Azi imi place ... Marionnaud Orchid Body Scrub

14.4.12

Azi va povestesc despre un alt produs cumparat de mama, ultimele ei achizitii au fost foarte inspirate. Nu stiu la ce revista a vazut scrubul asta de la Marrionaud, dar cert e ca a luat revista cu mentiunea "stiu ca tie iti plac scruburile si asta mi-a placut cum arata".


Miroase demential (dulceag, dar nu suparator - imi aminteste de un parfum, dar nu pot sa-mi dau seama de care exact), are o textura destul de lichida insa exfoliaza foarte bine, iar pielea ramane hidratata si matasoasa (nu este nevoie sa revin cu un gel de dus intrucat este un produs hidratant), iar mirosul ramane pe piele cateva ore.

Este exact ceea ce imi place si ce astept eu sa fie un scrub de corp. Delicat, dar eficient, se foloseste usor, fara a face mizerie (mi-am amintit acum de un scrub cu ciocolata care mi-a placut foarte mult, dar care era un dezastru cand il foloseam) si lasa pielea curata si hidratata. 

Nu stiu care este pretul scrubului si nici n-am gasit online vreun pret si nici n-am intrat recent intr-un magazin sa ma uit dupa el, asa ca daca stiti vreun pret, va rog sa-l lasati in comentariu. N-am incercat nici un alt produs de ingrijire a corpului de la Marrionaud pana acum, dar scrubul asta mi-a "deschis" apetitul.

Ati incercat ceva? Recomandati ceva? Cum vi se par produsele lor?

7 comentarii

  1. Uite-l aici Bineinteles ca nu livreaza inafara Frantei, Monaco-ului si Corsicai, insa macar poti sa-ti faci o idee cam cat costa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il gasiti in Magazinele Marionnaud din Romania!!!
      Produsele sunt super, nu o sa regretati daca le incercati.

      Ștergere
  2. uite-l aici: http://www.marionnaud.fr/Gommage-Corps-Orchid%C3%A9e,P101369.html

    Eu am avut unul mai demult, Figue-Prune, si mi-a placut mult! Si cremele de corp Marionnaud sunt foarte dragute!

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista si la noi parfumerii Marionnaud, nu stiu de ce nu au site...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu inca nu au site, dar au pagina de Facebook. accesati o si gasiti multe lucruri interesante.

      Ștergere
  4. am folosit sapun lichid de la ei!!demential!mirosea a iarba ,a primavara,super!l-am cumparat tot asa cu o revista!!dar in maazine parca e in jur de 15 ron daca nu ma insel

    RăspundețiȘtergere