si am economisit astfel banii pentru transport) si mi-am cumparat un tub urias cu 200 pastile. Coletul a ajuns in circa 10 zile si nu a fost nici o problema, iar pretul este nemaipomenit fata de ce gasesti la noi pe piata vitaminelor/ suplimentelor. In cazul in care vreti sa faceti o prima comanda, puteti folosi codul QUV324 (pe care mi l-au atribuit mie) sau orice alt cod de pe net care va ofera o reducere de 5 dolari la prima comanda.


Am facut o comanda la Yves Rocher pentru ca m-au tentat 2 produse din noua gama cu rodie: gelul de dus si masca de luminozitate si am primit 2 mini produse din noua gama ce va fi lansata Sexy Pulp (ultra-volume mascara care are o perie fabuloasa si pe care de-abia astept sa o incerc si un gloss pentru volum nuanta 03 Rose care arata delicios).


Pentru ca s-a incalzit si am inceput sa port tricouri si sacouri, m-am gandit la o esarfa subtire in dungi care sa-mi acopere putin gatul dar sa nu-mi tina cald. Am vazut una intr-un magazin (pe cea maro) si initial n-am luat-o, insa a doua zi m-am intors si am luat-o si pe cea maro si am mai luat una neagra cu dungi colorate. Poza nu le face nici un favor, in realitate sunt mult mai dragute; sunt subtiri si au franjuri la capete si n-au fost decat 11 ron/ bucata. Din acelasi magazin am luat 2 figurine din lemn care mi-au amintit de primavara (o gargarita si o albina) si pe care le  folosesc ca suport pentru fotografii. Pretul a fost 2,50 ron/ bucata si zic ca merita din plin.



Zilele trecute a trebuit sa ajung in Dragonul Rosu pentru niste chestii legate de munca si am profitat de ocazie sa-mi iau 3 fuste maxi dintr-un material subtire si care e foarte usor de purtat (am mai avut si anii trecuti fuste din acelasi material si m-am simtit foarte bine cu ele), au fost intre 20 si 25 ron/ bucata si de abia astept sa le port. Mi-am mai luat si o geanta bleumarin, care arata mult mai bine decat in poza. E mare si materialul e ok si e o culoare pe care o vroiam de mult. Cred ca 40 de ron am dat pe ea. N-am avut timp sa ma uit la altceva, dar erau o gramada de lucruri, inca ma mai gandesc la o geanta albastru royal pe care am vazut-o ...



Si pentru ca e Vinerea Mare si mai e un pic pana la Paste, inchei cu un cadou primit azi ... o tava galbena cu un mini Panettone, o sticla mica de sampanie, un iepuras de ciocolata si o cutie de bomboane Lindor. Ambalate frumos si de efect, nu?


Cred ca va urma curand o noua postare de acest gen pentru ca mai am de primit niste produse, astept niste colete cu produse luate de pe ebay si mai am si eu in minte cateva lucruri pe care mi le doresc.

Voi ce ati cumparat/ primit in ultima vreme?

14 comentarii

  1. Thai Spa am înţeles că e vechiul Fennel...foarte frumoase achiziţiile tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este vorba de Fennel pentru ca preturile la produsele Thai Spa sunt destul de maricele.

      Ștergere
    2. si eu stiam ca e vechiul fennel...dar mi se par diferite, asta de la thai spa intra mult mai greu in piele si parca nici nu prea hidrateaza ca fennelul. din cate mi-aduc aminte am dat pe thai spa tot aprox 10-11 lei

      Ștergere
    3. Sincer nu cred ca e fennel in primul rand calitatea nici nu se compara . Thai spa reda mult mai greu elasticitatea pielii plus de asta inca mai este in magazine untul fennel de castraveti sh pepene sh cel de cacao .

      Ștergere
  2. Imi place poseta tare mult! Sa le folosesti pe toate cu placere! Si eu am primit acelasi cadou :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi poti spune te rog cate ceva despre experienta ta cu http://cosmeticerevlon.blogspot.com?
    Ma tenteaza o comanda,dar nu gasesc prea multe informatii pe blog..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine m-a contactat Ioana direct si am discutat pe mail, cred ca cel mai bine este sa ii trimiti un mail si s-o intrebi detalii.

      Ștergere
  4. Ce de cadouri ai primit! A fost si ziua mea dar n-am primit mai nimic :P. O tin si secret ce-i drept :D.
    Apropo La multi ani cu intarzaiere! Nu stiu cum de am uitat sa-ti urez...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc (si tie la fel), am fost cuminte d-aia am primit atatea. :)

      Ștergere
  5. Toate sunt f frumoase, dar ti-as fura untul de corp si gentuta :))

    Cat despre cumparat si primit, si eu am facut o postare de genul acesta azi :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum ai comandat de la Yves Rocher?de pe net?

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim, de la YR comand atat online cat si din catalog - gasesti detalii in postarile mai recente despre YR.

    RăspundețiȘtergere